Orgasmer måste vara läkande!?

Vi kör ett snabbt inlägg med en sammanfattning av dagen! ;)

Dagens humör: Skumt men först var det iaf bra och nu är det iaf bra ;)
Dagens borde: PLUGGA !! (betygen sätts på torsdag so work it!)
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens klädsel: mjukisar och vitt linne
Dagens planer: Var och solade med Emma förut var dock lite impuls =) Måste även plugga :P
Dagens materiella vill ha: en assistent! <3
Dagens längtan: Längtar till helgen! Get a gig festival i Karlstad blir! :)
Dagens fundering: missförstånd kan verkligen fucka up mig totalt ibland ... orgasmer måste vara läkande!? x)
Dagens beroende: MUSIK! <3<3<3<3
Dagens låt: Johnny Cash - I walk the line & Pulp - Common people
Dagens saknad: Björn! (av någon anledning saknar jag bandets basist något fruktansvärt mycket, vet faktiskt inte varför.)


Puss på er vänner! <3

vet att jag lovade ..

jag vet att jag lovade minst en update per dag .. men nu har jag sjukt mycket plugg innan betygen sätts så jag lovar att det kommer uppdateras lite och sen efter torsdag blir det minst ett inlägg per dag! :)

PUSS på er! <3

en uppdatering om livet för hanky spanky! ;)

http://hankyspanky.webblogg.se/ den här killen går i min klass han har en väldigt trevlig blogg så titta in där! ;) 

Men ska iaf skriva lite om vad som händer i mitt liv för tillfället, Henrik efterlyste lite mer uppdateringar om folk i klassen så här kommer det en liten uppdate från mig iaf och jag lovar att försöka uppdatera iaf engång om dagen! (A)  det är ju inte allt för mycket begärt egentligen ;)

I onsdags var jag iaf och förlängde håret, det blev helt underbart bra och jag känner mig redo för både student och bal! Det enda jag behöver införskaffa innan studenten är nu ett par hudfärgade tuna stumpbyxor. SKÖNT! Det är ju ändå bara tre veckor kvar nu! eller inte ens det förrästen och på torsdag sätts betygen och det ger mig magsmärtor utandesslike att bara tänka på det...känner mig halvt sönderstressad igen inget bra tillfälle att braka ihop nu så det ska jag försöka undvika! :)

Något annat som hänt i mitt liv på senaste som är värt att uppmärksammas (mitt liv förrästen har mer med bandet att göra, aja anyway!) är att mina pojkar nu har blivit fler! Dom är nu sex personer i bandet, den nya medlemmen är en 15 årig kille som lirar trummor och han är sjukt duktig på det! Det ger mig gåshud och ett stort leende på läppanra när jag hör honom spela! Sen så har dom ett gäng nya låtar, en av dom har jag förälskat mig i totalt och jag hoppas att dom spelar in lite nytt ganska snart ... ska nog försöka skynda på det till och med om det är möjligt. Om ni vill höra lite nytt från Reverb innan det blir inspelat så rekomenderar jag Get a gig festival i Karlstad som är nu i helgen den 29 - 30 maj, eller varför inte dra ner till gbg på chalmersavslutningsfest den 3 juni dom spelar där med! Och sist men absolut inte minst dom kommer spela på Arvikafestivalen än engång! Härligt säger jag, grymt säger grisen!
Jag är överdrivet glad just nu ... nyss var mitt humör omvänt :S humm det förvirrar mig lite ^^  haha men jag tänkte iaf bjuda på en hyfsat ny bild på mig också dock innan hårförlängningen (har inte fotat den än, men det kommer!)

Puss på er! <3

Att sy en slips!

Det var nog något av det roligaste jag gjort, att få ett gäng tygbitar som ser helt fucktup ut till något skit snyggt och dessutom är det jättelätt!
Sydde den dessutom för hand vilket nog gjorde att det tog längre tid fast jag tyckte att det gick fort iaf :)
Den är dock inte helt klar än det fattas foder eller ett såkallat mellanlägg och så ska den sys ihop med. sen är det klart tar nog max en timme till skulle jag tro. :P

Jag kan lova att detta inte är den sista slipsen jag syr för fyfasen vad roligt det var!
Haha skulle inte förvåna mig om jag syr entill direkt när den här är klar har ju tyg så att det räcker till säkert två till x)

Men imorgon ska jag in till stan en snabbis och fixa foder och lite svart tyg+ snygg tråd så att jag kan göra en made by lapp. det ska ju va ordentligt ;)

Någon som känner att den vill ha en fin beskrivning på hur man gör hojta till, eller varför inte om någon vill ha hjälp och sy en! Det gör jag mer än gärna!

Pusshej! <3

tänkar. känslor. sorg. kärlek.

jag har haft en helt underbart trevlig kväll! Hade tre underbara tjejer här, vi satt och käkade och pratade och det var helt enkelt underbart! <3 Tack flickor för att ni kom! C:

Men sen kom tankarna känslan av saknad och att något fattades. Kajsa. Jag vet att du säkert sitter där och tittar ner på mig... men med vilka tankar?  Fan. Jag förstår fortfarande inte hur det kunde hända vad som fanns i hennes tankar när hon lät kanylen träffa din arm... jag kommer aldrig förstå hur man kan beröva en annan mänsika livet.
Jag kommer alltid sakna dig och du kommer alltid ha enplats i mina tankar, älskade Kajsa. Även om jag var hård mot dig så var det för ditt eget bästa och även för mitt bästa.
Men jag ångrar att du aldrig fick träffa min familj dom jag älskar och dom som alltid funnits där för mig!

Kajsa du är en ängel som förtjänar viljans medalj den eviga vilja som alltid fanns på mina läppar och ständigt i ditt hjärta, viljan tog dig nästan hit viljan gjorde dig nästan fri!
Du är äkta styrka i mina ögon och jag har aldrig någonsin sett någon kämpa så hårt som dig! <3
Förlåt för dom ord jag sa till dig!
Förlåt för dom gånger jag skrek, även om det var för ditt bästa, jag vet att du hatade när man höjde rösten....
Förlåt för att jag vägrade förstå...
Förlåt för att du inte vågade ringa och be mig följa dig den sistabiten.
Förlåt för att jag aldrig insåg vad starkt jag kände förrän det var försent
Förlåt för att jag gråter för dig i tysthet, när ingen ser, när ingen hör
Förlåt för att jag inte är så stark som du hade velat och som du trodde att jag var....
Förlåt för att tankarna på dig blir till tårar istället för leénden
Förlåt för att jag inte klarade av att festa på din begravning
Förlåt för att jag inte ens pallade att gå...
Förlåt för att jag har en lista på saker jag ångrar med dig som är på tok för lång för att skrivas ner....
Förlåt för att jag saknar dig </3

Puss och godnatt! <3 (jag är typ glad jag ville bara säga förlåt)

Jag klarade provet!

Jag klarade ett g på naturkunskaps provet trottas att jag var utan huvud när jag gjorde det. Det här ledde även till ett G i ämnet naturkunsp vilket jag är absolut nöjd med! Kursen är slut! yey!
Jag är lite happy och det känns bra därför förtjänade jag en sovmorgon idag! (A)

Snart är det bal och studenten! Idag ska jag prova klänningen, med skor och allt sånt! Så ska den bara fållas i nederkanten och sen är det klart! Eller sen måste jag hitta någon som kan sy en slips? Det borde inte vara så svårt egentligen... men hon som syr klänningen hade inget mönster och mindes inte hur man gjorde så det måste jag lösa :P

Puss och hej! 5 veckor kvar! och i dom femveckorna finns det massa lovdagar och sånt det gillar vi jag är dessutom nästan klar med religionen Iaf filmanalysgrejen. Vilket betyder att jag bara har 8 grejer totalt att göra klart :)
En grej kommer ta ett par dagar, det är det som är kvar av projektarbetet, sen är det 4 saker i svenskan 2 i historia och 1 i religion + 2 prov! Men det här fixar vi ännu är det ett par veckor kvar tills betygen ska va satta :)

Nu säger jag puss och hej! <3

Vet ni vad?

Jag tror på kärleken!
Jag är en hopplösromaniker som tror att jag ska falla pladask en dag på stan och sen leva lycklig i alla mina dagar.
Jag tror på sagor, prinsessor, prinsar, drakar och häxor och sånt.
Jag tor på viljan.
Viljan kan flytta berg det har jag alltid sagt, viljan gav mig nästan Kajsa tillbaka sen kom det en drake ledd av en häxa och tog henne ifrån mig för alltid. Men sen dog häxan och draken han var ju inte ond egentligen.
Han tog in på rehab (mer eller mindre frivilligt) och vad jag gissar kommer han snart ut som en ofarlig liten ödla.
Fantasi. Det är vad livet kräver när det känns lite svårt och sagor dom slutar ju alltid lyckligt.
Jag väntar på min prins och mitt lyckliga slut, för en dag som kommer det står och knacka på dörren med början på en ny saga i handen.

Ännu en onödig sanning, ännu en trevlig historia om världens onska. Ännu en stjärna som slocknat och en annan som tänts.

Puss! <3

RSS 2.0