Ojojoj nu var det längesen ^^

Och videobloggen har uteblivit jag får be om ursäkt för det! (Det kommer en så småning om :))
Idag har jag körlektion, men innan det tänkte jag åka till banken en sväng.
Och i eftermiddag hinner jag förhoppningsvis sola, var väldigt längesen nu! Linda var här igår har verkligen saknat henne! <3
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, så jag skriver inget mer nu ^^ 

Men jag hoppas att allt är bra med mina söta läsare iaf! Puss på er! <3

ikea blir!

Astrid och jag hade tänkt fel på dagarna så vi ska ses imorgon ist. Så nu blir det Ikea med Emma ist vi tänkte äta där jag är lite sugen på deras gravade lax :P

Föredragen gick sådär fick inte helt fram det jag ville hade övat förlite men det blir säkert kanon bra iaf jag gissar på att det är iaf 3-4 personer som kommer villja prova på att jobba med mig iaf ^^ Jag håller iaf tummarna för det x) 

Puss på er! '

Föredrag.

Idag ska jag hålla föredrag om mitt "företag" funderar på att låta det bli en del av bolagsbolaget.
Men innan det måste jag se hur många som vill hjälpa till och vara endel utav det.
Och det är dagens uppgift.
Jag ska hålla föredrag 2 gånger idag för två klasser som tar studenten till våren.
Jag börjar bli lite smått nervös och har lie ont i magen ^^ haha men det borde gå över strax
ska hoppa i duchen strax och stoppa i mig lite frukost.
Efter föredragen sen så ska jag träffa sötaste Astrid! Vars riktiga namn egentligen är Sandra :P
Igår när jag ringde henne så svarade hon - Oh vad jag har saknat din röst!
Hihi det tyckte jag var väldigt gulligt ^^

Puss på er! <3

Videoblogg

Jag har precis gjort en videoblogg och nu hittar jag inte sladden där jag trodde att Jimmy hade laggt den och han svarar inte i telefonen. Haha i-landsproblem! ^^  Jag tror att han har sladden i sin västa för här är den iaf inte ^^  haha :P
Jag filmade iaf i kläderna jag ska ha på lördag, så dom får ni en kika på ... när jag hittar sladden vill säga ^^ sen måste jag fixa klippet lite x)

Men puss på er! <3

Svar på kommentar.

Magnus kommenterade mitt inlägg med artikeln om influensavaccinet, och visst kan det vara bra för endel personer att vaccinera sig. Men jag blir lite upprörd när dom vaccinerat en mängd gravida kvinnor i södra sverige där alla barnen riskerar att få permanenta skador på hjärnan, att dom vaccinerar små barn utan att ha kollat upp riskerna ordentligt. Sen att fullt friska personer ska springa och ta sprutan tror jag gör mer skada än nytta en fullt frisk person kommer inte att dö av sjukdomen.

Jag håller med om det Magnus skrev, var väll mest det jag vill komma fram till med det här inlägget :P
Vill ni läsa det han skrev så ligger kommentaren under inlägget med artikeln.

Ha en bra dag! :)

Håller på att laga mat

Min älskling kommer hit och äter lunch vid tolv så nu står jag och lagar mat! :) 

Bestälde även hem detox inte bara för att det stod med som ett sätt att skydda sig mot influensan utan för att jag har haft ont i magen ett par dagar närmare en vecka och jag börjar bli lite trött på det troligen har jag någon bakterie orsakad av stress det kan försvinna själv det trodde hon på sjukvårdsupplysningen att den skulle men man kunde prova detox om man inte ville chansa.
Hon trodde iaf inte att det var något farligt eller någon överkänslighet mot alkohol, skönt!

Ska iväg och träna sen också, det skulle jag också börja med tyckte kvinnan på sjukvårdsuplysningen ^^
det tycker iofs jag med och hon är inte den första som sagt till mig det.

Ska försöka leta upp kameran sen också .. hittade inte den igår.

Puss på er! <3

Svininfluensan...

jag tänker inte vaccinera mig och efter att ha läst den här artikeln så är jag väldigt säker på att jag har gjort ett riktigt beslut på den punkten!
Jag hoppas verkligen att dom slutar vaccinera folk bums om det här är sant!
Inte konstigt att folk blir sjuka av sprutan.

Ny alarmerande forskning: 


Tiomersal i vaccin ger allvarliga skador på mänskliga hjärnceller från foster vid extremt låga doser

Insamlingsbrev oktober 2009

Lagom till den omfattande vaccineringen av svenska folket kommer det nu nya alarmerande forskningsresultat från USA om konserveringsmedlet Tiomersal som innehåller etylkvicksilver.

 

Forskarna som ligger bakom studien kunde visa att tiomersal ger allvarliga skador på mänskliga hjärnceller från foster vid extremt låga doser och att cellskadorna som uppkom liknade dem som återfinns i cellstudier på autistiska barn.

 

Socialstyrelsen och Läkemedelsverket kan inte komma undan

Vi har nu sänt in den nya alarmerande forskningsrapporten till cheferna på både Socialstyrelsen och Läkemedelsverket för kännedom. Därför kan ingen av myndigheterna i efterhand komma undan med påståendet att de inte kände till riskerna med tiomersal.

 

Forskarrapporten – en mardröm för myndigheterna

Genom att beställa ett vaccin med etylkvicksilver har Socialstyrelsen gjort bort sig fullständigt. De nya forskarrönen kan dessutom förvärra situationen ytterligare för Socialstyrelsen och Läkemedelsverket och utvecklas till en riktig mardröm för myndigheterna

 

Ofödda barn är helt värnlösa

Personligen tycker jag det är fruktansvärt att man medvetet utsätter ofödda barn för tiomersal i vaccinet genom att vaccinera deras mammor. Det är ett allvarligt övergrepp mot en liten varelse som inte har en chans att tacka nej till att bli utsätt för ett extremt giftigt ämne som riskerar att allvarligt skada utvecklingen av hans/hennes hjärna.

Det är naturligtvis lika illa att utsätta barn upp till tioårsåldern för detta övergrepp.

 

Thomas Karlsson

Generalsekreterare amalganskadefonden

 

Källa: http://www.sourze.se/Vad_du_inte_visste_om_svininfluensan_10685766.asp

I aprilnumret av Nature citerades en forskare som sa: "Var i helvete viruset fick alla dessa gener ifrån vet vi inte." 

"Den nya influensan H1N1 har en genetisk sammansättning som inte setts förut.

Viruset är en gåta för virologerna.  Omfattande analyser tyder på att svininfluensaviruset

består av spanska sjukan-virus från 1918, fågelvirus och två nya H3N2 virus-gener.

Debatten om huruvida det kan vara ett genetiskt tillverkat virus fortsätter"

Det här skriver Dr Russell Blaylock, professor i neurokirurgi och biologi och ansedd som en av USA:s främsta inom sitt område, i en artikel publicerad den 7 juli i år kallad “Är vaccinet farligare än svininfluensan?" 

Dr Blaylock varnar inte bara för kvicksilvret i det nya vaccinet, vilket han menar kan leda till både autism och schizofreni för barnet om gravida får det.

I en nyligen gjord intervju i Dr Bill Deagles utmärkta radioprogram The Nutrimedical Report ger han även en utförlig beskrivning av farorna med Skvalen, en adjuvant, det vill säga tilläggsbehandling i vaccin för att få snabbare effekt. 

Skvalen är ett kolväte och antioxidant som finns i människans hjärna och nervsystem där den fyller viktiga funktioner. Om man däremot injicerar det så går immunförsvaret till attack.

Problemet är att det angriper inte bara det Skvalen som injicerats, utan även allt det naturliga Skvalen som är så viktigt för vår hälsa. 

Förutom Skvalen ska det nya vaccinet tydligen innehålla bland annat följande:

Polysorbat 80, något som innehåller etylenoxid vilket är giftig att inandas. Ämnet irriterar både huden och andningsapparaten och inandning kan göra att lungorna vätskefylls flera timmar senare. 
Tiomersal, vilket innehåller kvicksilver, ett av jordens giftigaste ämnen. 
Fosfater, bland annat dinatriumvätefosfat som sägs vara mycket giftigt för vattenrelaterade organismer och kunna orsaka högt blodtryck, sämre sköldkörtelfunktion, höjt blodsocker, myrkrypningar, sömnlöshet och muskelsmärta. 

USA:s smittskyddsmyndighet CDC har beskrivit svininfluensan som en blandning av virus som finns hos grisar, fåglar och människor. I aprilnumret av Nature i år citerades en forskare som sa:

"Var i helvete viruset fick alla dessa gener ifrån vet vi inte."


Värt att notera under den hysteri som råder är att enligt WHO:s senaste mätningar så har cirka 1 700 personer i världen hittills dött av svininfluensan, medan den vanliga influensan sägs döda mellan 250 000 och 500 000 per år.

Dr Jaan Suurküla är en läkare som är kritisk till vaccineringar och säger att eftersom det nya vaccinet utformats på samma sätt som de tidigare så finns det ingen anledning att tro att det ska fungera bättre.

Det nya vaccinet släpps utan de säkerhetstester som är nödvändiga och vaccinets skyddseffekt är totalt obevisad hävdar han. På sin hemsida presenterar han flera studier som visar på att vaccinationer inte utgör det skydd man försöker slå i oss. Bland annat skriver Dr Suuküla:

"Flera rapporter som bekräftar att bevisningen på att vaccinet fungerar på influensa är bristfällig och snedvriden av allt att döma av kommersiella skäl. 

Vacciner inbringar miljarder årligen till läkemedelsindustrin och det finns därmed ett uppenbart incitament till faktaförvanskning."Han skriver också:

"Svininfluensavaccinet är inte bara ineffektivt utan därtill även potentiellt skadligt, inte minst eftersom det innehåller skvalen som kan vålla alvarliga autoimmuna reaktioner med i värsta fall livslång sjukdom. 

I korthet kan vi konstatera att det inte är tillfredsställande bevisat att influensavaccinering skyddar dig. Däremot är det tillfredsställande bevisat att du löper risk för allvarliga biverkningar."

Det finns 24 olika vetenskapliga artiklar i 10 olika länder om skvalen och dess skadliga effekter. Bland annat så har den Polska Vetenskapsakademin gjort studier som pekar på att skvalen allvarligt kan skada hjärnan och nervsystemet. 

En studie från 2002 visar på att skvalen också är ansvarigt för Gulf War Syndrom vilket bland annat inkluderar symtom som kronisk trötthet, yrsel, hudproblem och fibromyalgi.

Dr Alan Phillips, en ansedd läkare från England skrev för flera år sedan en mycket avslöjande och intressant artikel kallad Myter om Vaccinering, där han bland annat slog fast:

"Det finns 100-tals med publicerade medicinska studier som dokumenterar vacciners misslyckande och allvarliga effekter, dussintals böcker skrivna av läkare, forskare, och oberoende undersökare som avslöjar allvarliga missgrepp i immuniseringens teori och praktik. 

Ironiskt nog är de flesta barnläkare och föräldrar helt okunniga om detta."

Professor Michel Chossudovsky, som tidigare tjänstgjort som rådgivare åt WHO, UNDP och UNFPA avslöjade att läkare och epidemiloger i Storbritannien hotas med avsked om de offentligt ifrågasätter felaktigheter och brister i den data som presenteras om svininfluensan.

Amerikanska FDA, Food and Drug Administrations rapportsystem över vaccinskador innehåller ca 11 000 rapporter/år om allvarliga reaktioner. De tror att bara 10 % av alla vaccinationsskador rapporteras överhuvudtaget. 

Det stöds av NVIC, National Vaccine Information Centers undersökningar som visade att i New York vara det bara 1 av 40 läkarmottagningar som rapporterade skador eller dödsfall efter vaccinationer, med andra ord: 97,5 % rapporteras aldrig.


Vad vi däremot vet är att nyligen gjorda studier visade att när barn i Storbritannien fick Tamiflu mot svininfluensan så drabbades över hälften av biverkningar som illamående och mardrömmar. 

Medicinen är inte lika harmlös som folk verkar tro sa en brittisk läkare till Pulze Magazine och studierna gjorda av brittiska motsvarigheten till Socialstyrelsen visade att biverkningar är mycket vanliga. 


Ett av de två bolag som fått uppdraget att framställa vaccinet mot svininfluensan är The Baxter Company som varit inblandade i två gigantiska skandaler. 

Det första var när tiotusentals blödarsjuka injicerades med HIV-virus, inklusive tusentals barn, och Baxter fortsatte sälja vaccinet även efter att smittan var känd. 


Den andra var när Baxter släppt ett influensavaccin som innehöll fågelinfluensavirus till 18 länder. Tack vare att ett labb i Tjeckien upptäckte viruset i vaccinet undvek vi en världsomfattande epidemi då. 

Novartis, det andra företaget, klargjorde nyligen att de inte kommer att ge något gratis vaccin till fattiga länder, alla ska betala.


Vad är det då som gör att vissa dör av svininfluensan?


Cytokiner är små proteiner vilka fungerar som signalmolekyler mellan cellerna och de produceras av immunförsvaret, ofta som svar på en infektion. 

Flera forskare, bland andra Dr Blaylock menar att det är den cytokinstorm som uppstår, det vill säga kroppens reaktion på viruset, som leder till att det blir dödligt. 

Kroppen börjar överproducera dessa inflammatoriska cytokiner och det förstör vävnader och skadar lungorna så de flesta dör av lungbesvär. 

Forskarna tror att yngre har en kraftigare produktion av cytokiner och att influensan därför slår hårdare mot dem. Att dämpa ner cytokinstormen skulle förmodligen ha räddat de flesta menar Dr Blaylock.


Hur kan man då dämpa cytokinstormen?


Här går åsikterna isär. Dr Blaylock menar att en fiskolja av bra kvalitet kan mildra stormen en hel del. Andra menar att det tvärtom ökar cytokinreaktionen. 


Under fågelinfluensan spelade följande cytokiner en viktig roll: TNF-alpha, Tumör nekrotisk faktor-alpha, en cytokin central för utveckling av inflammation och skada vid ledgångs-reumatism, 

IL-6, interleukin 6 som bildas av en rad olika celler i samband med trauma eller inflammation, samt IFN-gamma, en viktig cytokin för immunförsvaret vad gäller virus, intracellulära bakterier och tumörkontroll. 

Ett hämmande av dessa skulle kunna visa sig effektivt mot viruset tror vissa forskare. 


ACE, Angiotensin-converting enzyme, är ett äggviteämne i blodkärlsväggen och blodet som är viktigt för vilket blodtryck vi har. Ju mer ACE desto högre blodtryck. 

Det finns studier som indikerar att ACE-hämmare kan lindra cytokinstormen men än så länge är inget bevisat. 

Kost som ska vara bra för att hämma ACE och reducera cytokiner sägs vara grönt te, äpplen, granatäppel-juice, rödvin, gurkmeja, svartpeppar, vitlök, e-vitamin och kokosolja.


Är man frisk är det viktigaste förstås att förebygga smitta. Näringsmedicinare Bertil Wosk har gett ett antal förslag som jag tycker är utmärkta. Här är några av dem:


- Undvik nära kontakt med personer som är sjuka.

- Undvik att röra vid slemhinnor (till exempel ögon, näsa och mun) utan att först tvätta händerna, så slipper du smittas om du råkat ta i något föremål som influensavirus nyligen fastnat på.

- Tvätta händerna noggrant med vatten och tvål, särskilt om du har berört ytor som kan vara kontaminerade eller om du hostar och nyser.

- Öka syremängden i rummen där du bor och arbetar genom att öppna fönster. Syret i luften dödar virus.

- Se till att du får ordentligt med sömn och undvik stress. Stress och sömnbrist nedsätter immunförsvaret.

- Ät näringsrik mat, undvik raffinerad mat och särskilt raffinerade oljor, margarin, socker och snabba kolhydrater. I bra mat finns den näring som ditt immunförsvar behöver medan snabba kolhydrater däremot försämrar immunförsvaret.

- Gör nässköljningar varje dag.

- D-vitamin, 2000 IE per dag. Brist på D-vitamin är en av orsakerna till att man insjuknar i infektionssjukdomar.

- Rensa kroppen genom att detoxa.

- Ta ett bra multivitamin/mineraltillskott.

- Ta extra tillskott av zink.


gomorron!

En nydag lite mer att plocka i, massor att göra ska ringa sjukvårdsupplysningen snart. Men det känns lite jobbigt, jag utgår ju alltid ifrån att det är någon skitgrej som går över så jag vill inte att dom säger något annat ^^
Jag har ätit massor med bullar nu på morgonen ...bra frukost? ^^ höhö nu ligger dom iaf i frysen.
När jag vaknade andra gången imorse och lägenheten var tom så kunde jag inte låta bli att tänka lite på Kajsa, undra vad hon hade tyckt om lägenheten? 
Fast sen släppte jag det och tänkte på vad mysigt det är att vakna med min älskling! <3

Jag ska leta upp min kamera snart och göra mig iordning så ska ni få en videoblogg (om jag hittar sladden!)

Puss på er! <3

Förlåt...men jag har flyttat! :D

Jag vill bara be om ursäkt för att det inte blivit updaterat alls på nästan en vecka! Och för att videobloggen har dröjt... den kommer dessvärre att dröja tills imorgon tidigast! Tyvärr har jag fullt upp och just nu mår jag fortfarande dåligt pga vad jag misstänker är alkohol allergi! :O så ni får kanske en videoblogg imorgon! håll tummarna! (jag måste ju visa er runt i lägenheten! ;P)

Puss! <3

RSS 2.0