Halloween!!

En av mina absoluta favorit högtider som jag inte firar alls i år, pga att jag flyttar mitt i. Blir inte ens maskerad för min del iår, vilket känns lite vemodigt men får tänka såhär jag har ju ett tema på inflyttningsfesten så då får jag iaf klä ut mig lite :P
Sen tror jag att jag ska fixa både julfest och nyårsfest iår man måste ju köra på ordentligt när man äntligen får lite eget!

Videoblogg kommer senare!

Puss på er! <3

Videoblogga?

Jag har fått kommentarer om att jag borde börja videoblogga, så ja kan ju lägga upp en senare idag måste bara fundera igenom det lite ^^ Av någonanledning känns det lite fånigt med videoblogg x)
Men jag kan ju alltid prova :P
Och nu har jag ju lite att prata om om jag inte avslöjar allt nu ^^ haha

Puss på er ska försöka få igång bloggen i iphonen också, så kommer det uppdateras lite oftare sen ;)

dålig updatering?

Mja men så blir det när allt är nytt och roligt :P 
haha
Ny telefon den är helt underbar det enda jobbiga är att det inte går att uppdatera bloggen i den. Eller snarare jag har inte fått det att funka än^^
Ny pojkvän... eller? Pojkvän iaf och det är helt underbart och otroligt mysigt, har sovit hos honom mycket nu den senaste veckan. <3
Och nytt hem, jag är mitt uppe i flytten just nu och allting hamnar i min lägenhet på orrholmen på måndag! Påtala om det, om en halvtimme ska jag sitta på bussen till stan så att jag kan lämna in kontrakten idag!

Pusshej leverpastej!

Ny telefon!

Jag köpte mig en ny telefon idag det blev en iphone! =D
Dock så glömde försäljaren att ge mig simkortet så jag får åka dit och hämta det imorgon! =)

Pusshej leverpastej... nu är det mat ^^

Att inte vilja gå hem...

Den här känslan har jag jämt numera, jag vill helt enkelt inte åka hem när jag vet att jag bara ska hem och vända känns det helt okej. Men inte när jag vet att jag ska stanna där ett tag.
8 dagar kvar till flytten, 8 dagar kvar till självständighet och frihet.
Behöver jag påminna er om hur jag har väntat och längtat efter det här!?
Pusshej leverpastej snart går jag hem till pappa iaf för jag ska duscha och byta om ^^

Från singel till i ett förhållande.

Att gå från singel till i ett förhållande på facebook ser inte jag som ett jättestort steg, men jag tror att många andra gör det. :P Jag fick 17 gillanden och 3 kommentarer på ca 8 timmar ^^
Haha och ja imorse gick jag ifrån att leva som singel till att bli någons lilla älskling <3 Vilket känns helt underbart mer än så tänker jag inte säga just nu dom som vet mer dom gör det ni andra får vänta ett tag! :)
Ett tag är tills jag känner at det är ett vettigt tillfälle det känner jag inte att det är om jag skriver ut det på bloggen eller fb det första jag gör, så tjata inte om det mina vänner.
En annan anledning till att det inte kommer att komma upp på bloggen eller fb är självfallet en person i min närmaste familj, det tror jag att alla som läser här kan gissa vem utan att blinka ^^ 
Jag vill som vanligt hålla dom jag älskar och bryr mig mycket om så långt borta från dennas mun som det bara går, finns det någon som babblar dugnet runt och ljuger mer än statsministern själv så är det denna människa. (inget ont menat mot våran statsminister som jag faktiskt gillar!)

Nu ska jag äta och sen åka hem till min älskling (känns bra att säga det(A)) för att ha en mysig kväll och sen sova där!

Puss på er! <3

Gomorron! :)

Idag mår jag mer balanserat igen kanske för att jag ser fram emot bion och har gjort hela veckan ^^
Idag känner jag mig hyffsat pigg och Lily Allen varvas med Crashdiet så här på morgonkvisten! min kropp ser dock inte lika pigg ut som jag känner mig... tur att jag sluta vid tre idag så att jag hinner hem för både en liten eftermiddagslur och dusch!

Idag är det 9 dagar kvar till flytten! 9 dagar kvar tills jag får sova en hel timme längre om jag ska jobba på morgonen!

Pusshej! Hoppas att ni får en underbar dag! =)

Ledig och körlektion.

Idag har jag varit ledig, fast jag har haft en körlektion! :)
Det gick rätt så bra...förutom att jag blir så sjukt irriterad på tjejen jag kör med, hon är överpedagogisk på ett extremt dåligt sätt eller ja vissa dagar kan det va bra :P ^^

Haha tänkte bara säga att jag lever och att jag har 10 dagar kvar till flytten! Dessutom har jag feber är trött och ska jobba imorgon! ^^  haha
Men en kul grej som är imorgon är att jag ska på bio, vi ska se bröllopsfotografen.

Ha det fint!
Pusshej! <3

Ett stort utalande från en stor man!

fast på en liten plats. Han säger det som inte många vågar säga för att det skulle stämplas som rasistiskt, men när han säger det så får det sägas högt och det är det som är sant. Det här är något Sverige måste jobba med.
Vi måste tahand om dom personer som är våra medmänniskor i det här landet.


Genusdagis?

Förlåt mig men jag tänker vara ärlig. Detta låter helt sjukt och jag förstår mig inte på konceptet.
Jag var min pappas första barn, och pappa ville att jag skulle leka med bilar jag hade ca 250 st små bilar i olika former och storlekar (har räknat dom i efterhand) och ett fåtal dockor och ett gäng gosedjur. Gissar vad jag lekte mest med? Inte fan var det bilarna dom intresserade mig inte alls även om pappa ville att dom skulle göra det.
Min numera 1 åriga lillebror reagerade på motorljud genom att bli glad långt innan han fattade vad det var för någonting, och när han började leka med leksaker fanns det ungefär lika mycket bilar som dockor i vårat hus (alla bilar som pappa förjäves köpt till mig och mina systrar utan att vi viast ett uns av intresse för dom) Dockorna gillade han inte alls och så har det varit från början han leker lite med dom (när vi kämpat för att dom ska li intressanta för honom annars lekar hen inte med dom alls.) sen kastar han bort dom gömmer dom eller liknande och går till sina älskade bilar.

pga denna simpla iaktagelse så tror jag att det där sitter i generna på något sätt att ens intressen är medfödda.
därför anser jag att genusdagis är sjukt, barn måste få leka med vad dom väljer men för att ett genusdagis ska fungera så måste dom göra så som dom när dom hade en genuspedagog på min systers dagis gjorde, det vill säga tvinga barnen att leka med det som inte är "självklart", när min syster som då precis skulle börja skullan berättade om hur den nya fröken tagit ifrån en liten pojke bilen som han lekte med blev jag bara arg. Ska inte barn få leka som dom vill längre för att endel vuxna har fått fnatt?

Att jag blir upprörd över det här igen såmånga år efter att min syster slutat på dagis är för att jag blev påmind av ett blogginlägg jag trillade över nyss där skrev dom att det här var bra. dom skrev inte varför eller vad som skulle vara bra med det bara att fenomenet genusdagis var bra. Jag håller inte med och jag har ett argument för det!

Jag har åsikter med argument slå det om ni kan ***jävlar!

Pusshej leverpatej jag har en vision om att mina barn ska få växa upp i ett samhälle där dom får göra sina egna val!

Aggressiv porträtt bild tagen av Linda Florin


Jag blir så jävla trött på allt skitsnack!

Här hemma innanför husets väggar jag är sjukt trött på att ständigt få höra vad fel jag gör vilka dåliga beslut jag tar...dra åt helvete jag kommer fixa det här det vet jag. Jag tänkte sätta ett lösenord på det här först ... men nej det här vill jag skriva öppet för allt jävla skitsnack innom familjen är hemskt, ens familj SKA finnas där och stötta en.
Det är viktigt, jag är egentligen inte förvånad över hur det är, det har ju alltid varit såhär. Jag gör fel. Allt är mitt fel.
Jag tar inte skiten längre och det är därför det är dags för mig att ta ett stort steg i livet och leva själv ett tag!

Dom hårdaorden och skitsnacket förstör min framtid så jag tänker lämna det bakom mig nu, föralltid.
Jag är värd det bästa jag är värd stöd och det får jag från min riktiga familj. Mina underbara vänner! <3

Det här ville jag få ut för jag tänker stötta mina barn, jag tänker visa er trångsynta jävlar att man kan stötta varandra i en familj, det går alldeles utmärkt jag har sett andra göra det varje dag.

Pusshej leverpastej stöd i sina val är viktigt även om valen inte gillas av föräldrarna!

Mitt liv = Flyttlådorna!

Det som inte är flyttlådor eller saker som ska i flyttlådor är tidningar som ska rivas söder för att läggas som skydd åt ömtåliga saker i flyttlådor, eller så är det kläder för mina kläder ska inte ner i papplådor nej dom ska packas i väskor.
Pennor. Papper. Smink. Kuddar. En gris gjord av sågspån. Massa onödiga prylar som jag samlat på mig genom åren. *suck* vad mycket saker här är!
men jag måste nog ändå erkänna att rummet nästan är två tredjedelar tömt men fortfarande fullt till bredden dock så kan man andas här nu! och det ska nog gå att städa in allt på sin plats nu när det äntligen finns lite "mer" plats.

Jag har vart på Ramp09 idag på universitetet så otroligt inspererande roligt och lärorikt.
Imorgon ska jag ringa till Bolagsbolaget.

Pusshej leverpastej! =)

hejdå arena det har varit en "trevlig" tid ^^

Haha jaah Arena har fört med sig roliga, trevliga, mindre roliga och rätt så konstiga minnen.
Men vad säger man är det med sorg eller med ett nytt hopp om ett bättre ställe som man har sagt hejdå till klubben där man har fått dansa av sig sen man fyllde 18.
Vi kommer ju alltid att ha score! (som ska skaffa dansgolv? kanske bara ett rykte...)
Om tre månader är det nytt år och då kommer man ju in på nöjes det är inget att tacka nej till!
Här bjuder jag på en bild från min bergodalbane-helg!!

Bartömningen på arena i Karlstad!

 

Puss och en riktigt god natt! Jag kommer sakna någon brevid mig har sovit så otroligt gott i helgen och allt som innefattar dig i helgen har varit underbart! <3 Tack snygging!


utgång x2

ikväll blir det arena igen ^^  haha sista helgen ju man får säga hejdå ordentligt ;)  haha
Ska få träffa mina saknade bort flugna vänner som numera bor i norge också!!
Känns kul!
nu måste jag börja stänga ner lite :P 
Så jag skriver igen imorgon!

Puss på er! <3

Jobbat

Nu har jag jobbat tvådagar känns skönt att veta att lönen inte kommer va osynlig på kontot när den kommer =)
Jag hoppas nästan på att jag bara får kvällskurser tillvåren så kan jag spara undan och kanske tabort lånet nästa höst :) vore en bra sak för min ekonomi :P
Har redan påbörjat ett sparande nu och det första som ska prioriteras till lägenheten är soffa och diskmaskin har lovat mig själv en såndär liten som man ställer på bänken i julklapp :)

Ska försöka ta mig bort till Emma så fort som det går nu och hjälpa henne hon flyttar ju in idag! =)

Puss på er! <3

Till jobbet!

Ska ta bussen till stan sen in på hemköp och köpa lunsch för dagen och så blir jag upphämtad av chefen kvart i 8 vid busstationen :P
Slutar fem och då blir det nog direkt hem.

Puss på er! <3

sömn, jobb och inga drivrutiner för ljudkortet....

Mitt liv rasade just samman min dator är inge rolig utan ljud och jag har ingen ork att fixa problemet just nu.
Jag är trött och imorgon ska jag upp och jobba tidigt.
Imorgon ska jag gå upp äta en underbr perfekt frukost, med chokladcaffe till (vet ni hur underbart det smakar?) sen ska jag med bussen 10 över 7.
nu ska jag tejpa igen sista lådan för idag och sen blir det tandbosrstning och så småning om sängen :P

Det ska bli kul att jobba dock älskar människorna jag jobbar med riktigt trevliga! =)

Puss gonatt och dröm sött! <3

Gonatt! <3

Nu ska jag ta kvällen även om det här är tidpunkten på dygnet jag älskar mest, jag menar du jag får en stund själv i tystnad med ett totalt lugn runt mig. Känns bra att flytta snart 3 och en halv vecka kvar, då kanske jag kan vända rätt dygnet sen.
Funderar på tema till inflyttningsfesten måste bestämma det snart så att jag kan börja planera jag har tre förslag;

Nitar, läder och rock n'roll!
Det här innebär skinjackor, läder piskor ja you name it men det ska ha en känsla av Rock N'Roll!             

Oscarsgalan

Det blir klänning, skorta, röda mattan, lockigt hollywood hår hela grejen med snittar och champange(?)

Det sista ströck jag nu i skrivande stund från förslagen det kommer inte att vara med.


oavsett tema blir det självklart prisutdelning vem har tagit temat på största allvar?

Imorgon blir det fika på stan och en rundtur i affärer för att kolla läget vilket kan va enklast att fullfölja. Så nu får ni ha en omröstning tycker ni att det kvittar och inget säger så kommer jag avgöra själv :P

Puss på er! <3


tankar dessa eviga tankar.

Mitt huvud har gått på högvarv ida och det har inte blivit mycket gjort har inte ens kommit in i duschen. Men så kan det bli ibland ^^  jag ska duscha snart eventuellt bada, beror lite på. Sen blir det att packa ner ännu mer kartonger :P 
Behöver fylla dom sista toma jag har så att jag vet hur många fler som kan behövas :P

Nu är det fika iaf! Hörs kanske senare.
Och jag säger igen att om någon vill ha lösenordet till dom privata inläggen så får ni säga till. :)

Puss <3

Frågan som alltid återkommer - fick han säga så?

Bild för att visa att ett inlägg är lösenordsskyddat

Säg till om ni vill ha lösenordet.


En underbar dag! :)

Jag gillar dagar som den här :) 
När man vaknar, äter frukost, sitter vid datorn, duschar... ja ni förstår när dagen börjar precis som vanligt.
Men sen så ringer telefonen -Hej, är du hemma? Är det okej att jag kommer förbi?
Det samtalet och det besöket gjorde min dag. :)
Tack! <3
Det var väldigt mysigt och otroligt uppskattat!

Puss och gonatt! <3

Nattligt inlägg!

Jag tänkte göra en liten uppdatering har inte varit på humör för att skriva och nu kände jag mig inte på humör för att sova ^^  haha
Men nu är jag på humör för att skriva, jag vet bara inte vad jag ska skriva.
Idag har jag packat ner massor med mer saker i kartonger, jag sitter och ser på Bones men ska snart sova.
Börjar bli tokig på att det är sååå långtid kvar tills jag flyttar :O 
Det är fyra veckor ^^
Jag skulle hellre flytta imoron! :I 
Haha Puss och gonatt <3

I'm really awesome!!!

jag klarade godkänt på hela tentan och sista delen fick jag 100% det är najs!!! :D

Grattis till mig jag är bra! ^ haha

I'm awesome!

Jag provade just linnet jag planerar att ha imorgon när vi drar ut och jag är bara "to hot to be true!" så det blir definitivt det linnet!
Köpte även höstskor idag och är ofantligt stolt över mig själv! Jag har hittat den nästintill perfekta höstskon och någon gång i framtiden när jag flyttat klart och kan ta bilder i en roligare miljö så lovar jag att ni ska få se skorna och tavlan! Men nu blir det lite mer how i met your mother sen sova och upp för att göra hem-tentan imorgon! :)
ska logga in nu och se så att den inte måste göras ett speciellt klockslag :P

Puss på er och jag har fått mer flyttkartonger! <3

RSS 2.0