Puss sugen!

Japp det är jag. Min lilla hemlighet är ju borta den här veckan, men jag kommer få vänja mig vid. Och jag tror faktiskt att det är bra för mig att börja om med kärlek på distans så att jag inte blir så beroende.

Så puss på er nu ska jag pussa på katterna och krypa ner i sängen ;)

12 piller och sen sover vi ett dygn!

Haha det är inte riktigt så illa som det låter men snart kommer jag sluta känna smärtan i ryggen, tackar gudarna för värktabletter!

Mina 12 piller för kvällern består av massa vitaminer mest för att jag har märkt att kroppen inte funkar när jag jobbar natt såhär, iaf inte utan mina vitaminer och alger!

Piller listan;
4 gröna algtabletter (som drar ut gifter ur kroppen bla. har varit mycket mindre sjuk sen jag började ta dem man blir dessutom mindre seg i bollen när man käkar dem)
2 kapslar med stark rosenrot (för att motverka konstig trötthet)
1 D-vitamin (för att det ökar kroppens imunförsvar)
1 B-vitamin (för att det är bevisat att 99% av de som blir dementa har brist på just b-vitamin, enligt någon amerikansk studie, och den största skräcken jag har är att glömma mitt namn)
1 st p-piller (för att pappa inte vill bli morfar än och sen vill jag gärna vänta med barn ett par år till själv också^^)
1 ibumetin (för ryggen som pajjade igår)
1 extra stark panodil (även denna för ryggen, blir att ringa kiropraktorn på måndag känner mig som en krympling, är ca 1 decimeter kortare än normalt....mina ryggkotor har sjunkit ihop...igen...sen kan jag inte räta helt på mig heller...det sistnämnda började när jag kom hem som tur är!)
Och sist men inte minst 1 järn-piller (för att jag blir depp, när jag har brist på järn.)

12 piller låter illa ända tills jag radar upp vad det är för något jag stoppar i mig ^^  :P

Såg förrästen en fladermus när jag cyklade hem förut! aja nu blir det sova, kommer endast vakna för att ge katterna och mig mat under dagen imorgon annars planerar jag att sova bort hela dagen!

Pusshej leverpastej! <3

En hejdå kyss.

och sen åkte min lilla hemlighet, en vecka kommer han va borta sen ses vi igen =) 
Jag kommer att sakna honom men jag tror att det är bra att sakna, det är då man verkligen förstår hur man känner.
Och dessutom så har jag längtat lite efter det här, inte direkt att vara ifrån honom utan mer att när vi ser hur det fungerar eller inte fungerar att vara ifrån varandra så kommer jag få veta om min lilla hemlighet ska fortsätta va hemlig eller om han kommer få ett namn (A)
Inte just precis efter denna veckan utan när det gått ett tag när vi sett hur det går. =)

Och jag känner mig laddad för att få det och fungera.

Nu blir det mat igen och lite städning, ikväll så jobbar jag igen =)

Pusshej!

Ett nytt liv.

Är vad jag har försökat att skapa mig, men jag kan inte ändra vem jag är och jag kan inte radera min historia. Därför så tänker jag berätta den inte idag och inte här, men jag har redan börjat.... allt det som inte ens mina närmaste vet, allt det som kryper innanför mitt skin, allt det som för några dagar sen fick mig att krypa ihop i fosterställning längst in i min garderob igen. Allt det som jag inte får säga och framför allt, allt det som jag borde ha berättat för någon långt mycket tidigare än jag öppnade min mun.

Men jag kommer inte öppna munnen den här gången heller, jag låter orden formas under mina fingrar jag låter historien bli berättad, min historia som jag inte kan radera, och jag börjar med hur det skulle kunna sluta om jag inte gör något för att hindra det. Om jag bara gör som henne, som kvinnan som födde mig och ger ett passivt medgivande när skiten tar form i glåpord och falska anklagelser.
Det är nu eller aldrig tänkte jag när jag lät inledningen ta form på datorn, via tangenterna under mina fingrar. Det är nu eller aldrig.
Är jag svag, eller kan jag vända min historia till min fördel i kampen om framtiden?

Jag kommer inte lyckas bli en framgångsrik affärskvinna, om jag inte kan vända det här till min vinst i kampen.
Men jag kan och jag ska vända det här till min vinst.
Men jag kan och jag ska göra min historia synlig utanför mina minnen.
Men jag kan och jag ska berätta om ett av alla världens monster och jag tänker göra det på ett sätt där hela världen kan ta del av det. Men på ett sätt där ingen mer än mina närmaste vänner förstår att det är mitt monster, för monstret finns fortfarande och jag kan inte göra mig av med det. (jag är rädd, jag är feg, jag kanske inte är stark nog. Men jag tänker slås, för det är mitt liv vi pratar om!)Inlägget började bra...sen började jag svamla :S och nu börjar jag bli förvirrad av det jag själv skriver så jag avslutar här, med mina lösryckta minnen så ska jag gå och sova! Gonatt.

Järn-piller, födelsedagsplanering och jobb! =)

Idag har jag införskaffat järn-piller och nya d-vitaminer så ska vi se om jag kan bli av med nedstämdheten det lär märkas om ett par dagar!
Kände att det vore bra att tatag i det nu när min lilla uppåt drog försvinner i en vecka :P  haha
sen orkar jag inte riktigt med en höst-depp. i år, går det att undvika så är det ju en bra sak.

Det blir inget pr-jippo (för företaget)när jag fyller år kommer inte ha allt klart med det i tid och jag vill inte göra något halvdant! Men jag har utlovat en fest och det kommer jag hålla fast vid! ;) hur, var och allt sånt det löser sig x) 
Fredagkvällen kommer iaf att spenderas på Tempel och eftermiddagen med Korrianders goda mat och nära vänner! =)  Lördagen är ännu inte helt hundra men man fyller ju bara 20 engång och jag gillar att slå på stort (dock så håller inte plånboken med mig, så vi får se hur kompromissen blir)!!
Men på måndag ska jag sätta mig med telefonboken och ringa runt till alla och se vad dom kan bidra med, på det sättet så kanske det kan bli rätt stort ändå (A) Vi får se vad jag lyckas med ;D

Ikväll ska jag jobba, känns jätteskönt och riktigt roligt! =)
Och tillveckan så blir jag äntligen långhårig igen! =D
Duktiga Anitra kommer hit och fixar det åt mig på tisdag eller onsdag.

Men nu blir det att ta cykeln till jobbet!
Pusshej! <3

Arg, så jälva arg!

Vi pratar om det som varit och om det som hänt utan att säga det rakt ut, när vi öppet pratar om andra händelser.
Lögnerna är fortfarande uppenbara i mina ögon, och jag hör varenda lögn i huvudet en extra gång.

Just nu är jag så arg att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Hur har hon mage att försvara det som hänt och lägga skuld på mig för att jag hade viljan att förhindra det, lägga skuld på mig för att jag pratade om vad som hände, lägga skuld för att jag sände ut ett rop på hjälp! Samtidigt som hon underförstått säger att jag kunde haft det värre att det kunde ha gått riktigt illa för mig om hon inte hade hindrat det? får jag fråga vad fan det var hon hindrade?
För det enda jag märkte att hon gav var ett passivt medgivande till all skit!

Helvete!
Och jag som trodde att något hade ändrats......

Just nu känner jag mig både besviken, arg och ledsen...allt som hände alla lögner dom är inte borta, nej plötsligt så är dom tillbaka under skinnet och tårarna bränner när jag försöker hålla dom tillbaka.
Jag måste flytta, nu har det börjat ta sig in här innanför mina fyra väggar, i mitt hem, där jag kunde känna mig trygg.

Håret står up på mina armar, en klump i halsen och jag vill krypa in längst in i garderoben, jag är rädd jag är livrädd!

Blunda och känn hur jag kysser din kind (ett minne)

Jag saknar dig. Skrev jag i smset, vi hade inte träffats länge och det var innan alla hemligheter kom fram.
Blunda och känn hur jag kysser din kind. Skrev hon som svar, jag visste inte att hon var så hög att hon faktiskt trodde att jag satt brevid henne.

Ett annat liv, en annan tid, en annan kärlek, en annan saknad.
Minnet dök upp för att det just då var gulligt, och minnet får mig fortfarande att le lite sådär med ena mungipan...

Men den som fick mig att minnas, är samma person som åter igen får mig att känna, min lilla hemlighet.
Nu ska jag lägga mig under täcket sluta ögonen och känna hur min lilla hemlighet kysser min panna.

Puss och gonatt (jag köpte ingen lott idag)

imorgon ska jag slå på stort och köpa en lott!

Det börjar kännas som om min tur vänder och därför är det dags för en lott ^^

Haha förra hösten köpte jag lotter hela tiden, tänk på alla pengar jag slösade bort :O  ursch aja har slutat med lotter iaf..
Men igår kväll så satt jag och funderade på om jag borde köpa en bara en liksom. och sen vänta i flera dagar innan jag skrapar den, så att jag får hoppas och va nyfiken lite längre =)
Så imorgon ska jag välja ut en butik och sen ska jag välja en lott en skraplott och så ska jag köpa den åka hem och sätta den på kylen.

Because you got to keep your hopes up!
Min lilla hemlighet tittade förbi idag, det var väldigt mysigt och jag börjar verkligen gilla dom där små stunderna (A)

Puss på er och sov sött! <3

Jag vill få det ur mig

men orden vill liksom inte forma sig. Jag är rädd, men jag håller tummarna hoppas att jag är undantaget...och inte regeln.

Min lilla hemlighet var här förut, jag lagade mat och det vart riktigt gott, vi låg som stoppade grisar i soffan båda två sen! =) MUMS! ;)
Jag tycker verkligen om den här personen


Nu ska jag gå och sova.

Skriv på namnlistan

det tar inte många sekunder att skriva på och du kan rädda ett liv http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7639187.ab

Jag hoppas att fler bloggare uppmärksammar det här så att listan fylls med namn!

Min meny.

Min lilla hemlighet kommer hit och äter imorgon kväll, jag har bestämt både förrätt och huvudrätt. Nu är det bara efterrätten kvar! Har ni några tips?  jag har några idéer men vet inte vilken jag ska köra på (a)
Jag har varit jättesugen på att laga en riktig middag ett bra tag nu, älskar verkligen att laga mat! (om någon annan tar disken (A))
Haha vill verkligen ha en diskmaskin! =OPuss och sov sött!

Puss och gonatt!

Min lilla hemlighet var hos mig hela tvågånger på en dag (A) Mysigt! Sånt gillar jag! =)
Jag vet att vi inte kommer kunna ses så mycket i höst, men det gör inte mig någonting, eller jo det klart att det gör, det jag menar är att jag kommer ha så mycket, mycket annat att pyssla med och så har jag katterna så det är inte hela världen^
Det är ju bara ett år, sen är det bara tre månader efter det och sen så får vi se vad som händer helt enkelt ^^ haha
Jag tänker förmycket på nätterna så därför börjar det bli dags att lägga sig i tid gå upp i tid och jobba normala tider under veckorna, med mitt företag då! (vill fortfarande ha in ansökningar, skicka ett mejl till therese.lightsgoout@gmail.com om du vill jobba för mig i höst!)

Nu måste jag sova imorgon ska jag hjälpa en kompis som håller ett event på soltorget i Kalstad titta förbi vetja! 11-16 tror jag det skulle hålla på, vi kommer dela ut ballonger, godis och fribiljetter till Tempel för imorgon kväll!

Förlåt...men jag vet att jag kommer ta mig längre än...

ett skitjobb, en utbildning som inte leder någonstans och en lägenhet i Karlstad.
mest för att jag aldrig skulle ståut med att leva ett sånt standard, mellanmjölks svensson liv...och redan nu har jag roligare än så!
Jag menar, jag jobbar i en bar med massa härliga människor och där trivs jag riktigt bra! Jag kommer nog försöka hålla mig kvar där ett tag, där man trivs ska man stanna!
Mitt företag är under uppstart och jag har en såndär kännsla imagen som skriker framgång, ekonomiskt nja kanske inte men kännslomässigt och med ökad livsglädje och ärligttalat så är det allt jag stävar efter.
Dessutom så har jag min lilla hemlighet som lyfter mina dagar och får mig att må jättebra!
Hur mitt liv ser ut om två år är oklart, men det gör ingenting för jag är precis där jag vill vara just nu.

Jag har undvikit att gå till banken den här veckan, mest för att jag vill vara helt förberedd och ha alla fakta på bordet, men dels för att jag är nervös. På måndag så måste jag dock dit allra minst boka en tid. För den 1 september så ska allt vara klart(som minst iaf nästan klart), jag kan iofs inte påverka hur mycket tid dom behöver för att överlägga men jag har för mig att sånt där går ganska fort iaf när man inte har några skulder och sånt sen innan.

Jag måste även börja söka personal på måndag, om inte min vän ändrar sig innan det. Jag vet att man brukar avråda från att anställa vänner, men hon skulle fixa jobbet perfekt. Den tjänst som ska fyllas är en assistent, som anställs per uppdrag.
En person som är noga, ansvarstagande och en person som jag funkar ihop med, någon som det är roligt att jobba med helt enkelt.
Passar du eller någon du känner in på den beskrivningen? den är liten och vag men jag går mer efter hur vi klickar eftersom att vi kommer arbeta väldigt nära.
Skriv en kommentar i inlägget eller skicka ett mejl till mig (therese.lightsgoout@gmail.com) där du berättar lite om dig själv, så tar vi en fika tillveckan, jag kan lova att det kommer vara ett roligt jobb med mycket att göra i perioder, lönen kommer att variera en hel del beroende på vilka uppdrag som kommer in.

Puss och kram på er!! =)

Påkörd av en permobil!

Förut på dagen så var min lilla hemlighet här och hälsade på, vi åt pizza, gick en promenad med katterna och bara umgicks vilket kändes väldigt mysigt och väldigt bra.

Sen åkte jag upp till universitetet, lämnade tillbaka böcker och kopierade papper, sen sprang jag lite ärenden i stan, gjorde en investering(köpte en ny partyväska), efter det satt jag i stadsparken och funderade på hur mycket jag måste spara/jobba-ihjäl-mig för att kunna ringa personen som äger det där huset som har så mycket mer potecial än att vara kontorslokal och lägga ett bud som inte går att säga nej till sen renovera slå ut lite väggar och uppfylla en av mina hemliga drömmar...

Det jag skulle komma till var iaf denna chockerande och komiska händelse som kom när jag var påväg hem, innan jag kommit ut ut parken så kom det en permobil i högfart, men vägen var rätt bred precis där så det borde inte ha varit några problem. Dock så kör gubben i permobilen på mig bakifrån och jag flög in i en buske med mina saker överallt så reser jag mig chockad och förvirrad ser hur gubben trycker gasen i bott och åker iväg han kollade inte ens så att det gick bra.
Det gick iofs bra, men har inte äldre personer någon respekt för oss unga människor längre? *ironi*

Nu väntar jag på att min lilla hemlighet ska ringa, sen ska jag gå och sova!
Puss och gonatt (och är ni i Karlstad-stadspark och ser en mörkblå permobil som inte håller hastigheterna, spring för livet!)

Jag gråter alltid när jag hör den här och jag vet inte riktigt varför =)

 Daddy’s little girl,
Paints the world with her magic wand,
Daddy’s little child,
Breathes new life to the morning time for me,
Though were apart,
Her thoughts follow me,

Bridge

When I come home,
Molly’s smiles with the door,
Molly smiles and she radiates the glow around her halo,

Chorus

When she plays, molly smiles,
On a summer day, molly smiles,
A new day, molly smiles,

2nd verse

Daddy’s little girl,
Ties a ribbon around my heart,
Daddy’s little child,
Waves goodbye to the ocean tide that sweeps me,
Though were apart,
She’s a part of me

Bridge

Chorus x2

Don't let our last kiss be our last <3

It was so easy that night.
Should've been strong, yeah i lied.
Nobody gets me like you.

Couldn't keep hold of you then,
How could i know what you meant,
There was nothing to compare to.


I know everything changes,
all the cities and faces.
But i know how i feel about you.

There's a mountain between us,
But there's conflict i'm sure of,

how i feel about you.

Can we bring yesterday back around?
Cause i know how i feel about you now.
I was dumb, i was wrong, i let you down.
But i know how i feel about you now.

All that it takes, one more chance.
Don't let our last kiss be our last.

Give me tonight and i'll show you.

I know everything changes,
i dont care where it takes us.
Cause i know how i feel about you.

Can we bring yesterday back around?
Cause i know how i feel about you now.
I was dumb, i was wrong, i let you down.
But i know how i feel about you now.

Not a day passed me by,
not a day passed me by.
When i dont think about you.
And theres no moving on,
cause i know you're the one.
And i can't be without you.


Can we bring yesterday back around?
Cause i know how i feel about you now.
I was dumb, i was wrong, i let you down.
But i know how i feel about you now.

Can we bring yesterday back around?
Cause i know how i feel about you now.

I was dumb, i was wrong, i let you down.
But i know how i feel about you now.

But i know how i feel about you now.
Yeah i know how i feel about you now.


Puss och gonatt! <3

Min älskade vän!

Therese Fransson och Linda Florin på flaket!

Gud vad jag saknar dig min vän! =) 

Hoppas verkligen att du hinner förbi och hälsa på när du är i värmland nästa gång, du fattas mig som mattis säger i ronja rövardotter! =)

puss och gonatt! <3

 

 

 


Förlovning = en modefluga?

Ja visst är det gulligt när folk spinger och förlovar sig och det är mysigt och blablabla..
Förlåt men jag börjar fundera när man förlovar sig innan det att man fyllt 15 är det då en förlovning som står för det som det egentligen borde innebära att förlova sig?
Eller om du har hunnit vara förlovad 4 gånger innan du fyllt 20 är du då en person som har många långa seriösa förhållanden, eller är du bara en person som desperat försöker rädda dina förhållanden när dom börjar knaka och är påväg ner i graven?
Eller är det helt enkelt så att förlovningar ligger på modet just nu? Och har gjort de senaste 5 åren?

Jag vet iaf att när jag förlovar mig så kommer det vara för att jag tror på förhållandet, för att det är personen jag vill gifta mig med och spendera resten av mitt liv med. En förlovning ska inte va en plojgrej som man bara gör, bara för att.

Men det kanske bara är jag som tycker så? :P
Nu ska jag cyckla iväg till jobbet, ha det fint och ta gärna ställning till vad ni tycker angående förlovningar!
Kram på er

två myskatter och min lilla hemlighet.

katterna ligger på mig och det är verkligen en stor tröst sen jag skaffade Dregen och Sessan så har jag inte kännt mig ensam nästan alls sen de flyttade in, förutom ibland på nätterna det är trotts allt fortfarande lite jobbigt att sova själv men jag har nästan vant mig nu. :P
Antar att det besvarar frågan (varför har du tagit så många dumma beslut, varför har du låtit killar följa med och sova hos dig?) jag har väll helt enkelt saknat någon som håller om mig när jag sover någons andetag i nacken.
Idag insåg jag att killen som följde med i måndags aldrig borde fått följa med mig.

Jag träffade min lilla hemlighet en snabbis idag och det känns fortfarande som en bra idé (A)

Puss och gonatt!

Min dygnsrytm är total sabbad!

Jag är som piggast klockan 6 på morgonen och runt tre på natten? hur fan gick det till liksom? xO  Haha
Ska snart knapra i mig alla dom där pillrena jag tar dagligen...10st om dagen är jag uppe i och då är det bara vitaminer som jag konstaterat att min kropp haft brist på halva mitt liv^^ Sen jag började med mina piller så har jag till och med gått upp ett par kilo det ni var inte igår jag såg ett såpass stort + på vågen ;D

Just nu sitter jag här och skrattar lite för mig själv åt saker som inte en jäkel skulle förstå, myser med katterna och tittar på en riktigt dålig film som går på tv och snart är slut.
Imorgon ska jag skriva det sista på affärsplanen och ringa killen med bankkontakten, efter det ska jag försöka få en tid på banken för fredag. Sen är det bara att hålla alla tummar och tår (sen så kan ni hålla tummar och tår för min lilla hemlighet och mig)

Min magkänsla tycker väldigt bra om allt som händer runt mig just nu, kanske är det nu som allt ska börja vända? Kanske är det nu som saker ska börja gå bra och fungera? kanske är det nu som framtiden börjar komma? Det kanske är nu det händer?

Men nu så ska jag sova! Gonatt mina vänner! ;D

En lycklig känsla i magen.

Jag brukar säga att jag blir glad i magen, just nu så känner jag att den kännslan har fyllt mig.
Han med ett stort H min lilla hemlighet, förstår vad jag menar han har sett lite av det som jag pratat om och det får mig att må så sjukt mycket bättre än jag har gjort pålänge.
Det här gör att mitt krav nog lät mindre jobbigt och definitivt mindre konstigt och det får mig också att måbättre.

Och utöver det så har jag ett företag pågång, ett företag som andra personer tror på! ett företag som folk tror att jag kommer kunna lyckas väldigt bra med och det tänder min låga igen den som Hasse aldrig trodde skulle slockna borde nog dra iväg ett mejl till honom och berätta att jag är pågång igen =)
att jag är tillbaka från depretioner och utmattning ^^


Kram på er!

Känslan av att ha rätt (A)

Ibland så måste jag ju erkänna att det är helt fucking underbart att ha rätt om vissa saker! :D
Det här är en sån sak.

Puss och gonatt (skulle jag vilja säga! men jag får inte sova än på ett par timmar, om det vore så väl jag får inte sova förrän ikväll någongång)

Men idag är jag en glad suchi-fisk, som jag skrev till min älskade vän i ett sms förut, vaför jag är glad är just nu mindre viktigt och min lilla hemlighet (A)  mihi jag vill bara sova just nu men jag måste in till jobbet och betala min nota från igår haha *suck* vilken klant jag är ^^ :P

min födelsedag = PR boom!

Japp så ser min plan ut, den planen som startade klockan 07.30 imorse^^
Undrar om jag kommer ångra att jag planerar att göra en PR-kampanj av min 20 års dag? Njä klart jag inte kommer göra det, min 20 årshelg kommer att bli helt awesome!
Och den som missar det kommer missa årets grej, jävlar vilka förväntningar jag bygger upp och vilka förhoppningar jag ger. Tur för mig att jag är grym på arrangemang! ;D

Så vad gör vi NU KÖR VI!! xD

En halv flaska rosé

Jag funderar på att dra ut ikväll men då är frågan vad man ska ha på sig, jag menar det är maskerad 80-talstema och det kan man ju inte banga på ^^ :P
Men vilken 80-talsstil ska man satsa på? Rocken var ju trevlig... mja det känns ju dock lite som en vanlig dag för mig höhö men jag får googla lite och sen får vi se ska ringa runt och se vilka som ska dit.

Vore kul att dra ut, jag menar i lördags så träffade jag ju den sista gentlemannen ist för att dra ut med mina vänner så jag förtjänar en utekväll (A)

Hörs senare!

hihi det här är lite rolig läsning speciellt för dig som har katt (A)

Gyllene regler för katter

Dessa gyllene regler måste alla katter kunna, innan de beslutar sig för att flytta hem till sina människor.

Vad människan är till för: Människor har fyra primära funktioner: att mata dig, att leka med dig och ge dig den uppmärksamhet du kräver, samt att göra rent i kattlådan. Det är viktigt att behålla sin värdighet när man är med människorna så att de inte glömmer vem som är husets härskare. Människor måste kunna husreglerna. Det går att lära dom om du börjar tidigt och har stort tålamod. Sen kommer du att ha ett bra fungerande hushåll.

Dörrar: Tillåt aldrig några stängda dörrar. För att öppna dörren stå på bakbenen och banka med framtassarna på dörren. När dörren väl öppnas är det inte nödvändigt att använda den. Ställ dig i dörröppningen och flytta inte på dig. Detta gäller speciellt om toan var upptagen och du lyckats få toabesökaren att öppna dörren. Om du väljer att gå in och dörren stängts, kräv genast att få gå ut igen. Hjälper det inte att banka eller krafsa på dörren, jama så högt du kan!

Toaletten: Följ alltid med människor in på toaletten. Det är inte nödvändigt att göra något, sitt bara där och stirra. Denna regel gäller speciellt när dina människor har gäster.

Sängar och mattor: Om du känner att du måste kräkas, spring genast till en säng, helst en med luddigt överkast. Om du inte hinner dit i i tid välj den mest svårtvättade mattan istället. Se till att du backar när du kräks, så att kräket sprids ut. Kräks gärna flera gånger på olika ställen på mattan. Välj gärna kräkfärgade mattor och överkast, så att inte kräket syns.

Att förflytta sig: Om du måste förflytta dig, se till att du springer så fort du kan och så nära du kan framför din människa. Denna regel gäller framför allt i trappor, när din människa bär på något, i mörkret eller när människan precis stigit upp på morgonen. Detta kommer att hjälpa människan träna sin koordinationsförmåga.

Att hjälpa till: En av kattens viktigaste uppgifter är att hjälpa sina människor. Oftast kallar dock människan denna uppgift för "att vara i vägen", men det betyder precis samma sak som "att hjälpa till". Människan behöver hjälp i många olika situationer, så här kommer tips på de vanligaste "att hjälpa till" situationerna:
Laga mat: När din människa lagar mat, sätt dig bakom hans ena häl. Du ses inte och därför har du större chans att bli trampad på och sen upplockad och tröstad kanske med en munsbit eller två.
Bokläsning: Försök hjälpa din människa med bokläsningen genom att placera dig mellan boken och människans ögon. Denna regel gäller bara om du inte kan lägga dig tvärs över boken.
Pappersarbete: Lägg dig på pappret så att det mesta av detta döljs under dig, eller i alla fall den viktigaste delen. Låtsas att du sover, men då och då sticker du ut tassen och slår till på pennan. Den som arbetar kommer att försöka distrahera dig, ignorera det och fortsätt. Kom ihåg att målet är att vara i vägen så mycket som möjligt och förhindra arbetet.
Datorarbete:
Vid datorarbete kan man hjälpa sin människa på flera olika sätt. Ofta skriver människan på tangentbordet, hjälp henne med detta genom att promenera över det. Ställ dig ännu hellre still mitt på tangentbordet. Genom detta hjälper du till på två sätt. Dels kan du snabbt fylla ett helt dokument med en enda bokstav, dels förhindrar du att din människa ser datorskärmen. Ett tredje sätt att hjälpa till med datorarbete är att lägga sig högst upp på skärmen och täcka denna med tassar och svans. OBS! Detta kräver att din människa har en lite äldre datorskärm. Försök inte lägga dig på en platt skärm! Har din människa en laptop går det utmärkt att ställa sig på tangenbordet, luta sig fram över skärmen och tugga lite på ena hörnet.

Att leka: Sov ordentligt på dagen, så att du orkar leka under natten. Här nedanför är några av de viktigaste kattlekarna listade. Om du skulle göra ett litet misstag under leken och till exempel ramla av en stol, spela oberörd. Börja omedelbart slicka en kroppsdel och se ut som om det faktiskt var meningen att det skulle hända. Människan går alltid på det...
Fånga sängmusen: Människan försöker få dig att tro att det som rör sig under täcket är deras händer och fötter. Tro inte på detta... Det är faktiskt sängmöss, som påstås vara de godaste mössen i hela världen, även om ingen katt än så länge har lyckats fånga någon. Ett bra sätt att få tag in en sängmus är att försöka dra sig in i själva påslakanet med hjälp av klorna. Om människan skriker beror det på att en sängmus sprungit över hennes ben.
Springtävling: Denna lek kräver att du har en kattkompis. Lämplig tid att börja med springleken är just när dina människor somnat. Ta sats och spring allt vad ni orkar tvärs igenom alla rum. Sängar är hinder som måste passeras från huvudändan till fotändan. Ta ett stort språng så du landar i människans ansikte, sen tar du tre långa kliv, ett på magen, ett på benen och ett på fötterna, innan du brakar ner på golvet och fortsätter till nästa rum med en säng i. Denna lek gör att du får mer närhet till din människa. Den som hinner passera flest människor innan ni blir utslängda, vinner hela tävlingen.

 

Högtider: Vissa högtider är speciellt lämpade för lek. Vid jultid kan man hitta på många roliga sysselsättningar. En julgran kan sysselsätta dig i timmar. En gran går bra att klättra i, det finns fullt med roliga dinglande kulor i den, och man kan även leka leken "Fånga barr i pälsen", om dina människor har en äkta julgran. En annan rolig granlek är "hitta barren". Du leker först "fånga barr i pälsen", och sen springer du allt vad du orkar runt i hela huset. Sen kan din människa leka "hitta barren" ända fram till påsk.

 

Jag har lånat texten från katterian.se


Korriander

Har fruktansvärt god och bra mat drog jag mig till minnes och blev sjukt hungrig när jag gick upp för trappen sen bestämde jag att där blir det middag med vännerna fredagen den 24 september när jag fyller 20 år. Ja innan det blir utgång på Tempel då såklart, åh vad jag längtar tills jag fyller år!! :D

Bandet vars musikvideo som spelades in heter The God och det var till låten Joey så håll utkik (som jag har förstått det så kommer den visas på MTV bla.)
Det var riktigt roligt och kommer bli skitbra det känner jag på mig! :D

Nu ser jag på en film som går på 3:an det är ensåndär hjälp alla där film med massa vatten och skit på en båt...men den är bra. :P 

Puss och gonatt <3

Statist.. :P

Jagg nu sitter jag vardags/fest fixad i soffan och ska strax ta cyckeln in till Korriander för att vara statist i en musikvideo känns lite spännande :)
hehe

Katterna är livliga och Sessan dricker vatten själv igen vilket är jätteskönt! =)


Men nu ska jag iväg skriver mer när jag kommer hem eller imorgon!
Pusshej! <3

123 fanta och rosé!

eller mja inte riktigt kanske ^¨ 
men rosé och lite trevligt med tjejerna och gnagis blir det iaf :P 
Sen ska jag nog träffa det sista gentlemannen...

Puss hej nu blir det sminka sig och försköka få fatt på Maja! :D

Ikväll ska jag jobba.

Jag är tröttast i Sverige, och om mindre än en timme ska jag var på jobbet blir att knäppa en redbull och hoppas på det bästa.
Längtar tills imorgon då blir det mys och rosé och sen ska jag troligen träffa den sista gentlemannen.
Men jag har bestämt mig för att inte bli kär i en kille som kommer sticka till usa nästa sommar och va borta ett år!...Kärlek gör mig svag på det sättet och just nu behöver jag all min styrka!

Pusshej och gonatt nu ska jag byta om och sminka mig ;D

Vad vill du bli när du blir stor?

Den sista gentlemannen, jag kommer fortsätta kalla honom det ett tag till.
Jag har suttit och pratat med honom enstund nu iaf och den där frågan jag älskar att ställa till folk fick igång mitt driv igen iaf lite grann..

Så därför tänkte jag ställa den till er nu, jag kanske får fler roliga, intressanta och inspirerande svar! =)
(sen undrar jag vafasen alla ska till usa för...jag kanske borde släppa på mina rädslor lite när jag fyller 21 så står jag inför ett viktigt val. Men dit är det ett år kvar!)

Men vad vill ni göra när ni blir stora? Eller vad vill ni bli?

När jag var liten så ville jag bli frisör, jag kommer ihåg när jag och min syster satt i hennes rum och fixade med varandras hår och sa att vi skylle öppna en salong tillsammans. Efter det så ville jag bo i Paris jobba på ett litet café eller en stor modegalleria, träffa en romantisk fransman och bli fånigt kär. Sen så ville jag bli jornalist och fotograf, vilket snabbt byttes ut till modell (vilket fortfarande ligger där och spökar lite fast jag börjar bli lite för gammal). Sen kom arrangerandet och den stora PR-drömmen! Det har jag fortfarande inte släppt, jag somnade bara längsvägen men jag börjar vakna till nu. hehe

Puss och gonatt! <3

kräftstjärtar och gravlaxsås! MUMS!

Jag tyckte att jag var värd att fira lite idag för jag har verkligen bestämt mig när det gäller det här och jag är beredd att satsa allt!
På det sättet så är det väldigt skönt att bara ha sig själv att ta hand om, jag behöver inte tänka på vad som händer om jag inte lyckas utan bara hur det går om jag klarar det och då kan jag ha rätt inställning.
Jag har förståss katterna men dom ger mig bara styrka! =)
Just nu är jag inne i en såndär spiral när jag vet vad jag vill när det gäller nästan allt och det känns verkligen jätteskönt!

Som jag skrev tidigare så kommer jag att jobba med kärlek, jag kommer även att jobba som arrangör och min tredje ledtråd får bli....det är bara fantasin som sätter gränser! =D

Woho I'm awesome! haha ^^ 

Puss och gonatt! <3

Vi har nog alla träffat på...

en sån där tjej som är bästavän med killen som vi fäst ögonen på? jag menar inte den bästa vännen som bara är snäll och go, utan jag menar den bästa vännen som inte vill att killen ska ha ett långvarigt förhållande med någon tjej so what ever! Tjejen som man inte vet hur man ska hantera för hur man än gör så blir det fel, tjejen som har killen med ett stort K lindad runt lillfingret utan att han märker det.
Hon vill inte ha honom så missta henne inte för den avundsjuka vännen som egentligen har djupa känslor för honom det är en annan sitvation.
Den här tjejen ska du inte bli vän med, men du ska heller inte va en ovän till henne...för dig ska hennes åsikter inte betyda något och det är lättare sagt än gjort jag menar hon är hans bästa vän och hennes åsikt kommer att betyda något för honom speciellt om du vill veta vad hennes åsikt är.
Därför ska du inte bry dig och ditt största argument om han säger att hon sagt något om dig kan alltid vara, men det vet inte hon något om, hon känner inte mig så som du gör. Sen ler du och ger honom en puss där här du din väg runt henne. Det svåra i det här är att jag inte är en tjej som klarar av att göra så, för tjejer som håller sina killkompisar på det sättet gör mig arg och svartsjuk.
Jag har flera tjejkompisar som har killkopisar som dom har lindade runt fingret och vissa av dom träffar inte ens tjejer längre för att det bara blir fel varje gång och killarna kan inte se vad sambandet är.

En sån tjejkompis vill jag aldrig vara, jag vill va den snälla och goa vännen som flickvännen tycker är rolig att umgås med och som hon kan acceptera att hennes pojkvän umgås med. Den typ av vän vill jag vara.

Det där med kärlek..2

Det där med kärlek...jag har kommit på vad jag vill jobba med, har varit inne på det tidigare men nu är jag säker det här skulle jag kunna göra riktigt bra och jag vill jobba med kärlek. Om en månad så kommer företaget att vara igång och då berättar jag mer men tills dess får ni vara nyfikna.
Idéen kom igår när jag skulle gå och sova och nu precis innan jag skulle gå och sova så ville jag berätta att jag återfått en av mina gamla idéer och den här gången tänker jag inte släppa den!

Puss och gonatt! <3

It's the end of the world as we know it.

Allting blir annorlunda när man flyttar hemifrån, när ett förhållande tar slut, när man tar studenten...osv.
Men det löser sig ändå.
Jag menar man kan känna sig tom på syre instängd och allt kan kännas fördjävligt, men då brukar allt man behöver vara att sätta sig och titta på sitt eget liv utifrån. Det hjälper alltid så därför håller jag på att göra mig iordning för en löp tur, japp du hörde rätt! Jag ska springa tjejen som föraktar träning ska gå ut och springa.
Hur mycket jag faktiskt kommer att springa får min kondition avgöra, kanske blir mest promenad men ut ska jag iaf!
Och jag ska se på mitt liv ur en annan synvinkel så att jag kan skriva ett vettigt personligtberv sen och välja ut bilderna jag vill ha från fotograferingen, jag gjorde i Stockholm.

That's great, it starts with an earthquake, birds and snakes, an aeroplane -
Lenny Bruce is not afraid. Eye of a hurricane, listen to yourself churn -
world serves its own needs, regardless of your own needs. Feed it up a knock,
speed, grunt no, strength no. Ladder structure clatter with fear of height,
down height. Wire in a fire, represent the seven games in a government for
hire and a combat site. Left her, wasn't coming in a hurry with the furies
breathing down your neck. Team by team reporters baffled, trump, tethered
crop. Look at that low plane! Fine then. Uh oh, overflow, population,
common group, but it'll do. Save yourself, serve yourself. World serves its
own needs, listen to your heart bleed. Tell me with the rapture and the
reverent in the right - right. You vitriolic, patriotic, slam, fight, bright
light, feeling pretty psyched.

It's the end of the world as we know it.
It's the end of the world as we know it.
It's the end of the world as we know it and I feel fine.


RSS 2.0