Ge mig något att hålla fast vid...

jag faller. Det känns så!
jag vet fan inte vart jag ska ta vägen det är aldrig lätt det vet jag, men det här är bara sjukt. Om två månader då är jag 18. då kan du inte göra något längre ingenting kan du säga, jag blir myndig, för mig betyder det allt! Just nu så betyder det ett liv värt att leva, en heldel drastiska förändringar kommer ske redan den dagen jag fyller. Min frihet, jag kommer välkomna den och allt vad det innebär med öppet hjärta. Den dagen ska firas så att det skriker om det, du kommer inte missa att jag går. Det är dagen då jag kommer berätta för dig att halvåret som återstår innan studenten och allt sånt är din sista chans någonsin. den dagen jag flyttar är kanske sista gången du ser mig.
Du må ha bärt mig i nio månader men det ger jag fan i, visa lite jävla respekt människa annars tänker fan inte jag göra det!  
Allt jag har idag är ingenting mot det som kommer va om några år.

Så får se vad du säger när prinsessan försvinner och jag sparkar bakut! :P

Pusspuss <3

En sommardag! :)

Tyvärr så spenderades denna äkta sommardag på jobbet, hade dessutom "försovit" mig, eller jaah jag jobbar ju när jag känner för. men jag känner för att jobba mellan sju och fyra för då får jag gå hem hyfsat okej i tid.
Idag kom jag till jobbet halv nio, jag vaknade åtta med världens panik känsla... tror att den satt kvar sen igår :S
Jobbigt sånt där, fick världens depp attack igår inte konstigt kanske med tanke på allt som snurrade i mitt huvud då!
Jag kände det där suget efter tatueringen som ska göras så snart jag fyllt mina arton jordsnurr, behöver den att titta på när det blir sådär! jag vet att när den sitter där så kommer det va en annan sak att stoppa dom där tankarna och känslorna som bara kommer pågrund av ett namn eller att en person nämns.
Den här gången var det inte han som nämndes utan hon, hon med det myttande leendet, hon som sprutar ut lögner likt en vattenspridare. Hon som vill vara min familj. Det kommer hon aldrig att vara igen inte efter allt det här inte kännslomässigt iaf, måhända har vi samma kött och blod, men blod är inte tjockare än vatten! Inte i det här fallet. Hon är inte den hon säger att hon är det kan hon omöjligt vara! Då skulle hon aldrig göra såhär mot mig!
Varför förstöra mitt liv?

Jag blir så trött...när kommer jag ha lyckats radera ut det här då förragången tog det fyra år.  Den här gången är det lite värre saker hon säger.
Men nu ska jag sova!

Pusspuss <3

Varför ?

kan jag inte bara få förklara kan du inte bara va tyst och lyssna?
Jag vill att du ska veta vad jag har gått igenom, men när du pratar så klarar jag inte av att fortsätta jag klarar inte av att stå... vet inte vart jag ska ta vägen alls...

Kyss ingen imorron som du kan kyssa idag!

En bra dag på jobbet, dagen började dock lite konstigt med en deprition från ingenstans som sen försvann precis i den stund när jag trodde att golvet kom närmare. Var sjukt nära att bara kasta mig ner på golvet och bara låta alla tårar komma... men varför? jag kan inte hitta ens en liten anledning till att det blev så?  Menmen alla depritonsattaker kan ju inte komma av någonting eller hur, skumt tycker jag iaf att det var :S
Det började en kille som hette fracis idag, det gjorde dagen mindre lång... allt gick snabbt och enkel man hade ju någon att prata med liksom :P  Kollade på hans schema också (ismyg (A)) såg ut som om han ska jobba ganska mycket och alla veckor jag har kvar wiiie dagarna kommer kännas mindre ihope! :)
Jaja satt och snackade igenom fika rasterna och lunchen ^^ haha men trevligt iaf! :)
Igår var jag med sötaste Sofia som åker till mitt älskade Paris på onsdag! :O jag vill såååå med! <3
Men jag jobbar iofs hade det ju inte gått iaf men jag vill! :D
Blir Kattis imorron efter jobbet! Mys! <3 saknar henne massor! (:
Och PIP blir ju med Emma och Robin och Adam och massa annat folk som tydligen också skulle dit! :)  roligt värre! <3
Men nu blir det ännu mer av lugnagatan här (det var lite ironiskt, tror aldrig mina syskon har skrikigt så här högt :S) xD

Pusspuss <3

Ge mig en önskan.. ?

Hallå!
Har inte direkt skrivit på ett tag, men nu tog jag tillfället i akt^^ sitter hos sofia och hon skulle äta! :)
Jag har jobbat endel och inte haft ricktigt ork eller tid till att skriva nu under förra veckan så får se ska försöka få någon bättring på det men det kommer väll igen när jag får tillbaka orken :P "att gå upp fem på morronen är inte min grej" som har blivit min ursäkt till det mesta just nu ^^
sen så blir saknaden av vissa saker mer och mer påtaglig vilket inte alltid är helt underbart ... eller snarare aldrig är underbart!
Men det som ändå gör mig mest arg är att jag har fått känslor som ibörjan bara var lite kul men som nu känns lite dumt... det drar nämligen tillbaka min "mask" vet att jag har skrivit om det förut det där faktumet att när jag mår dåligt eller känner att jag inte borde känna på ett visst sätt så drar jag på mig den där jävla masken! Den där som får mig att agera lika "perfekt"
och bra som jag gör annars fast jag egentligen bara vill skrika rakt ut och falla ihop i en hög på golvet.
Men masken har sina fördelar också, den tar bort depritionerna, paniken och all rädsla om än bara tillfälligt.
Men någon jag önskar att jag hade som fungerar lite mer permanent är ändå någon att mysa med, av någon anledning så kan det va allt jag behöver, en kram och någon som håller om mig en stund. Inget mer bara det, skulle göra så mycket!

Men nu tillbaka till att hitta på något att göra gissar jag på :P 
Ha det fint, ska försöka fota på jobbet någon dag tänkte jag !
pusspuss <3

PIP med Emma!

Var med emma och robin igår, det var trevligt :P 
Emma följer med på PIP ! :D Vi kommer ha så jävla kul C:
En helg i Karlskoga liksom, med massa kul folk! Det kommer bli helt fucking lovely! <3

Någon mer som ska dit?

Pusspuss <3

Mohahaha hej nudistlivet here i come! :D

Jag är fan bäst på att springa naken när jag är ensamhemma ^^
hur lyckas jag alltid med det :P
Jag kommer ju fan bli nudist när jag flyttar hemmifrån (A)

haha pusspuss på er <3

jag och mina tankar ^^

... asså det är väldigt sällan jag berättar för någon vad jag känner om jag inte vet att den personen känner samma sak först.... jag har kommit på det asså har jag ens gjort det någongång tagit den "risken"... nej klart jag inte har... tror att det är ytterliggare en utav mina försvarsmekanismer.
Jag har några sånna.

Pusspuss <3

Sol och bad!

Idag har jag solat och badat och tränat lite faktiskt belive it or not ^^ :P
Haha duktigt jag är inte helt frisk än men det kommer det kommer febern är ju typ borta nu iaf! hoppas att det blir sol imorron också :D älskar att va ute när det är så underbart väder! C:
Jag har komit på att jag nog är väligt lycklig just nu jag har allt jag skulle kunna önska mig förutom en sak men jag hoppas på att lösa det snart (A)
Sen skulle det ju inte va helt fel att flytta hemifrån heller men det kommer det kommer tids nog!  om ett år så skulle jag tippa på att jag bor i Stockholm eller kanske Göteborg. Kan ju hända att man hamnar utomlans också men det beror ju helt och hållet på hur det går för bandet och vart killarna hamnar, om ett år planerar jag att ha uppnått min dröm!
Och jag tror faktiskt att jag har en väldigt bra chans till att lyckas! Det gör mig glad! :D

Men ha en mysig kväll!
Pusspuss <3

Många tankar...

När jag är sjuk så blir det mycket orkeslös tid "tanketid" idag så har mina tankar gått runt och fastnat på något som återkommer ibland, varför allting alltid slutar med att jag ber om ursäkt och säger att "det var mitt fel jag ska inte göra om det", det är nog egentligen väldigt få gånger som det faktiskt är mitt fel, men för mig har det blivit som en slags överlevnads impuls att vid bråk så ber man om ursäkt och så blir det iaf inte en lika stor grej av det som när man säger ifrån. Fan vad dumt egentligen, dom som känner mig kommer nog direkt att förstå vad jag menar och även förstå varför jag gör så, det har nämligen jag också förstått nu.
Men jag måste lära mig att faran är över och jag kommer inte hamna där igen jag skulle inte utsätta mig själv för det igen! Inte om jag har ett val. Jag tänker lära mig att allt inte är mitt fel! Men jag är rädd för att det nog inte kommer va så lätt, det är ju mer en reflex, någonting som har blivit inpräntat i huvudet på mig. Jag skulle behöva någon som sa "nej det här är inte ditt fel inte den här gången Therese".
Den här gången var det inte ditt fel, om någon skulle kunna säga det till mig när jag ber om ursäkt och jag inte har gjort något fel. så kanske jag lär mig, eller?
Kommer jag någonsin få bort den invanda ovana att alltid ta på mig skullden? Kommer jag någonsin sluta hoppa bakåt när någon bråkar, när folk höjer sina röster ska jag någonsin sluta vara rädd då?
Jag vill ju förfan inte känna så längre! Och när jag känner mig trygg, då gör jag allt för att få ha kvar det till den gräns att jag kväver tryggheten, kommer jag lära mig att hålla den på rätt avstånd?
Varför kan livet påverkas så starkt av att någon annan behandlat en fel? Jag vill inte ha det så. Jag vill vara starkare än så! Jag vill va starkare än alla dom ord som sas till mig då! Jag vet att jag inte har långt kvar dit, jag vet att jag är på god väg att bli starkare men jag kan fortfarande inte med säkerhet säga att det kommer sluta påverka mig.

Tur att det finns änglar, jag menar sånna som alla mina vänner, jag menar dom som jag har träffat de senaste åren, jag menar alla dom som på något sätt gjorde mig så stark att jag kunde ta det första steget, jag menar alla ni som fick mig att känna att jag behövs mitt liv har också en mening det kan ingen ta ifrån mig nu! Ni är änglar, eller stjärnor kanske, ni är det vakraste i livet det som lyser upp dagen det som gör andra starkare.

Alla har en svag punkt men det betyder inte att man måste hitta den.
Men min svaga punkt är påväg att bli min styrka.
Ingen ska någonsin få bryta ner mig så igen!


Pusspuss <3


ARVIKA! C:

Jao asså när jag kom hem från Peace så var det bara att packa om och byta kläder i väskan som gällde, halv tio dagen efter skulle jag åka till arvika. Jag fastnade iofs vid datorn ett tag hoppades på att någon jag inte pratat med på en vecka skulle logga in... någon loggade in (A) ;)
Fast att man saknar en person som man egentligen knappt känner är väll kanske ganska konstigt, min plan är iaf att lära känna personen bättre, det finns kanske en anledning till att jag saknade att prata med människan ;)

Iaf på måndag morron så ville jag verkligen inte gå upp, det slutade med att jag försov mig och pappa fick köra mig till tåget ^^
Haha det var väll inte helt oväntat om man säger så (A)
Men vid tågstationen så mötte jag iaf Linn och Richard, och sen bar det av på ett överfullt tåg till Arvika!
Väl framme så mötte vi Linda! Saknat henne som fan! <3
vi åkte till funktionärsincheckningen i lindas mammas bil! Guldvärt att vi fick skjuts kan jag ju säga det var inte direkt en kortbit^^
vi checkade in och slog upp tält sen var det bara att vänta på att johan skulle ringa vi skulle ju sätta upp scenen! C:
Men vet ni där våran scen skulle stå stod det väl omtalade draktältet och dom hade ingen större lust med att flytta på sig. Men när vi hade fixat en plats som dom inte skulle behöva lämna och vi dessutom hjälpte dom så var det inga större problem ;)
Och snart kunde vi börja slå upptältet och scenen! C:

Nu känner jag att här kommer de flesta redan ha slutat läsa fan vad tråkigt det här blev ^^
Blir kanske lite roligare här nere ;) Får hålla tummarna för det iaf (A)

Vi kan hoppa lite tills efter att jag hade varit nattvakt och sovit endast två timmar då allt drog igång på tisdagen ;)
det var två utav mina band som skulle spela den här dagen och allt flöt på väldigt bra jag var inte så stressad som jag skulle bli senare iaf ;) "Mina" band (banden som jag hade bokat) som spelade på tisdagen var The Combination som gjorde grymt bra ifrån sig! Jag blev jättestolt det är ju även det bandet som jag är manager för, mitt första band på den fronten hoppas att kunna börja jobba med ytterliggare två band under det kommande året! Men combination kommer självklart alltid att vara min bäbis ^^ haha som vissa yttrycker sig (alla som jobbar så har ju ett band/artist som dom börjar med som får in dom på banan liksom, you get me ;P) Dom fick sig ju till och med en intervju i P4 på torsdag förmiddag! Stolt jag blev! C: (Ni kan lyssna på den i inlägget under)
Min andra bokning för tisdagen var bandet Bara på låtsas, tio goa killar som helt klart kan sin grej! Dom lyfter stämningen till en ny nivå och blev kallade en utav mina bästa bokningar av publiken! C: Det ni är det inte många som kan skryta med!

Onsdagen! En ny dag tre nya band från mig ;)
Den här dagen kan jag ju säga att jag nästan kolappsade av stress men lucky me i diden't ! ^^
Det var nämligen så att den här dagen fick jag veta att Arvika inte höll sina löften med leveranser alls, ölen till våra band var inte ens nära, visst det var den inte dagen innan heller men då löste vi det! Det skulle vi omöjligt kunna göra nu, och inte hade dom fått in några öronproppar heller! ^^ jag var irriterad och stressad och snart skulle mitt första band dyka upp Svensk pop, detta hade jag föraktat hela dagen och trodde att dom skulle vilja ha massa saker vilket inte skulle gå, men när killarna väl kom så var det inte alls som jag fått för mig dom var hur goa och trevliga som hellst! Dom förstod precis när vi förklarade sitvationen med ölen och drack glatt mineralvatten ist! Sen gjorde dom en helt fantastisk spelning! För en helt galen publik, vi hade en kille som crowdsurfade och tre som kom in i ett lila tält (måste erkänna att jag blev lite rädd för att det skulle kvävas eller någonting då) men det gick ju bra :D Och publiken älskade dom!
Innan Svensk pop gick kom så hade ett utav mina andra band spelat Ninjaspark & Mzungo det var också ett härligt gäng med en helt underbar show!
Mitt tredje och sista band av alla mina bokningar var Shiloh Några killar från Götet som heltklart var omtyckta av publiken!

En klart lyckad början på festivalen! :D

Torstadag! Den stora dagen när killarna från föreningen FritzCorner i stockholm skulle komma ner dom hade nämligen bokat alla banden för dagen! Jag var förväntansfull, spänd och ganska nervös om jag ska vara ärlig! Men allt gick som planerat förutom några små missförstånd men dom redde vi snabbt ut och jag tror att Eja (ljudteknikern, som gjorde ett fantastiskt jobb under hela festivalen!) blev nöjd trotts att hon egentligen skulle ha varit ledig på torsdagen. Tack! :)
Det flöt på väldigt bra och det ser ut som om jag kanske väljer att spendera min praktik i stockholm ist för paris men beslutet står inte helt fast ännu, dom kunde även tänka sig att hjälpa mig med mitt PA! (A) Vilka underbara killar! Kontakter är det bästa som finns!
På natten sen så blev det iaf iväg för att kolla på Slayer jag och Linda stod nästan längst fram! Träffade Anton och Oskar och sen blev jag skallad och svimmade och sen var allt svart en stund och sen var jag me igen ;) ^^ har väll inte vart på tipptopp efter det men iaf en liten lätthjärnskakning och feber det överlever man! C:
Blev iaf att ta sig tillbaka och se hur allt stod till vid scenen och med alla vid campabsolut! Två verktabletter och sen sova! :D

Fredag! Den här dagen så var jag helt ledig från allt arbete med scenen gött! desutom så kom Jimmy och killarna i bandet tillbaka Linda fick migrän och åkte hem och jag flyttade till Artistcampingen! :) trevligtvärre!
Vi såg även på Hellacopers men det var allt mitt huvud orkade med just då, sen blev typ Kent på kvällen Simon drog med mig dit fast jag såg typ inget ringde ett samtal ist och tappade bort simon (pratade lite mer med personen jag pratade med innan han försvann)
hittade jimmy och dom skulle se Interpol men det blev inte långvarit mitt huvud orkade inte mer. vi gick och la oss ist jag somnade väldigtsnabbt. xD

Lördag! Dagen då vi for hem, men innan det så var vi och såg Volbeat men det var knappt så att jag orkade sittaner mitt huvud hade sagt sitt och det gjorde så in i helvete ont! Men bra var dom iaf! :D
Sen började det regna och det blev storm, då satt jag inne i killarnas tält och snackade med dom om allt och ingenting helt ovetande om att mitt tält var en pool invändigt ^^ Alla mina saker badade i vatten! vilken jäkla tur att vi skulle åka hem sen ;)
efter att ovädret åskan och vinden hade paserat så packade vi ihop allt i svarta sopsäckar allt blött fick hamna där iaf ^^
Nu var det dags att lämna blötan och kaoset, för donkan! MAT FFS! <3
jag var hema typ halv nio? eller tio? shit the same jag kom hem iaf och inte gick jag och la mig som jag borde ha gjort nej jag satt uppe och pressade kroppen till bristningsgränsen jag bröt nästan ihop innan jag gick och la mig ^^
haha fan vad korkat egentligen ^^

Men det var allt om arvika för min del iaf! :D
Pusspuss <3

Nyvaket? xD

Jag sitter här och har nyss lyssnat igenom intervjun med Björn och Linus i P4. Blir så glad :)
The Combination spelade ju som sagt på arvika festivalen! Campingscenen iofs men det är ju stort det med!
Och hur kom det sig att dom fick spela där då säger Björn något så gulligt som - Det var våran underbara manager Therese som fixade in oss där. gulligt eller hur! ;)
Här är intervjun ;)

Jag skriver mer om arvika i ett inlägg senare nu ska jag vila mitt onda huvud igen ^^

Pusspuss <3

Hemma igen!

Nu blir det ett hyfsat långt inlägg gissar jag på för dom här veckorna har det hänt massor! C:

Jag börjar där det började (haha låter som jag ska skriva en saga eller nåt jue^^ )
Iaf när jag jimmy hämtade mig för att vi skulle åka till borlänge så kom jag i sista stund på att jag skulle mata kaninen! Tack och lov för det. Annars hade inte han fått mat förrän dagen där på stackaren.
men iväg kom vi tillslut iaf! och så hämtade vi madde inne istan. jag fattade dock inte vart hon var först och vi åkte lite fel (A)
Men snart var vi på väg till borlänge! :D
Bilresan är väll inte mycket att tala om men när vi kom upp så slog vi upp tältet och festen drog igång väldigt snabbt! C:
Ungefär lika snabbt som jag började inse att jag saknade en viss person väldigt mycket mer än vad jag hade trott att jag skulle göra och jag insåg att jag inte ens skulle ha möjlighet att prata med människan förrän jag kom hem .. (iofs så har jag inte mer än pratat med personen sen skolanslutrade men det hör inte till saken ^^)
Jag försökte iaf att inte tänka på det så mycket och det gick bitvis ganska bra. Och kul var det ju där uppe som fan! :)
Vi bodde i samma camp som jimmys vänner från eskilstuna, däribland Sverigemannen (aka Dennis xP) go kille det ^^
Det var party från när vi kom upp på måndagen tills på onsdagen som var sista dagen innan konserterna började! :)
Visst festen fortsatte men för vissa med mindre sprit än tidigare ;)

Torsdagens band för min del blev;
Satan Takes a Holiday - Dom sög så hårt att vi bara vände och gick typ sångaren lät ju som ett påkört djur :S typ ylade och gnyende^^
Pugh Rogefeldt - han var lite charmig.
The Hives - Lika bra som alltid! älskar dom <3 Pelle är så jävla skön!
Hardcore Superstar - såg dom från långt håll så fick inte rätta kännslan tror jag, dom kanske var bättre än det kändes som :S
Sabaton (som ersatte Opeth) - dom var grymma !
In Flames - Så jävla bra så det finns inte! C:

Fredagens band för min del blev;
The Hellacopters - (såg en låt sen va Jimmy tvungen att spy som tur va kom dom även till Arvika! C:)
Sex Pistols - Det var grymt kul att få se! Dock såg vi inte allt då vi skulle se Takida också!
Takida - Det var en härlig spelning man blev typ glad! :D
Millencolin - Dom har för evigt en plats i mitt hjärta! var så jävla lycklig när dom spelade Ray! <3

Lördagens band för min del blev;
Nationalteaterns rockorkester - Så härlig spelning!
Mimikry - Jag typ dog alla jävla minnen, jag började nästan gråta! :)
Mustasch - det var en härligspelning det med!
W.A.S.P - Så jävla underbart! <3
Lillasyster - Det var helt fucking underbart! Jag har köppt billjett till PIP bara för att få se dom igen! C:

Slutsats av PAL Helt underbart! <3 Blir lätt att åka tillbaka nästa år igen! :)

Skriver nog om Arvika imorron ist!
Pusspuss <3

RSS 2.0