Hemma, igen! :) (varning långt och osamanhängande inlägg jag hade mycket på hjärtat idag^^)

Hej!
Vi kom hem i måndags kväll efter en väldigt mysig resa.
Och igår sov jag och slappade bort hela dagen behövde ta igen mig.

Jag lärde mig något under tidenvi var borta eller kanske ska säga att jag kom fram till något.
Jag gillar Karlstad som stad, men just för till fället har jag bara två människor jag känner att jag kan lita på här och det finns typ inga jobb. Därför skulle jag inte ha några som hellst problem med att flytta när Jimmy har pluggat färdigt och jag tänker börja jobba till hösten på ett eller annat sätt.
Jag ska jobba ihop pengar till den utbildningen jag vill läsa för jag kommer aldrig att lyckas med utbildningar på det här sättet. Jag och böcker är inte kompisar såvida jag inte läser för nöjes skull.

Jag kom även fram till att jag mådde mycket bättre när jag inte satt vid datornså från och med nu tänker jag ge mig själv data förbud (med undantag från viktiga saker) så fort det är fint väder nog att vara ute.

Sen planerar jag att starta upp ett eget företag, har planerat detta i omgångar men nu är jag säker, synd bara att jag inte känner någon att starta det med. Den enda som jag tror skulle kunna va intresserad av det tål jag ju inte ens att titta på just nu. (bra där, varför lyckas jag alltid bli ovän med sånna människor? ja just det för att dom är desperata utnyttjande fittor som bara är ute efter en sak. Att ta allt man har möjlighet att ge och det står inte jag ut med.)

Jag måste säga att facebook inte känns roligt längre, kan vara en orsak till att jag mår dåligt när jag är hemma och den sista saken som får mig att må piss kommer inte att försvinna förrän jag tar mig ifrån den här staden. Vore verkligen inte fel att flytta utomlans (bara jag hade Jimmy med mig då förståss!)
Påminnelse till mig själv kolla om det finns några kurser i Italienska, som kvällskurs till hösten.
Jag har aldrig sett så tydligt som nu vilka som verkligen är mina riktiga vänner, ska ringa och planera resa till både gbg och stockholm senare idag så att jag kommer iväg och får träffa dem snart <3

Ska ringa till comunicare senare och boka tid med någon där så att jag kommer igång.

Jag borde hitta något bra frittidsintresse så att jag slutar känna mig så här ensam. Jag menar ensam för att jag bara har mina nära vänner inga ytliga bekanta nästan, iaf inte som jag träffar längre.
Vet ni att senast jag träffade folk ordentligt var på nyår?
sen har jag ju umgåtts med vänner och så någon gång ibland men inte på det sättet hoppas att det blir ändring på det snart.
eller rättare sagt jag får setill att det blir ändring på det och bli mig själv igen, ursch tänk när man ringer till sin bästa vän som man inte sett på månader och får höra att du låter ju som dig själv, det har till och med hörts på mig att jag verit nere och destruktiv det senaste halvåret. Det är universitetet som inte passar ihop med mig.

Men jag älskar lägenheten, så därför måste jag läsa små kurser för att få bokvar här även om jag jobbar.
jag tänker lösa detta.

Puss på er och jag kommer faktiskt lägga upp bilder för engångsskull senare, från resan!
Ha en bra dag! <3

För vi är dom tuffa, tuffaste, tuffa. Dom tuffaste djuren som finns!

Sitter här och lyssnar på djungeldjuret Hugo, städar lite eller det rätta ordet är nog plockar och packar jag var och handlade massa bra och ha prylar inför resan idag! Allt känns kanon och det känns som om vi kommer iväg igen nu, luftrumet över sverige öppnar idag och imorgon så alla flygplatser börjar öppna och det ser ljust ut.
Jag växlade lite respengar förut för att stäka hoppet ännu mer, så det börjar kännas riktigt bra! Ska skicka ett sms ner till frankrike sen så att de vet hur det ser ut! :P 
Jag funderar på om jag ska våga mig att formulera det på franska eller om jag ska hålla mig till engelska x)

Men nu ska jag åter gå till att förbereda för tvätten imorgon! För jag måste hinna få så mycket tvättat som det bara går, ja menar vi kan ju inte åka utan kläder! ^^  haha

Hoppas allt är bra med er! <3

Sånt där som kanske inte är jättebra men man känner med texten!

Jag hörde en låt med Anton och Affe idag, någon mer än jag som lyssnade på dem för ett par årsen? Den här låten var nog ny dock för dom lät äldre men jag minns låtarna de gjorde som jag lyssnade på sommaren 2005(eller 6)? fasen jag minns inte vilket år det var sommaren efter nian iaf.
Jag lyssnadde på massor med sån där musik som egentligen inte är jättebra men som man blir glad i magen av eller ialla fall får känslor som bubblar upp till ytan av texten^^
Fronda, Anton och Affe... mfl. med andra ord svensk hiphop... eller vad man ska kalla det :P
Bra tyckte jag iaf att det var och jag faller fortfarande pladask för betydelsen och innebörden i texerna på sån här musik dock så är jag inte lika glad i att lyssna på det längre.

Det här är en text av Anton och Affe, den som jag hörde idag faktiskt och jag måste säga att den här texten passar lite förbra in på mina egna tankar de senaste veckorna...

"man har sina vänner man känner sig trygg
men när det väll händer så hugger dom en i ryggen
tiden kan passera och tiden kan väll gå
men det spelar ingen roll för den läker inte sånna sår
för man kan inte alltid välja vilka som ska bli ens del av en hjärta
så säg mig min vän, är du den rätta?
att bevisa vad du känner
hellre ärliga fiender än falska vänner.

så säg mig nu min vän
vad i världen sätter du
finns det vänskap som aldirg tar slut
är du en av dom som aldrig byter värld ?
är du en av dom som alltid kommer finnas här ?

en dag ska jag vända mig om
en dag ska jag glömma alla dom
som inte finns här i dag
som inte längre finns kvar
en hand på bröstet för dom äkta kommer alltid finnas i mitt hjärta

om du tänker tillbaka har du några minnen kvar
så säg mig ärligt brorsan
vart finns du idag ?
Det fanns bara vi två
vi två på färden
och du och jag kompis
det var vi mot världen
idag är det väll bara tomma ord som ges
och jag vet inte om vi hälsar när vi ses
men idag är det väll bara jag som visar vad jag känner
jag trodde inte att sånna saker kunda skilja vänner"


Det finns personer som jag verkligen, verkligen saknar från djupet av min själ och sen finns det folk som man ärligt talat undrar hur fan man kunde lita på och som får en att känna -Jag är glad att det är över.
Men de som jag verkligen saknar de var och förblir äkta vänner för det är de personer som man fortfarande kramar om när man ser och som man egentligen inte vill släppa för man vet att det är bara tomma ord när man lovar att man ska ses.

Ha en fortsatt härlig vårdag så ska jag börja packa inför PARIS!!! mihi! <3


ingen tenta och en tupplur som blev flera timmar lång..

Det blev ingen tenta imorse, jag hittade inte vart det var och sen när jag väl hittade så var jag så arg och förstörd så jag klarade inte av att gå in.
När jag väl övertalat mig själv att gå in så var jag jättesen, men tänkte jag kan ju prova iaf, men efter att jag rådfrågat den som satt "vakt" (säger man så?) så får det bli att jag bara gör omtentan, jag hade nog inte klarat av ett godkänt idag iaf.
Jag åkte hem och tänkte att det vore skönt att sova entimme innan jag gör allt som borde göras här hemma!
Jag somnade och sov till halv fem...vilket resulterade i att det inte blev mycket gjort alls!
Nu sitter jag nyduschad, halvsminkad och väntar på min pojkvän som ska hämta mig. Men jag funderar på att ringa honom och be honom att hämta mig i stan ist jag är sugen på subway! :O
Ska sova på hammarö ikväll det blir mysigt här känns inte jätteroligt att va med tanke på att jag laggt 90%av min energi på tenta plugg och inget på städande.

Puss på er!

Knepet är att aldrig ge sig!

Jag har vaknat igen! ;D
Jag tänkte bara meddela världen att jag sitter och skriver en affärsidé, en vision och har därmed påbörjat en affärsplan! Jag sitter även och börjar känna mig lite som en desperat stalker! ^^ Jag har ringt massor hela förmiddagen, mejlat och tilloch med kommenterat hennes blogg, inget gensvar ännu, haha jag är bara en brinnande eld jag menar inget illa och jag kommer sluta terrorisera den stackars människan så fort jag fått ett ja eller ett nej! eller ja får jag ett ja som kommer jag flyga överallt och isf blir det fastighetsmäklaren och banken på måndag!
Jag har ju ta mig fasen till och med redan hittat lokal ju!
Och den här idéen är inte någon lika kompliserad sak som att starta en nattklubb so om jag har tur och allt går som jag vill kan det här projektet redan vara igång och rulle lagom till sommarlovet börjar hör av mig mer om det isf för då kommer jag ju behöva personal! :D hihi Jag är lycklig och svävar på rosamoln, kanske lyckas jag kanske gör jag inte det. Allting beror ju på om jag får ett ja eller ett nej.
Men får jag ett ja så kan det hända saker i hela den här stan innom kort och jag kommer orsaka dem! haha jag är uppspelt och troligtvis lite halvt galen! xD
Men det gillar vi! x)

Jag har saker pågång igen jag är glad jag gör saker jag ordnar saker jag ringer folk jag mejlar folk och jag känner att jag lever igen det här är då annat än och plugga iaf! X)
Håll nu tummarna alla vänner! <3

långsint?

Jag har kommit på att ibland så kan jag vara rätt långsint, i alla fall ibland.
Och det här tror jag är en såndär grej som jag kommer ha i bakhuvudet ett tag, jag menar man ska ju behandla folk som man själv vill bli behandland, så jag menar då är ju det enda rätta att göra lika dant mot denna personen. ;D
Jag vill bara förtydliga att jag är inte arg, tycker mer att sitvationen är komisk och därför gör jag med glädje gärna samma sak åt andra hållet ;)

Puss på er ha en bra dag i solen det ska jag ha! :)

haha shit ja det är tur att ingen hör mig^^

HAHA jag sitter här i min ensamhet och pluggar....och sjunger falskt som bara fan^^
Så fort jag lämnat in svenskan så ska jag sätta mig ner och skriva en beskrivning om hur jag är som coach, jag satt en stund förut och tittade på olika kända coachers stil och sätt att vara på och nu har jag bestämt mig för hur jag vill vara, så den platsen tänker jag ta. Haha det ska bli så roligt!
Jag skulle vilja arbeta som coach sen men vi får se vad som händer, först är det lärarutbildningen till hösten som jag skulle bli så besviken om jag inte tog mig in på...så håll tummarna för att jag klarar det! :)

Puss på er och var riktigt glada för att ni inte hör hur jag låter när jag sitter här och sjunger! xD

Forever and ever, you will stay in my heart!
Jag bara älskar den här låten i den här filmen, och säg mig kan man göra något annat?
Det passar ju så perfekt och det är så härligt man vill bara va där va endel av alltihop! xP


Wicca

visste ni att jag mellan det att jag gick i sjätteklass och början på nian var en anhängare till wicca religonen?
haha nej det är det inte många som fått reda på, tror att det är en eller två personer kanske som jag halvt sagt det till. Men under den här perioden såg jag mig själv som wiccan, många mäniskor ser ner på den här religonen och även om det inte är 1700-tal och häxjakt så känner man inte att man vill berätta att man är wiccan för alla. Jag kände iaf inte det.
Jag lämnade det tillslut bakom mig och återgick till att vara en såndär vanlig svenson som påstår sig vara kristen men egentligen inte har så stor koll på vad det innebär.
I nästan fyra år höll jag alltså på med detta firade högtiderna, gjorde "ritualerna" osv för att jag trodde att det skulle hjälpa mig att förändra mitt liv. Det gjorde inte det och efter lite mer än tre år så gav jag upp och åter gick till att vara en vanlig svenson som låtsades vara kristen, för ärligt talat i det här ländet så är nog bara 1 av 10 verkligen kristen i alla andra fall så är vi det bara för att vara normala och känna en tillhörighet till någonting.
Ska vi ärligt se på oss själva som kristna när enda gången vi går i kyrkan är när någon döps, konfirmeras, gifter sig eller dör, och just det jag glömde nästan alla ber vi när det sker en katastrof ute i världen. Vi firar jul och påsk också... men seriöst hur många är det som läser ur bibeln, tänker på jesus eller går i kyrkan då egentligen?
Om jag ska va helt 100% ärlig med mig själv och er så tror jag nog mer på buddismen och ena anledningen till att jag fortfarande är medlem i svenska kyrkan är för att jag en dag ska få ett sånt där vackert sagoligt kyrkbröllop som jag alltid drömt om och sen vill jag vara säker på att jag får en begravning.
Men jag läser inte bibeln, jag har en men jag läser den inte har aldrig läst hela fast jag har läst hela koranen från pärm till pärm. Jag tänker aldrig på jesus jag ber aldrig till gud så vem är jag att kalla mig kristen om vi ska vara ärliga... Jag vill bara gifta mig i en fin kyrka med en präst för att det är vackert, inte för att jag vill ha guds välsignelse.
Jag är nog egentligen om vi ska vara ärliga inte ett dugg kristen, jag är bara uppväxt med traditioner som är mysiga och som samlar familjen.
Jag är heller ingen wiccan för den religionen vände jag ryggen och det skulle aldrig en äkta wiccan göra, jag är nog heller ingen buddist även om jag gillar hur dom tänker.

Jag är nog bara jag en tjej som gillar mysiga traditioner och som vill gifta mig i en vit vacker klänning i en stor fin kyrka med en präst bara för att det är vackert och jag har drömt om det sedan jag var en liten flicka.Jag saknar min älskling just nu jag vill ha kramar bli omhändertagen lite, jag har haft världens PMS i två dagar och jag har varit själv vilket får mig att tänka mer än vad som är bra för mig, jag är inte van att vara ensam när jag har PMS jag har aldrig varit det förut, sist jag var sån här så bodde jag ju hemma fortfarande.
I höstas hade jag bara smärta inga humörsvängningar, men den här gången kom dem som ett brev på posten.
Alltihopa... paranojan, tårarna, de djupa tankarna, saknaden, kärleksfullheten ja hela paketet och jag ändras från ena sekunden till den andra, så egentligen var det nog skönt för Jimmy att han slapp märka av det. Men fasen vad jobbigt det känns att va själv när man svänger sådär när man behöver en kram på kvällen och någon att diskutera livets alla frågor med. Därav detta långa knepiga inlägg religion är en för mig stor livsfråga, speciellt under min älskade PMS-period! ^^  haha sov sött det ska jag försöka med!

Någon som orkade läsa allt?  ni får gärna kommentera isf! :)

Jävla PMS...!!!

Jag har ont som fan, jag överreagerar på allt och jag vill bara härifrån!
Snälla låt det här vara över snart, längtar som aldrig förr till resan.
det ska bli så skönt att bara komma bort ett tag och bara ha mannen i mitt liv med mig <3


Nu har det gått sådär länge igen...

men jag har en ursäkt, jag har legat och haft ont! :O
Det är dock över nu och jag ska fixa mig för att åka till universitetsbiblioteket, låna lite böcker och sen vid ett så ska jimmy och jag iväg till netto och kolla på en köksvagn som jag hittade i reklamen. är den nog stor so ska jag köpa den och ställa in den i mitt fina lilla kök! :)
Jag behöver mer avlastningsytor, man tappar lusten att baka i mitt kök.
Det finns ingenstans att stå på med degen :O 
Men det blir det förhoppningsvis ändring på nu :) 

Så pusshej!
Vi hörs kanske igen ikväll!

Nu är det imorgon!

jag funderar på vad jag ska göra åt detta jag får inte till något avslut, har 8 timmar på mig sen ska det vara innlämnat och klart.
Och nu är jag inte trött längre heller och magontet har släppt, tur att man somnade en stund.
Jag kan återgå till drömmarnasland när jag lämnat in dreten oooh insperationsnivån ligger på -200 vad fasen ska jag skriva mer :O
YEY jag svamlar ihop ett blogginlägg ist!
jag vill se på film... eller rättare sagt jag vill se på Merlin.
Ska kolla om jag får igång det kanske kan öka min insperation :D

Pusshej!

Ska lära mig att koka potatis!

Jag ska koka potatis och sen blir det sill och färskpotatis! :)  MUMS!
Sen efter det så ska jag plugga hela kvällen!

Jag skriver något roligare inlägg imorgon! :) 

Hoppas att det är bra med er, pusshej!


Inget Moulin Rouge!

Oj vilket jävla rån! 100 euro att gå in bara och sen där inne så är det ju en helkväll som gäller annars är det ju ingen idé och då är det mat och dricka som ska till.... det skulle ju kosta nästan lika mycket som hela resan gör!!! :O 
Okej den drömmen får helt enkelt vänta.

Det ingår en halv flaska champange i det priset iofs, men ändå. 150 euro så ingår det mat men det är ju fortfarande mycket pengar. Att man inte kan gå på Moulin Rouge utan att köpa en halv flaska champange?
Jaja det får bli den dagen jag gått och blivit rik ^^

Jag trodde faktiskt att det skulle finnas något billigare allternativ jag menar om man bara går dit för att se showen, utan mat och dryck, men jag hade fel man får inte gå dit utan att dricka en halv flaska champange minst^^
Haha

Jag älskar bröst!

Det är något av det finaste vi kvinnor har, de är fina i alla storlekar former och modeller, alla bröst är fina på sitt sätt.
Jag vet att många vill lyfta och operera sina bröst för att få dem ännu finare och jag har förståelse för det, det är ju upp till var och en hur man vill se ut. Men viste ni att man kan göra ett bröst lyft genom vanlig simpel träning, en enkel övning som du gör varje dag för att helt enkelt motverka hängiga bröst.

Genom att sätta dig på knä och lyfta armarna med armbågarna utåt för att sedan pressa ihop handflatorna tränas din bröstmuskulatur. Pressa ihop händerna i några sekunder, så att det  känns i bröstet, och le överdrivet under tiden. Slappna sedan av och forma munnen till ett o. Repetera 20 gånger i ett set om tre.

Den här övningen ska enligt cosmopilitan tränaupp ens naturliga bh.


Kan inte svara på kommentarer!

Hej på er blev ingen updatering igår, ligger i sängen hemma hos älskling och pluggar just nu, jag upptäckte just att det inte år att svara på era kommentarer från den här datorn men jag har inte glömt bort er! :) 
Sitter även och planerar inför Paris, kollar inträdes priser, ca. priser för resturanger och sånt där som är bra att ha lite koll på innan man åker, så att som jag sa till Jimmy förut pengarna inte tar slut efter två dar! :P
Jag har ju varit i Paris 2 gånger tidigare, men eftersom Jimmy inte varit där förut så ska vi självklart till Lovren, eiffeltornet, Notre dame, montmatre och alla de andra klassiska ställena.
Men sen vill jag gärna göra något som jag inte gjort förut, jag vill till Moulin rouge. Det är dock ingenting som vi bestämt eller ens diskuterat så mycket än eftersom det inte är det billigaste stället man kan gå till och vi är ju trotts allt studenter.
Men det är iaf en dröm som jag har jag vill dit och jag vill uppleva det på riktigt! :)
Sen finns det ju så mycket saker som man kan göra jag har inte gått den guideadeturen i notre dames klocktorn och jag har heller inte sett katakomberna än.
Och sen får vi inte glömma alla varuhusen som jag inte har sett än (A)  haha

Någon som varit i Paris nyligen som har några roliga tips på vad man kan göra om man redan har sett alla klassiker?

The Island

Sitter och ser på film hemma hos älskling, sätter mig och svarar på alla kommentarer imorgon! :)
Det känns jätteroligt med så många nya läsare och alla fina kommentarer!
Men nu ska jag umgås med min pojke så hör ni från mig igen imorgon! :)
Kram!

Gomorgon kära läsare!

Känns så roligt att det var så många nya roliga läsare som hittade hit igår och samtidigt så många som kommenterade! :) 
Jag ska ta min iväg in till stan nu för att inhandla lite fika, har en kompis som kommer hit senare det ska bli så roligt att se henne igen!
Var ett tagsen, men det blir ju så när man bor långt ifrån varann!

7 minuter tills bussen går jag ska nog slänga i mig lite frukost! :D
Hörs senare!
Puss

RSS 2.0