Personligtbrev för att det blir personligare då!

Japp imorron bär det ut för att söka så många jobb jag hinner, där mitt CV + Personligabrev kan tänkas gå hem. sen blir det kurator fika med Johanna ( vi gör ett nytt försök^^) och en stund till linda lite plugg och så tänkte jag hinna träna en stund också ;)
Måste även förbi sf så imorron händer mycket därför ska jag tvätta bort smink och sova för att försöka gå upp vid 8 det känns som att det vorre en god idé ska få ordning på dygnet nu, ska bara börja lägga mig i tid också ^^ Ska även försöka hinna skriva om brevet och CV skiten när jag kommer hem imorron för att ha en version till som jag kan använda på några andra ställen vore nog en god ide att köpa kuvert till dom också, i en mysig färg som skriker anställ mig! ;) ^^
Jag behöver jobb och jag vill ha ett som jag gillar :)
Det dumma med det jag har skrivit nu är att det nog låter mer "Hej, jag skulle va en perfekt projektledare!" än "Hej, jag vill ha ett extrajobb och jag är bra på allt."
Det var iaf det pappa sa så jag får lämna några i den här stilen och hoppas på det bästa C: sen får jag skriva om det lite tror jag :P

Önska mig lycktill! (jag tänker inte tacka det betyder ju otur(A)  höhö men tacksam blir jag iaf :P)
Övertrött är jag och strax blir det sova. (måste till druvan imorron också:O fan)

Sov sött alla söta läsare! <3
puss!

Sega uppdateringar.

Fortfarande ingen ny design jag är ledsen mina vänner men jag har inte orkat.
Jag har inte orkat tvätta mitt hår eller se mig ordentligt i spegeln.
Jag är trött och förvirrad.

Eller vet ni jag är glad också för jag blev så otroligt lättad idag, lättad för att orden som borde ha blivit sagda för längesen sas idag.
Imorgon blir det fika med Johanna det var årsen vi träffades så! Det ska bli så kul att få sitta ner och prata med henne ta igen några fölorade år och förhoppningsvis få en ny start. Prata gamla minnen och bara va dom där människorna vi engång var igen för en liten stund sådär som vi blir när vi ses på bussen hem eller inne i en affär snacka som om tiden emellan aldrig hänt.
Jag saknar flickan som engång var den mest värdefulla människan i mitt liv. Hon var min allra bästavän.

Men nu blir det sömn!
Puss på er! <3

Imorron/Idag

Jag ska bli fotat! var ett tagsen nu och jag är såå taggad ska bli otroligt kul! :) Jag älskar verkligen att står framförkameran!
Det finns bara en gång jag känner mig så fri och lycklig mer än när jag står där, den känslan är värd allt! Jag skulle kunna ge upp livet för att få känna så helatiden.
Jag ser fram emot fotograferinen imorron hur mycket som hellst, och jag ljög jag kom på det nu det finns fler tillfällen när den känslan infinner sig.
Varje gång i replokalen, varje gång ni står på scenen, varje gång jag är hos dig, varje gång någon tar upp en gitarr och spelar, varje gång jag ser en ny talang med egna ögon, varje gång jag står framför kameran och framförallt varje gång jag ser mig i spegeln. För just nu finns det ingen jag är så stolt över som mig själv!
Jag må va egotrippad men jag mår bra av det! ;)

Puss och gonatt! <3


Jag raderar alla om!

Och "uti fall att" livet är mycket enklare utan om och uti fall att. Därför ska jag leva utan dom iaf ett tag ^^ 
Jag bestämde det igår.
Imorron är det min sista filosofilektion, det känns bra.
Och jag har inget vettigt att säga därför avslutar jag här.
puss och godnatt! <3

underbara lockar!Ställde mig och lockade håret mitt i natten resultatet vart detta^^
Det är gjort med plattången, och blev ganska tufft faktiskt :P

Och angående oron i natt så släppte den och var ungefär lika onödig som alltid när jag sitter och oroar mig för folk. xD
Med andra orde det löste sig fint och ingenting direkt oväntat hade skett så, om jag bara kunde sluta oroa mig när det ionte finns något direkt att oroa sig för så vore det ganska bra ^^

Puss <3

Oroliga brudar sover illa.

Rubriken säger allt.
well well hope you´re ok.

Sämst ^^

Haha jag är så sämst ibland! ^^
Jag ska rensa ur garderoben tänkte lägga upp lite saker på tradera, hur länge har jag inte tänkt den tanken liksom men visst sen ska jag skriva cv, svenska och den absolut sista grejen i filosofi! men jag känner mig sämst har jag gjort något av alla dom vettiga saker jag skulle göra idag?  nope självklart inte måste även draihop ett dokument med hur jag vill att min blogg ska se ut för jag är såjävla trött på den ful som fasen ^^ men men det löser sig :P

Nu blir det iaf CV! Puss <3

Mitt tips, må bättre var du! =)
Jag har en liten låda där jag samlar komplimanger (ska erkänna att jag inte längre är lika duktig på att skriva ner och spara men till saken.) lådan är fylld med små lappar! Och på varje lapp finner man en komplimang, komplimangen kan ha kommit till mig från vem som hellst en kille på bussen, en tant som varken ser elelr hör, min bästa vän som alltid säger saker för att jag ska må bra, mitt ex... osv ni fattar poängen. Men när du tar upp lappen ur lådan finns inte längre personen som egentligen gav dig komplimangen för nu ska det värma 1000 ggr mer än den gjorde då!
- Du tar en lapp ur lådan, håller den i handen föreställer dig den där personen du är lite förtjust i lite halv förälskad i eller bara blir svag i knäna av, vad som nu står på lappen är vad den här personen säger till dig och han/hon menar det från djupet.
Det här låter säkert skit fånigt speciellt innand u har provat några gånger och märker att det gör skillnad.

Jag är ett levande bevis på att min metod funkar, ni som känt mig sen .. mja alltid ^¨  vet att jag var en helt annan person än nu för bara några årsen! Tror ni att jag förändrade synen på mig själv genom att stirra ut geneom fönstret och tycka synd om mig själv? Nej jag samlade ihop det som andra tyckte var bra med mig och sen föreställde jag mig att helt andra personer också tyckte det om mig, börja med en person du aldrig skulle föreställa dig säga något snällt till eller om dig, dock en person du vill ska göra det.

Lycka till! =)

Från bantning till bröst, vad är det för fel på att vara som man är!?

Idag har jag inte råkat ut för mer än en bantnings reklam säkert bara för det där jag skrev eller möjligt det arga mejlet jag skickade om att det var förnedrande med deras reklam till ett av företagen i vilket fall så har iaf all bantnings reklam idag byts ut mot bröstförstornings reklam och då är det också piller förstår ni det är några ört-piller som ska få brösten att växa en hel storlek. Haha jo visst in your dreams! Fuck lurendregerierna... det är ju bara ett nytt sätt att lura några tusen unga tjejer på pengar... *suck*

Så nu tänkte jag istället i inlägget efter detta lägga in mitt absolut bästa tips på hur man får bättre självkänsla och ett stigande självförtroende! =)
Puss <3

Blir sjukt trött på all reklam om bantning!!

Vill jag gå ner i vikt?  humm knappast! vill jag gå upp 6 kilo japp har ni några piller för det?
Jag måste säga att jag tycker det känns lite smått förnedrande med alla jävla bantnings reklam.... den utstrålar helt fel budskap till unga tjejer och killar. och att det inte finns något slut på det. Sen tycker dom att det är konstigt att antalet anorektiker och folk som får ätstörningar bara ökar !?
Om man nu behöver gåner i vikt så ska man försöka göra det på ett sunt sätt, att käka piller är ju bara sjukt och ohälsosamt!!
Av alla personer i min ålder som jag känner som "bantar"(jag gillar inte det ordet) vill gå ner i vikt, så är det EN person som gör det på ett hälsosamt sätt hon tränar och äter enlikt viktväktarnas förespråkanden. Jag tycker att hon är jätteduktig och hon kommer vara den enda som inte hamnar på undervikt sen bara för att hon vill vara lite smalare, för visst tycker jag att man ska göra allt för att må bra med sig själv men det gör man inte om man svälter sig halvt till döds som så många unga personer gör idag!

Jag är jävligt trött på all reklam om banting och all jävla spammejl! Tänk om det istället stod "Be youreself and be happy!! på alla ställer där det idasg är reklam om bantning vad tror ni skulle förändras då?

Ha en bra dag det ska jag ha! Puss <3

Lång händelserik dag. =)

Idag kom jag i tid för första gången på typ ett halvår grattis till mig! ^^
Blev fika med Kattis efter skolan har saknat den flickan! Känns alltid lika bra och prata om livet med dig, du är underbar vännen och vi måste verkligen försöka ses oftare! (och nu vet jag ju till och med vad du ska få i inflyttningspresent^^ haha)

Efter det for jag hem till min sötnos som är sjuk stackarn! Köpte med både russin och soyamjölk! hoppas du blir frisk snart vännen! :)

Avslutade kvällen med mina drömmars man SvampBob Fyrkant och nu blir det sova!

Puss <3
"Låt mig hålla din hand genom mörkret älskling, låt mig ligga vid din sida tills natten blir dag!
Jag vill aldrig se dig sårad älskling, men ingen kan såra dig som jag! "

JAG ÄR KLAR!!

Det känns så underbart det känns som att nu måste jag skriva ett arbete om dagen för att klara alla ämnen som tar slut nu emn skitsamma jag är klar med engrej och det känns underbart! =) imorron ska jag lämna in det och jag hoppas för allt jag är värd på ett G! Jag har låga förväntningar men då blir jag knappast besviken! :)

Sova blir det iaf nu! Och imorron börjar dagen med filosofi! =)

Puss <3

Plugg, plugg och ännu mera plugg!

Fy fan för filosofi! Jag hatar slut öppgiften som ska in imorron den är hemsk nej den är mer än hemsk! Och inte blir det varken som jag vill eller som det ska. Det är även anledningen till den dåliga uppdateringen idag... jag ska strax ta en paus och hoppa in i duschen.
Hoppas jag får ihop något jag kan lämna in iaf!!

Jag har även lyckats spränga en glasgrej, sätta igång brandvarnaren och skrämaslag på min familj idag inga mer tända ljus för mig damn jag som älskar att ha tända ljus det är så mysigt! :O

Jag är ledsen för att det inte blir ett längre inlägg nu men jag måste verkligen få klart skiten idag!
Får gått göra er imorron när jag kommer hem, då utlovar jag ett långt inläg jag har mycket att skriva om! :)

(en bild får ni iaf! C:)Puss <3

Gud så negativ...

jag var bort till mamma och åt lite mat, jag har varit på jättebra hummör och tänkta att entimme där nog inte ens kunde förstöra det idag och jag hade rätt. Trotts den genom trängande negativa inställningen som fanns till nästan allt hade jag det ganska trevligt med min syster en stund kunde till och med prata med mamma utan att det kändes som om jag började koka.
Gubben var allmänt grinig och jag konstaterade att vad han säger tycker osv. det ger jag fan i.
Mamma pratade jättemycket om resan hon vill göra till gran canaria med mig och jenny vecka 16 vi får väll se hur det blir med det, vore ju inte fel med sol iofs! :D
Men saken är den att när jag gick ut genom dörren var jag inte sur bara lättad (och lite irriterad vilket fick mig att ringa Jimmy och då släppte det som vanligt direkt!), men jag var lättad för tanken på att efter studenten så ska jag säga byebye till livet där helt och hållet, trotts mammas negativa inställning till mina nattklubbs planer så är det ändå pågång!!
Så fuck her, fuck them all! ^^  haha nej men seriöst varför ska jag bry mig om dom alls när jag tänker stänga av dom sen ?(haha jag skrev det här igår men glömde publisera det, aja här e det iaf ^^ )

Är det normalt..?

Att bli helt stirrig och inte klara av att göra något när man inser att det man väntar på kommer man få vänta på ett tag till.... det viste jag ju redan :S Låten den där låten varför gör den mig alltid helt konstig i huvudet ... jag måste sluta lyssna på den ... come back down med lifehouse jag ska inte lyssna på den igen inte på ett tag iaf, tänk om man kunde lösa allt så lätt.... genom att bara stänga av den.
Nu lyssnar jag i stället på Got it all -Mêlée, den är mer jag I got it all I need it! I got it all it's up to me!
Den låten gjorde mig genast på bättre humör.. haha att man kan vara så lätt i svängarna jag byter låt och poff jag har ett annat humör ;)

Det har ungefär samma inverkan på mig som en kyss, livet känns alltid mycket enklare efter en kyss. Jag tar tillbaka det beror helt och hållet på vem som kysser en.

Som han förnågra veckorsen på score, satt och pratade med honom en stud sen skulle han gå jag reste mig för att släppa ut honom och han kysste mig.... dom enda känslorna som kom med den kyssen var först att jag blev paff och sen skitförbannad även om jag inte visade det.

Kyssen på johnossi-klällen däremot gjorde mig helt varm och jag var glad i flera dagar efter det, att den killen inte ville något mer gjorde mig faktiskt ingenting för det ville inte jag heller (egentligen). Men en sån kyss säger jag inte nej till!  :)

En annan kyss som gjorde mig sådär svävande på moln lycklig som jag faktiskt alrig upplevt mer än med en person var en kyss som skedde på badhuset den 10/8 -06. Den kyssen är inget man glömmer! <3

Det finns en kyss till även om den urartade och fick mig att begå mitt livs största misstag så var kyssen något speciellt, min första kyss. Jag var 13 han var 18, vi satt på soffan i mitt rum han kysste mig ömt och kärleksfullt. Sen öppnade han käften och sa något jag idag önskar att han aldrig hade sagt.

Nu glömde jag nästan min första kyss med en tjej (som inte var på fyllan), maj-08  min Kajsa. Flicka lilla du är en av de underbaraste människorna jag träffat synd att du inte finns påriktigt och att du bara var ett skal. Om du någongång blir den underbara människa igen Kajsa så vill jag att du ringer mig, jag vet att du troligen läser det här(om du inte äntligen blivit inlaggt på rehab vilket jag hoppas på för din skull darling!) jag erkänner att jag saknar dig och att jag undrar hur det är med dig. Jag bad dig att inte höra av dig mer och det står jag för, men ring såfort du är säker på att du inte faller igen för då ska jag stötta dig, då tänker jag finnas här för dig. <3

Haha alla andra skriver årsresume jag gav er just en kyss resume fast det inte var tänkt så men håll till godo ;) ^^
Bjuder på en gammal bild på mig också (A)
Puss <3
jag dåMitt hår!

Jag älskar mitt hår, jag älskar att vara blond och jag älskar att det går och göra så mycket med det!
Men det stör mig att enligt mig så är det en aning för tunt och ungeför 2 decimeter förkort ... och då har jag långt hår men jag är perfektionist iaf när det gäller mitt hår .. men dethär går ju att läsa med hår förlängningar då blir ju håret dessutom tjockare! :D
Jag har bestämt mig för att göra det här innan balen och studenten innan sommaren, för till hösten blir det gam Vs. buisniess kvinna för hela slanten.

Bestämde även till min egen och många andras besvikelse att tatueringen trotts allt för vänta iaf tills jag fått ett jobb annars tills i höst. Men killen som var en av de få som tatuerar vitt här i karlstad ville få det att se ut som en teknad figur liknande en törtelsgubbe :S min tatuering har en väldigt seriös betydelse och för mig är det väldigt viktigt att den blir seriös!
Det här betyder att jag kanske måste åka till stockholm eller gbg och göra det och då kostar ju resan pengar också .. och ekonomin är ju inte på topp så det får helt enkelt vänta!

P&L biljetten ska iaf införskaffas nästa vecka när Jimmy och Björn köpt sina ^^ Sen får vi se hur jag löser det ekonomiskt med England resan får kanske låna lite av pappa och mamma ... Jag måste ha ett jobb! Men vad som än händer så ska jag iväg och hälsa på pojkarna i England that's it! :)

Balklänningen ska ju sys också och har har jag klippt ihop tre bilder på mina tra favoriter så jag ska be henne göra det sådär! :) Det skriker Therese om den klänningen det är så jag! :)

tre favoriter i en

Det var allt för nu jag kanske kan skriva något mer senare sen men idag blir det plugg och så tänkte jag försöka träna lite jag har börjat med regelbunden yoga på wii-fit, haha men det är faktiskt riktigt jobbigt.

Puss <3


Nej ursh på mig!

Nu har jag varit sådär allmänt dålig på att uppdatera igen trotts att det hänt massor och jag kommit fram till jättemånga viktiga beslut! :)

Ett beslut är att stockholm inte blir iaf inte direkt efter studenten nu som varit min plan förut, jag bestäme mig för att jag ska göra stort slag i saken och vekligen sattsa på drömen om en egen nattklubb! Den kommer hamna i Karlstad och självklart kommer jag att behöva hjälp och stöd från alla personer som vill ha nattklubben för visst är den eftertraktad! Allt som saknas är en lokal men det löser vi! ;)

Allt kommer att börja med en förrening och den kommer starta nu i Januari! Wish me luck, I'll need it! C:

None


Något annat som hänt eller börjar hända är att jag får plats och har typ ordning i mitt rum när hände det senast?
Jag har även börjat leva mer för framtiden än nuet jag vet inte vad som är bäst men huvudsaken är väll att jag mår bra!?

Sen så sitter jag och funderar på hur jag vill ha designen jag har hittat någon som kan hjälpa mig, eller det var en vän som tipsade om en kille i hennes blogg. 
Men jag behöver välja ut lite frächa bilder och vilket färgtema jag vill ha, sen tänkte jag mejla honom.

Men nu blir det mer plock och dolande, jag tänkte fota rummet sen när jag börjar bli nöjd med det!

Och ensak till ni kommer bli ganska chockade över iaf om ni kännt mig ett tag, igår röjde jag ut julen! Har det hänt någonsinn förut att jag tagit bort julen innan februari månad ? Jag kan iaf inte minnas det ^^
I år blev jag iaf trött på skiten och nu är den borta för den här gången! :P

Men ha det fint jag ska försöka bli bättre på att uppdatera igen! :)
Puss <3

Design...

jag insåg just att jag lovat mig själv och er en ny design i över ett år nu och bloggen är i ett grovt behov av en riktigt snygg sådan jag har därför bestämt mig för att be någon som kan sånt om hjälp!
Detta lär faktiskt hända innom en snar framtid jag ska bara få upp en ungefärlig idé så att jag inte lämnar allt i händerna på någon annan ^^
Måste bestämma mig för lite bilder och färger sen är det nog bara att tuta och köra ;)

Puss på det och ett över peppat 2009!

Har börjat dra i alla mina trådar för nu ska allt hända iår är året då allt måste börja för snart drar livet igång på riktigt och jag vet precis vad jag vill ha ut av det! :)
 

RSS 2.0