Lycka!

Definera känslan.

Lite kan göra mycket, att säga "förlåt jag gjorde fel" när man gjort fel, gör att all tyngd släpper! Jag hatar skulldkänslor, nu är dom borta. :)
Jag gjorde fel förlåt jag flippade. Varför var det så svårt att säga? Jo jag vet att jag aldrig, nästan aldrig klarar av att erkänna mina misstag. Igår gjorde jag det och vad bra det kändes efteråt! Jag vill aldrig såra någon jag hatar att såra folk, jag tror inte att jag brukar såra folk så ofta heller. Men när det händer så blir det alltid så mycket mer än det borde :S

Något annat som gjorde min kväll igår helt fucking underbar, var spelningen folket och den där kyssen (den två och en halvlåts långa kyssen.)

Igår vände världen sitt ansikte mot mig och log. All skit jag fått för ingenting den senaste tiden kändes bortblåst, vännen du lever i det förgångna stanna gärna där.

Puss och hej snälla låt mig behålla den här känslan några dagar. <3

Johnossi!

Ikväll blir det då arena och Johnossi med Erik och massa annat folk ^^
Det känns som om nästan alla man känner ska dit, men sen finns det ju självklart folk man hoppas på ska dit och folk man inte vill träffa alls som kanske ska dit ^^  men sånt får man leva med :P
jag har fortfarande orovärk i magen sen igår det är inge bra ... fick lite sömn iaf. Hoppas jag får höra det jag behöver höra för att det ska släppa om en inte allt för lång stund. Det mest komiska i den här sitvationen är nog att denna människa jag var så fruktansvärt orolig för igår och fortfarande är lite grann kommer va minst lika orolig för mig ikväll fast av helt andra anledningar.
billjetterna är i vilketfall köpta nu så ska bara skriva ut dom så är allt klart sen. då ska man bara fixa hår och komma på vad man känner för iklädväg ^^ SKOR jag vet precis vilka skor jag vill ha men dom är lite förstora måste hitta på ett sätt att lösa det typ inlägg och sulor kanske  ^^
Får väll se om jag lyckas men jag tror jag kan se kvällens outfit framför mig bara jag kan lösa dom skorna ^^

Gud vilka problem jag har X'D
Haha I-lands problem is the shit ^^

8 timmar senare

nu är stormen över mycket verkar ha hänt men det enda jag anser är viktigt just nu är hur du mår, du sover?
kanske kan jag också göra det, troligen inte kom nyss innanför dörren och jag känner att du är ändå kvar i smeten. Mitt i allt där sitter du och inget kan jag göra åt det inget borde jag göra åt det men allt det är vad jag vill göra.

Jag må kanske ha överreagerat?  men jag står fast vid att efter allt idag så förtjänar hon ingen chans att visa sig som någon annan än den hon uppenbarligen är.

Nu är jag trött lite sur inte fullt så orolig men fortfarande överhängande orolig. varför sova där?  :S

det kanske bara är jag?

Men jag anser att när någon tar droger är den inte värd att umgås med, jag tycker att det är en sak att dumpa folk för.
Ett bevis på det är min Kajsa. Som inte är min längre.
Droger är ensak som bara gör mig rentut sagt förbannad!
Det här va droppen för mig och ja jag var påväg att ge henne en chans, visst hon kanske inte tar någont jag vet inte och jag skiter ivilket hon satte dig i en lägenhet där det fanns och nu är hon inte värd ett skit i mina ögon.
Bara så att du vet, nu får hon ingen chans iaf.

nu kommer jag oroa ihjäl mig ...jag var för fan redan orolig innan ..:/
och så ska du sova där ...

Sova ut har fått en ny betydelse.

Japp idag sov jag till halv fyra, jag har nog aldrig varit så besviken på mig själv som när jag insåg vad klockan var.
Men behöver man sova så gör man väll det i guess.
Sen så fick jag iaf något av de 1000 saker jag planerat gjort jag fotade lite tror iosf inte att jag fick till något som jag vill lämna in men vi får se. Tänkte iaf bjuda på en bild jag tog i måndags på min söta bror! :)


Idag.

Idag bröt jag mitt "jag ska aldrig skaffa facebook" löft till mig själv.
Tro mig jag hade en riktigt bra/dålig anledning till att bryta det men skitsamma nu har jag iaf facebook.

Ni kan ju lägga till mig som vän där eller vad man säger ^^  haha än sålänge är jag helt lost haha X'D

Tänkte att jag bjuder på en bild dagen till ära ^^


Today.

Jao idag hade jag lite utvecklingssamtal, jag tror jag kan det där med att prata nu ska bara inlämningarna göras också X'D

Imorrse fick jag ett hej från oväntat håll, det påminde mig om att jag faktiskt måste svälja min stolthet snart... jag hatar skuldkänslorna! :O Och jag är faktiskt uppriktigt ledsen för att det blev som det blev, men jag har inte lyckats få foten ur röven än, eller snarare hon är överallt!
Kan man be någon om ursäkt när en av de människor man är som mest förbannad på för tillfället står brevid. nej iaf inte när flickans käft går i ett, kan man inte bara limma ihop den så att hon håller snattran? ^^
Nej förlåt jag ska inte va sån .. man jaah hon är värre än vad det jag gjorde var och jag gjorde det engång! hon gör det ett antal gånger per dag men bara i situationer då hon tjänar på det eller iaf skadar mig.

meningen var inte att jag skulle lacka ur på henne nu nej meningen var att jag skulle skriva om min dag right!? Blev iaf glad över det hej jag fick! Det kändes som om jag kanske kan våga mig på att prata med honom tillveckan. :)
Jag är feg jag vet, speciellt om jag har gjort fel.

Sen kom jag återigen framtill att jag måste sluta planera saker när det inte är jag som bestämmer händelserna också ^^ 
Haha japp idag planerade jag att "spontant" göra ett move ^^ (fult det låter...) vilket totalt misslyckades X'D
Endast eftersom det inte gick att genomföra enligt min plan ^^  haha aja dagen var iaf trevlig! :)

Sen så vill jag skriva ett par avslutande ord till en vän som betyder mycket för mig, vi hade en svacka ett tag efter högstadiet eller jaah vi var väll egentligen aldrig riktigt nära då heller men det är vi nu!
Och vännen jag skulle offra mycket för dig, du betyder så otroligt mycket!
Jag älskar dig gumman och jag tänker aldrig lämna din sida(inte av frivilja iaf!)! <3

Helg mitt i veckan! :P

Japp så var det onsdag, min "lediga" dag, igår kväll kom jag hem med världens feber. Hade vart hos en av de bästa människor jag känner och haft det allmänt trevligt! :)
Sen kom jag hem trött och tänkte ta en tidig kväll och en tidig kväll blev det allt! :O Nio la jag mig igår! ^^
Inte för att jag somnade men iaf det va tidigt ^^

Nu sitter jag här mår mycket bättre än igår men är inte 100% borta från febern än.
Det komiska är nog ändå att det blev ett tidigare avslut på skoldagen pga trötthet, men jag skrev feber på lappen ^^  haha

Men blir tidig kväll idag med.. ska va itid imorron för engångskull!!!!


Foto! <3Jag hade fotolektion idag som varje måndag och jag älskar dom lektionerna!!!
Den här bilden är tagen av Linda och Jag är modell ^^
Den är från förra måndagen och jag älskar färgerna! <3Något som jag stör mig något fruktansvärt på är människor dock. Läs tolka och jaah Jag är väll kär i alla jag känner eller vad säger ni!? Skrev det här förut la det på bdb sen kom jag fram till att dom som borde läsa det och ta åt sig inte bevakar min bdb ^^ Dock så vet jag att ni läser här, iaf ibland (A)

Vet inte jag vad jag känner bättre än vad du gör? Nej för du känner ju mig bättre än vad jag känner mig själv, så är det självklart! Varför har inte det slagit mig förut, vad dum jag måste va.
Men gud vad bra att någon kan allt om mig då kan du nog svara på alla frågor jag har om varför det hände mig? Du vet väll vad jag menar, du känner ju mig så otroligt bra, du vet allt om mig till och med vad jag tänker och känner. Men det är klart att jag är störtförälskad i alla mina kill kompisar, att jag inte kom på det själv. Tack så otoligt mycket för att du berättade det för mig! Men vännen du missade en fakta jag är bi så jag är väll kär i alla mina tjejkompisar också?
Fan vad trött jag blir på folk, backa och lägg av! Jag är den enda som känner mig själv såbra att JAG kan säga när jag är kär. Idiot!


Jag har mina tre stadiga läsare

Oavsett om jag skriver eller inte så klickar det in tre personer här varje dag dom gånger jag skriver brukar det dock skuta i höjden lite, jag funderade på finns det folk som faktiskt bevakar mig med bloggkoll?
Kul att det är någon som läser iaf :) det uppmuntrar alltid lite! :)
Jag kommer sluta skriva allt för personliga saker i den här bloggen, jag insåg nämligen att det nog inte är allt för bra med tanke på allt som faktiskt hänt. ni som vet ni vet redan och allt annat tar vi en annan gång ^
Har inte skrivit allt för mycket om det på senaste i vilket fall men kommer nog rensa lite bland gamla inlägg för att få bort det. inte bra om fel person klickar in här det är ju faktiskt en blogg som vem som hellst kan läsa. '
Så nu vet ni iaf :P

Hur!?

Hur lyckas du människa, vad är det du gör med mig?
Jag måste få veta hur kan du göra mig så glad?
Känner ju dig inte ens än. Ändå blir jag alltid glad leendes och jag tror jag tappar fotfästet snart.
Du ger mig en känsla jag definitift inte känner igen men jag gillar det.
Ville bara säga det.

Haha varför avslutar jag så ofta med den meningen nu förtiden .. vill kanske va lite övertydlig med att det va allt^^  haha det finns ju några där ute som gärna bygger på efter att man avslutat samtalet eller hur? ^^ haha jag gillar innerstans syndromet i stockholm jag gillar stressen som tystar skitsnacket det gör att folk kan konsentrera sig på det viktiga i vardagen.

Jag ska spreya min gran någon dag också det är ju faktiskt november!
Fuck nu glömde jag ju helt och hållet bort det jag skulle göra idag innan jag åkte hem, haha så kan det gå när man träffar någon aja får ta det på typ lunschen imorron eller nått får setill att va i tid bara!  jag är verkligen urusel på att gå upp på morronen skulle kunna ligga i flera timmar! ^^ 

Tack för att ni läser, härliga små stammisar som alltid hänger kvar, hehe. Men det är alltid kul!
Funderar på att skriva ner krönikan jag skrev på nationella provet här sen men har inte bestämmt mig än :O Så ni får vänta och se ^^

Du blir aldrig som henne!

Jag var hos kuratorn idag, jag ahr aldrig varit så glad som jag blev när hon bara efter att ha pratat med mig en halvtimme konstaterade att "Du kommer aldrig bli som henne du kan sluta oroa dig för det!", lycka så vill jag beskriva den känslan som dök upp i mitt bröst när dom orden nådde mina öron. Jag kommer bli bättre än henne jag kommer va bra, jag är sist i ledet.

Tack!

sent uppdaterat från skolan ^^


Här är det lätta att hitta inspiration när man sitter med produkt design C:


Skolan! ^^

Idag har jag känt mig sådär slö och go som man gör ibland är nog på väg att bli sjuk ^^ men det går kanske över innan det bryter ut.  man få ju hoppas. ^^ 
Sitter i skolan nu iaf vankas redovisningar snart sånt e trevligt C: 
 
Ska till Linda ikväll iaf det blir nog trevligt och mysigt tänkte ta min flaska "Black Towel" som jag fick i 18 års present ska se till att spara flaskan den e lite najs, kan bli en kul inredningsdetalj (A) 

Ooooh jag slutar aldrig drömma vill verkligen fixa min egen nattklubb! Har såna drömmar om inredningen! Jag vet precis vad jag vill ^^ haha jag älskar det! <3

Hoppas alla får en najs kväll kommer nog jag ha! 

Jag tappar tilliten till människor...

det går knappt att lite på någon och den man kan lite på minst är nog sig själv, för i slut ändan så väljer man själv vem man uppnar sig för. Idag ser jag ut som fan, ikväll kommer jag va det söta syppersnygga partypinglan som jag alltid är när det behövs. Jag gör alltid om mig själv till det perfekta när jag anser det nödvändigt, jag är väldig nöjd med mig själv kanske därför jag klarar av att gå och se ut såhär ^^ 
För idag blev det skabb på riktigt hög nivå, mjukiskläder, gårdagenssmink och uppsatt hår (inklusive luggen) Ofta man ser mig i detta skicket ^^  haha jag är verkligen inte deprimerad men jag gissar på att den frågan kommer komma sen, det gör den alltid när jag dycker upp sent och ser ut som något katten släpat in .. inte så konstigt iofs men iaf ^^
Palla se bra ut jämt och ständigt.
Nej nu blir det skolan och sen.

guess what?!

Ja jag försov mig igen! Grattis till mig ^^

Vet ni?!

Att skaka av sig saker är det bästa jag har lärt mig! Dock är jag dålig på att göra det smidigt^^
Eh över till något annat!
Jag har tagit en paus ifrån mina älskade pojkar Reverb.
Jag ser det som en del av min utveckling, ett första steg till att lära mig att stå på mig och säga ifrån.

Puss på det! <3
Det är ju trotts allt bara en paus inte direkt så att jag lämnar dom men någon som vill ha mig jobbandes lite i min uttvecklingsprosses hojta till så kan vi prata om saken ;)

Fuck me!

Jag har faktiskt varit jätte duktig på att sluta med mitt problem som desperat alltid försökt att dölja, dock har jag varit duktig på att sluta med det efter att jag gjorde det värsta tänkbara jag kunde!
Varför ska jag va så in i helvete lik henne på den punkten, varför kan jag inte bara knipaigen ibland?!
Förlåt jag är verkligen ledsen för att det var du som fick ta smällen för att jag skulle vakna på riktigt. Men kanske var det undermedvetet det jag ville att något skulle hända att något skulle stoppa det här!
Förlåt, jag förstår att du är arg på mig och det är du med all rätt. Jag begär inte att du någonsin ska förlåta mig för det här, men jag lovar att nu ska jag fan se till att söka hjälp om det finns.
Kanske kan prata med en psykolog eller nått :S
Det dumaste jag gjorde var att inte erkänna, men jag fick panik jag har alltid försökt dölja att jag gör så där.

Jag lägger mig alltid och rullar i törnen på hösten när rosorna dött ut.

Min bästavän Jimmy Sandberg.


Här e han den bästa vän man kan ha, han finns där och han kan alltid få mig att skratta det spelar ingenroll hur nere jag är och hur dålig dagen har varit, han får mig alltid på bättre humör! Han är den mest betydelsefulla personen i mitt liv, han är min bästa vän den enda som vet exakt allting om mig, den som vet precis vad jag har gått igenom och fortfarande plågas av. Det betyder otoligt mycket för mig att han finns där och stöttar mig när det behövs, att ha någon som klarar av att lyssna ta till sig och som säger saker som verkligen hjälper. Det är något som alla behöver.

Att han är mitt ex tycker inte jag är några problem, snarare en fördel. Vi skulle aldrig ha stått varann så nära om vi inte hade haft den relationen vi hade. Det var underbart undertiden det varade men vi passade väll helt enkelt inte för varann, det är inte så svårt att acceptera inte för oss iaf. Den relationen vi har nu är också en fantastisk kompisrelation och ja om någon frågar mig så älskar jag honom han är min bästa vän!

Jag ville bara få det sagt.

gårdagen förrästen ^^

Igår börjades det hos Jimmy, med röttvin, en Björn och kommunist musik vi hade hur trevligt som hellst! Och jag har börjat bli riktigt duktig på att dricka lagom :) Grattis till mig! <3
Sen drog vi in till stan och åt på bk sen en öl på score och fram till det att vi gick på bussen till campus var kvällen riktigt trevlig (:
Sen möte vi Emma och hennes kompisar det var trevligt det med!
Men på bussen så var det några jobbiga fjortis tjejer som satt strax bakom mig och björn, och typiskt Jimmy så säger han ganska högt "jag hatar fjortisar" björn fortsätter och snacka lite sen slår en av tjejerna till honom i huvudet ^^ haha jaah det finns folk till allt X'D
väl framme på campus så var det ganska dött ^^ och typ ingen man kände så vi stannade bara entimme sen tog vi bussen hem. ^^
Vi va iaf inne på rumpan bar en stund och jag hann med att dansa lite med Emma och dom andra tjejerna det va trevligt sen han jag även med att dansa med en sliskig typ som inte kände för att släppa mig X'D  haha så jävla typiskt ^^
 men det var väll iprinsip vad som hände igår ^^ so now you know XP 

Btw...

... utmaningen som jag snackat lite om kommer inte skriva exakt vad den innebär här men om det är någon som känner att den vill va med och tävla med mina andra vänner och jag glömt bort och säga vad det går ut på kan ni ju hojta till lite (A)
Mitt minne är ju som ni vet inte det allra bästa! ^^


Jag hatar dryga brudar som tror att dom fattar allt ^^

Gud vad jag längtar tillbaka till stockholm ibland! Jag passade in där, här är allt bara stört ibland^^ 
Vet ni varför min bästa vän är en kille?  För att killar inte tar allt man säger så jävla personligt och ändrar på sanningen så att den passar dom bättre! För att killar klarar av att lyssna på det man faktiskt säger och kan ta det till sig på ett annat sätt, kort och gott killar är mer normala än tjejer jag blir så trött på småstadsbrudar som tror att dom äger marken dom står på.
Nej tackar vet jag den hårda attityden som gör att man klarar av dagar som denna ^^ 
Ibland älskar jag mitt sjäklvförtroende lite mer än annars! <3
Det här är nog även en anledning till att jag vill in i den hårda mansdominerande branchen som jag söker mig till! C:

Nej nu blir det mer té och sex and the city!

RSS 2.0