Hemma från Borlänge

Drar till Arvika ikväll!

Och i förrgår lovade jag mina bevakare på bdb att jag skulle avslöja en dröm här!
En dröm som har med min drömman att göra ... fast nu kändes det inte alls intressant längre ^^ 
Och jag kommer inte lyckas skriva det på ett bra sätt därför väljer jag att skriva om det vid ett bättre tillfälle när orden kommer mer naturligt ! :P 

Idag känner jag mig stressad och utan vilja.
BAAAAH jag vill va hemma och sova i min säng inte dra till arvika och sova ännu mer i tält ... och helst av allt skulle jag bara vilja krama om någon just nu... men den tiden kommer den med!

Nu ska jag iaf äta något duscha och tvätta! laga min sovsäck står även det på schemat för dagen .
Tar tåget till arvika 19.14, ska försöka ordna upp så att jag kan sova på artistcampingen med bandet vore så mycket bättre än att få sova någon annan stans... så måste leta upp min vän från förra året som hjälpte mig att lösa allt :)
Hoppas verkligen att han kan fixa det här också!  Skulle kännas väldigt mycket bättre och få sova där än att bli tvungen och sova själv... :(

Puss på er! <3

Peace and love 2009!! :)

Hejdå i typ två veckor för nu drar jag upp till borlänge eller snarare imorgon runt 12 :P
Jag kommer hem igen typ efter den 6 juli.... vilket är ett tag, så jag tänkte jag säger så här jag kommer vara på festival räkna inte med att jag uppdaterar, men om jag mot all förmodlan hittar en dator med internet som jag får låna av någon vänlig själ ^^  ja då ska ni få en uppdatering ;)
Men som sagt hoppas inte på förmycket ;)

Puss och kram på er sötnosar! <3

Ps. för er som känner mig och vill ha tag på mig jag kommer bara ha med mig telefonen med nummret som börjar å 073 VIKTIGT!!! Ds.

Saknad...

det känns inte bra att vara ifrån dig, du är alldeles för långt bort och när du kommer hem igen så åker jag.
Hoppas verkligen att dom får till det med arvika så att vi får ses då... annars kommer det ha gått nästan tre veckor.
att bara veta att det kan gå så länge gör lite ont och känns jobbigt...vill ha dig här nu. jag hatar verkligen att sitta själv och för att inte tala om vad tom sängen känns just nu.
Dock inte lika tom som det kändes igår, jag fick åter uppleva ett utav mitt livs värsta ögonblick har aldrig kännt mig så ensam som när alla hade gått hem!
Usch jag behöver en kram, önskar du vore här nu! <3

HJÄLP!!!

Min sovsäck är borta totalt jävla försvunnen och jag får panik!!
Hur ska jag sova ?!?! Jag kanske måste åka och köpa en ny imorgon .. känns ju dock onödigt när jag vet att jag har en!!
jag känner verkligen hur panikkänslornaväxer i bröstet ^^  kanske kan jag ta med massor med filtar ist ^^ men det ska jag ju göra också ^^  haha
Jag kommer nog dö om vi inte hittar den imorgon ... blä!! :O

JAG ÄR KLAR !!!

och om lite mer än en timme kommer mina gäster....det är nog första gången någonsin jag är klar såhär lågt innan folk kommer!! brukar va at jag knappt hinner med bussen eller att jag kommer ut fem minuter efter att skutsen är här eller att jag står och sminkar mig när folk går in genom dörren ^^ 
Men idag är inte riktigt som vanilgt ...
Jag är nervös så jävla nervös ... hoppas att kvällen blir bra och att jag inte får kanna på hur det känns att vara för "modig" för sitt eget bästa som någon så fint uttryckte sig att jag var .... eller kanske har jag helt tappat förståndet... min poäng med det här var ju faktiskt bara att lösa alla dumma missförstånd och jag hoppas att det kan bli bättre igen!!

Tro det eller ej men jag har aldrig varit med om att någon människa tyckt så illa om mig som den här personen verkar göra ... vilket käns väldigt jobbigt... jag menar jag vill vara en glad snäll och trevlig person i andras ögon också inte bara mina egna. Sen så har vi en väldigt fin gemensam vän som jag absolut inte vill ska hamna i kläm!
Jag har nog allrätt att vara nervös... men får se det som så hon sa ju ja till inbjudan och hon kommer det borde ju ändå vara positivt? oh jag hoppas verkligen att allt går bra ikväll ... vi ska ju spendera hela nästa vecka tillsammans!!! :O


Sen så hoppas jag att alla ni som läser kommer ha en underbar midsommar!! ;)
Puss på er!! <3

orosmagar och mysig midsommar grillning!!!

Just nu sitter jag och är lite halvt orolig mest för att jag öppnade mitt hjärta lite försnabbt men jag är medveten om det och jag vet att jag inte ska reagera på saker därför gör jag det inte heller. Känner mig faktiskt lite duktig just därför. :)
Men mitt hjärtasväktare är inte närvarande ikväll och det orsakar en lätt oro i magen... vet att det går över så snart jag återgår till att tänka på mina kläder som är överallt förrutom garderoben! :O
För jag litar på honom till fullo och jag vet att när tiden är mogen kommer allt lösa sig fint och bli som det "ska" vara! <3

Imorgon har jag iaf bjudit hit några kompisar för att grilla!! Men förut fick jag veta att jag bara kommer ha min lilla grill hemma imorgon :O 
Får se hur jag löser det på ett bra sätt ... vi blir ju ändå några stycken ...
Menmen familjen ska bort och grilla hos en gamal lumpen kompis (?) till pappa och dom skulle bli ännu fler och är därför i ännu större behov av grillen än mig :P 
Och jag har ju ändå en grill så ska inte gnälla, lite tur att jag var så impulsiv förra året!! :D

Men det blir nog super mysigt imorgon! :)
Endel av dom som kommer imorgon har jag inte träffat på jättelänge!(I alla fall ett par månader eller veckor..^^) Så ska bli superkul har faktiskt bara bjudit folk som jag inte umgås så mycket som jag vill med!
Finns iofs fler under den kategorin men man kan ju inte fylla hela kvarteret med folk heller då hinner man ju inte ens hälsa på alla! ^^
Tror att vi blir alldeles lagom många här imorgon!

Bara min syster blir bättre... hon har gått och blitt förkyld så just nu matar jag henne med vitaminer och echinacea... hon får helt enkelt inte ligga i soffan och va "döds sjuk" imorgon!! Min syster är nämligen värre än en 45 årig gubbe när förkylningen slår till... hon blir fruktansvärtsjuk...*suck*
Det är bara en förkylning, man dör inte av en förkylning!!! Sen vet jag att jag redan haft just det viruset som hon har vilket betyder att jag inte får det igen. Därför är mina festivaler i säkerhet!! C= (tack gode gud för det!)



mitt livs största fråga ljust nu är - "När fan har jag tänkt och berätta för min familj om Kajsa! Dom vet ju knappt att hon fanns.."



Ha en bra kväll och en underbar midsommar imorgon! Puss på er! <3

Jag klippte håret idag :O

Japp för det var på tok för slitet, sen när jag somnade nu vaknade jag utan att det kändes som om allt på huvudet hade förvandlats till sockervadd! xD

Najs tänkte jag så nu ska jag fläta det och gå och lägga mig!

Sen känner jag mig lite smått nykär igen! (ni vet sådär så att det pirrar i magen kär!)
Sådär så att man inte kan låta bli att le när man får träffa personen, sådär så att man längtar till nästagång man ses redan innan man sagt hejdå!

Sådär kär är jag igen och just nu! Så såra mig inte din jäveel hahah X') <3

Puss och gonatt bloggen! <3

Studenten!

Avklarat!
Nu ska jag följa mitt hjärta min dröm och jag ska lyckas jag ska bli stor!! vi ska klara allt!!

Puss på att alltid är underbart just nu! Längtar tills jag kan berätta varför! <3

På fredag...är det fyra månader sen...

Jag trodde att det hade gått två.
Tiden går snabbare än vad det känns... jag har ingen vilja att släppa dig heller. Samtidigt som jag hittat någon som gör mig glad så håller du mig tillbaka.
Fyra månader och det känns som om det var igår som telefonen ringde och jag stod där på en gata i Cesena, fyra månadersen som din syster sa - jag hade rätt, förlåt. Jag ville inte låta hjärnan koppla vad hon menade direkt, jag har fortfarande inte berättat för min familj om dig.
För fyra månader sen fick jag veta att du var död och jag var flera hundra mil ifrån dig!  Och just det ögonblicket var jag ensam och efter att din syster och jag laggt på kände jag mig mer ensam än någonsin och jag ringde den enda personen som jag visste skulle förstå mig, jag ringde mig hjälte som jag fortfarande tackar gudarna för var så nära mig som han var!
Han räddade mig igen. <3
Men den här gången var han inte ensam om at dyka upp och stötta mig! Nej det var en annan person där, en person som jag idag är livrädd för ska stå inför samma öde som dig... en person som jag respekterar högre än de flesta, en person som betyder mer för mig är han anar, en person som just nu får tårarna att rina för mina kinder jag är rädd om honom och jag vill inte att någonting ska hända om han åker, jag vill inte ens att han åker.  Jag skulle inte klara av att se ännu en underbar människa gå i de hemska spår som är dina!

Kajsa vila i frid (och snälla håll ett öga på min vän!) <3

brevet... i brevet...

Jag vågar inte öppna det jag vill inte läsa det.
Brevet som Kajsas kompis från rehab fick instruktioner om att skicka till mig, det låg i brevlådan idag.
Jag öppnade det första kuvertet och läste lappen som låg i, lappen som beklagade förlusten av en vacker ängel, lappen som förklarade att brevet skrevs strax efter jul, lappen som förklarade att brevet var till mig från min ängel och att hon som vän til Kajsa gärna ville träffa mig. Lappen som avslutades med ett telefon nummer.
Lappen som gjorde mig glad men som orsakat att jag inte vågar öppna kuvertet med brevet som min ängel har skrivit.

Döda kan inte tala men Kaja berättar mer än hon någonsin gjort förut, hon spökar för mig.... 

Vem är Suchi?

-Therese, THERESE..!!!!
-Ja!? ta det lugnt vad är det?
-Vem är Suchi? *pekar på studentmössan*
-Det är ju jag *ler*
-Me nä är det ju inte! Du heter ju Therese!!! *blir lite småsur*
-Men Julia jag kallas för Suchi av ganska många och jag gillar det smeknamnet. *ler lite till*
-Vad är ett smekamn? *ler som om hon egentligen vet svaret men vill fråga iaf*
-Det är något man kallas för eller som man kallar en kompis för, men man får bara ge snälla smeknamn.
-Vem hittar på sånna där namn då?

Julia har kommit in i en följdfrågornas period....^^


Ikväll ska jag ut och fira Kattis som fyller 19 GRATTIS gumman! ;)


Pusspuss <3

RSS 2.0