Lägg gärna till mig på Bloglovin!

Hej
Blev ett inlägg till idag trotts allt ^^ 
Jag har fixat ikonen den ligger nu under länker men jag lägger även till den i det här inlägget! :) 
Kram på er!
                                                      bloglovin


En oplockad gås.

"Jag har en gås oplockad med dig!" ...eller hur är det man säger?
Jag har ingen lust att skriva det sista på hemtentan just nu^^ haha men jag måste nog göra det snart iaf om jag vill se sista delen av CIS-triologin ikväll, vilket jag vill!

Men i mitt huvud så dök det här uttrycket upp, varför säger man egentligen så?
Någon som vet vart det kommer ifrån? :)

I alla fall så satt jag och funderade på om jag ska använda det gamla företaget eller ta tillfället i akt och skriva om det nya lite sent påkommet när det ska in snart och nästan redan är klart men ändå...det får nog bli det gamla jag hinner inte ändra allt nu.

Jag kan ju alltid skriva om det nya också senare men inte till denna uppgiften.
På tala om det så tänkte jag berätta för er om min nya affärsidé men det får bli en annandag.

*påminelse till mig själv jag måste beställa visitkort.

Ha en bra kväll och jag tycker att det är jätteroligt att jag fått massor med nya läsare som hittat hit idag!
Hoppas att det är en i hållande faktor för mer läsare ger större vilja att updatera! :) 
Till alla er nya ni får jättegärna börja följa mig med bloglovin, Jag ska lägga upp en ikon för det imorgon den som jag hade verkar ha försvunnit i någon updatering av designen!
Men jag löser det imorgon! <3

- Hej kan du komma och ge mig fotmassage?!

HA *suck*
Jag blir så otroligt trött, jag har två "vänner" som bara ringer eller smsar ca. 2 gånger i månaden, för att då behöver dom min hjälp med någonting.
Jag har slutat hjälpa personer som man bara får en kniv i ryggen av, jag menar det har jag ingen som hellst glädje av. Det är inte okej att komma och fråga om saker även om det bara är små grejer som att låna skrivaren eller ett telefonnummer som jag har, när det passar er. Jag hjälper med glädje mina riktiga vänner och lägger gärna ner min energi på personer som även om de inte är mina vänner iaf ger något tillbaka nångång då och då.
Jag blir inte utnyttjad längre. För att jag tillåter inte det längre.

Fuck, varför finns det blodiglar?

Något som är ännu värre är gnälliga blodiglar, som tycker att det är så jäkla synd om dom helatiden speciellt när man inte hjälper dem med saker som dom varit vana att bara kunna be om tidigare.
Jag tycker heller inte om när blodiglarna sätter sig på mina närmaste vänner och bara suger i sig av deras energi, bara för att jag inte finns där som en passup längre!

Tack för idag!
Ni hör från mig igen imorgon! ;)

hemtenta...

Just nu sitter jag och skiver på en hemtenta som ska in idag, är så otroligt glad för att jag gjort ensånhär uppgift tidigare, är bara att skriva om lite och uppdatera den så kommer det bli kanon bra!
Sen fick jag bedömningen på min omtenta, jag måste ha helt missförstått uppgiften, för det var ett gulligt mejl från min lärare som sa ge inte upp du har ett försök till. Ska ringa henne sen och se vad fasen det är jag har gjort fel den här gången!

menmen ett djupt andetag och ett nytt försök snälla säg att det går den här gången! :O

Ska även börja på svenska kursen den 5 april nu så kanske jag kan komma in på lärar utbildningen till hösten! :)
Hoppashoppas!


Familjerelationer.

Jag känner mig så skyldig när någon förlorar en kär familjemedlem, jag känner mig skyldig för att jag kommer aldrig ha en bra och kärleksfull relation med min mamma. Det finns ett antal väldigt bra anledningar till det, men när jag läser om personer som fölorat sina mammor och när pappa och hans syskon förlorade sin mamma min farmor som var en kärleksfull kämpande kvinna som gjorde allt och lite till för sin familj som hade ett hjärta fyllt med kärlek. När sådana personer lämnar jorden så känns allting så orättvist.
Jag skulle kunna ge vad som helst för att ha en mamma som var så, frågan som jag alltid ställt mig ända sen jag var liten -Varför kan inte min mamma älska mig sådär för?
Den dagen som jag får barn så ska jag berätta för mina barn om en stark kvinna som hjälpte mig frammåt i livet, som jag hoppas kunna hjälpa dom, men den kvinnan som jag berättar om då det kommer inte att vara min mamma.
Det kommer vara alla goda sidor hos starka kvinnor som jag har träffat, det kommer vara alla kärleksfulla mammor som jag ser upp till och det kommer att vara den styrkan som varje dag växer innuti mig som jag berättar om.

Kärlek är det viktigaste man kan ge sina barn! <3
Vilken tur att jag har haft pappa :)

Jag blev inspirerad till det här inlägget av en tragisk händelse och ett starkt och kärleksfullt inlägg som jag läste hos Jason nyss och jag gör hanss vilja till lags genom att länka det inlägget i min blogg.

Ni som har en kärleksfull mamma ta vara på henne och berätta för henne att ni är glada för att hon finns, hon förtjänar att höra det varje dag! :)

Skriver mer senare, nu måste jag plugga.

AJ, fan tack för den...

Det gör liksom ont i mig jag vet att han inte menade illa men fyfan vad det gör ont i hjärtat när man blir bort prioriterad så här utav den man älskar, det gör liksom fysikt ont i hela kroppen och jag vill bara krypa ner under täcket och försvinna.

Nej och sen att den personen som jag inte helt och hållet tål att han umgås med är den som prioriteras framför mig gör ju inte saken lättare.
Jag tappade matlusten, fick i mig en banan men nu sitter jag bara och skakar, men ska träna lite (det här ska inte få mig att hoppa över min nya vana) och sen ska jag sova.

Jag hoppas att det här aldrig någonsin händer igen, för fyfan vad dåligt det fick mig att må.

Jag behövde skriva av mig så den som anser att sånt här inte ska skrivas i en blogg, det får ni räkna med när ni läser mig jag skriver när jag behöver eller vill och nu behövde jag det.

Längtar till Paris, då är det bara du och jag älskling! <3

Nej.. inte köpa något annat än mat innan Paris!

Jag har väldigt svårt för att säga nej till mig själv.
Paris kommer bli riktigt roligt och det blir ännu roligare om jag inte handlar massa onödiga saker innan.
Så därför är det det som gäller nu och egentligen så svårt borde det ju inte vara, men det är svårt?
Har jag problem med att hålla i pengarna, borde jag söka hjälp eller bara vara stenhård mot mig själv ett tag.
Jag väljer det sistnämnda för så illa kan det ju inte vara jag menar har ju inga problem att betala räkningar och den här månaden hade jag dessutom massa pengar över.
så det gäller nog bara att va stenhård mot sig själv köp inget annat än mat och ha kul i paris!

Pusshej!

MAT?

Jag vill åka och handla, så att jag kan börja med maten ^^  men jag får inte tag på Jimmy och har ingen aning om när han kommer hem sen.
Så tänkte duscha först...

lite onödigt inlägg kanske ^^  haha

Jag ska byta namn!

Yes det är precis som det låter, fast inte riktigt så allvarligt som folk tänker ^^
hah

Jag kommer fortfarande att ha samma tilltallsnamn som tidigare, jag kommer alltså fortsätta att heta Therese.
Det här kommer alltså inte att påverka personer som inte känner mig så bra.

Jag har funderat på det här i flera år, jag har mått dåligt pågrund av detta och i måndags kom den sista droppen som fick bägaren att rinna över.

Men jag kan inte skicka in några papper innan resan då jag redan har förnyat passet, härlig tajming jag har eller hur? ^

Jag berättar mer när allt är klart!
Puss på er!

vaknade på felsida av ett jävla sms!

Förlåt mig men jag tycker inte att det är okej att skicka sms till folk innan halv nio om man inte är 100% säker på att denna är vaken.
Jag menar såvida inte jorden går under, men jag lovar det gjorde den inte imorse!
sen är det heller inte okej att skicka sms efter halv tolv en vardag, vissa personer förstår inte de här oskrivna reglerna.
Och andra personer bryr sig inte, men jag bryr mig, JAG BRYR MIG OM MIN SÖMN!!

Okej nu ar jag agerat ut den ilska över att vakna av att min pojkvän fick sms klockan 7 imorse när varken han eller jag behövde gå upp då.

Vilka tider tycker ni är okej att höra av sig till folk på?
(jag menar om jorden går under spelar det ju ingen roll vad klockan är men annars?)


Skriver ett gladare inlägg sen! ;)

Ett par dagar sen sist.

Jag tänkte skriva ett par rader nu när det var så längesen sist, haha.
Min skrivlust är väll inte alltid på topp, i helgen så var vi iaf ute och firade att min älskling fyllt 20 det var riktigt trevligt faktiskt.
Och jag tror att han hade det bra! :) Grattis igen älskling!


Jag blir så trött på folk som bara utnyttjar mig, eller ja iaf försöker.
Det finns ett par personer i min omgivning som gör såhär just nu, att aldrig finnas där för mig och aldrig ha någon vilja att bara umgås, utan att bara höra av sig när man behöver något det gör mig så arg. Jag behöver mina vänner precis som de behöver mig och dessutom så har jag inte såmånga kvar här i värmland utan de flesta har flyttat här ifrån och det känns inte som samma sak när man ringer och pratar som när man kan ses och umgås ordentligt.

Jag saknar alla som flyttat härifrån och att ha flyttat hemifrån gör att ekonomin är knaper och där med kan man inte bara åka och hälsa på folk.

Men efter Paris, då ska jag komma iväg och hälsa på mina vänner! =)

Och i höst ska jag börja läsa på ett riktigt program och då kommer jag säkert lära känna massor med nya roliga människor!


Puss på er och ha en bra dag! :)
Barn är bara för underbara! :)

"Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar.
ANDERS 8 ÅR


En psykolog är en galen man som slår tanter.
EMELIE 6 ÅR


En gynekolog är en som inte vet så mycket om halsen på folk.
ERLAND 6 ÅR


Kungen heter Carl Gustav den tredje i fjärde, hans familj heter Victoria, Madelena och Adam och Eva.
MARCUS 7 ÅR"


Sitter och sjunger

It's a heartache
Nothing but a heartache

Hits you when it's too late
Hits you when you're down
It's a fool's game

Nothing but a fool's game
Standing in the cold rain

Feeling like a clown.

It's a heartache

Nothing but a heartache.
Love him till your arms break

Then he lets you down.
It ain't right with love to share
When you find he doesn't care for you.
It ain't wise to need someone
As much as I depended on you.

It's a heartache
Nothing but a heartache

Hits you when it's too late
. . .

It ain't r'ight with love to share
. . .

Oh it's a heartache

Nothing but a heartache.
Love him till your arms break

Then he let's you down
It's a fool's game

Standing in the cold rain

Feeling like a clown.

It's a heartache
Love him till your arms break
Then he let's you down
It's a heartache
mitt självförtroende skenade just iväg en aning! :)

Haha imorse fick jag sms där jag blev frågad om jag vill delta i ett event i maj jag sa att det vill jag gärna!
Sen för en stund sen så ringde en tjej till mig och vi pratade en stund och jag kännde mig sådär överpositiv som jag blir av projekt som jag brinner för, jag blev till frågad att göra något som jag aldrig hade kunnat drömma om, men som jag så gärna har velat!
Det som känns så otroligt bra är även att jag faktiskt blivit rekomenderad, en person eller ev flera persoen tycker att jag är bra på det här och är lämpad för den här uppgiften!

Jag svävar lite på moln och känner mig skit glad, dock så tänker jag inte skriva ut här vad det är jag ska göra än men det får ni veta längre fram jag vet ju inte ens till 100% att det kommer och ske men det lät nästan helt klart så åååh! :D

// En riktigt glad brud! :)

Paris 2 svar på kommentar! :)

Jag fick en kommentar på paris inlägget! Tack ja jag hoppas att det blir kanon bra! Och tack för länken till parisportalen.se en riktigt bra sida om man ska till paris, har suttit och kollat runt där lite nu och även om det här blir min tredje resa till den vackra staden så stod det endel som jag inte hade koll på! :)   


Paris! :)

Mihi nu är resan bokad och klar vi åker den 23 april, ska bara springa in och boka hotell på bigtravel nu till veckan så är allt klart sen! :)
Kommer bli jättemysigt!
Känns jättebra att ha allt planerat, ja förutom hotell då men det har jag siktat in mig på ett men får se vad det blir sen.

:D

Idag ska jag ha en såndär ta hand om mig själv dag!

Jag ska börja med att skicka ett mejl nu, men efter det ska jag sitta ute i solen med filtar och te, sen ska jag ta ett långt bad!
Sen blir det städa och diska innan Jimmy kommer hem, då ska vi boka Paris-resan!! Mihi! kommer verkligen att li super mys så innan han kommer hem ska jag googla de olika hotelen så att vi får ett bra och mysigt hotel vi ska ju liksom sova där minst två nätter ev tre, vi kommer vara borta tre nätter men eftersom jag inte har fått tag på mina släktingar än så vet jag inte om de är i Paris eller inte den här tiden på året. Om de är i Paris så ska vi eventuellt åka med dem till det där slottet som jag skrev om när jag och pappa var ner dit.
Är jättemysigt och skulle verkligen vilja visa Jimmy det, men blir det inte denna gången så blir det kanske nästa!

Jag hoppas iaf på att få träffa mina släktingar, det är ju inte allt för ofta man ses!

Kram på er skriver kanske mer senare! :)

Min kropp mår inte toppen :O

Jag känner mig helt knepig i kroppen skakig, trött och frusen.
Det började när jag gick ifrån stan förut... det satte sig liksom i huvudet direkt, känns som folk brukar beskriva början på ett migrän anfall... blä det vill jag ju inte börja få.... ska gå och lägga mig nu och hoppas på det bästa tog en värktablett nyss så den börjar förhoppningsvis verka snart....

Gissar på att jag stavat fel i nästan hela inlägget nu, men det är försvarbart eftersom jag har ont och är trött.

Ab imo pectore

för er som undrar vad det betyder så ska jag berätta det tänkte jag. (blir visst många inlägg idag ^^)

Ab imo pectore är latin och användes som hälsningsfras av självaste Julius Cesar, när han hade sin storhetstid.
Det betyder kort och gott "Av hela mitt hjärta".

Nu har ni lärt er något nytt men jag ska också förklara varför jag använder den frasen i min header tänkte jag, jo det är så här att när jag skriver så skriver jag från djupet av mig själv, om mina innersta tankar och ingen känsla går oberörd. Från djupet av mitt hjärta berättar jag om mitt liv för er. Jag är öppen, jag är äkta och jag är på riktigt! :)

Så Ab imo pectore och ha en bra dag! :)

Btw, jag har betämt mig!!

Tänkte bara säga att till hösten ska jag söka lärar utbildningen! :)

Dagens citat!"An intellectual is someone who has found someting more intreresting than sex." - Edgar Wallace

Jag tänkte börja med att lägga upp ett citat per dag, något jag fastnar för liksom! :P


Lily Allen!Har ni hört den här!?  oh jag älskar verkligen Lily Allen!! 
(japp jag är inne i en sån period igen, haha lyssnar även på Carla Bruni igen tackvare att en kompis återuppväckte den känslan har inte lyssnat på henne sen den där artikeln i metro för två år sen ^^  haha!) 

Lyssna och njut jag ska duscha och äta mat i lugn och ro, det var tydligen flyttat så har bara kvällskurs idag (yey! glad flicka! då kommer jag hinna allt jag ska utan problem)


Att ha fel.

Jag har haft så fel, överreagerat och mått dåligt helt i onödan! Men det känns väldigt skönt att ha fel ibland, det visar att man inte är mer än människa!

Jag tror att jag tycker om att ha fel ibland.

Paris!!

Snart bär det av till Paris för mig och min pojke! :)

Vi ska åka över helgen i sluten på april, så jag måste iväg och skaffa ett nytt pass nu senast nästa vecka!
Ska bli riktigt mysigt, ska försöka fåtag på mina släktingar där nere så kanske vi ska träffa dem också. Vore så roligt var längesen jag såg dem nu!
Det är ju min pojkväns 20 års present från mig, så jag hoppas att han kommer få det trevligt där nere, att jag får det är inget som jag tvivlar på jag älskar den staden så otroligt mysigt! :)

Men nu ska jag försöka få uppmärksamhet från min pojkvän som spelar något spel som han totalt fastnat i! :)  hihi han är väldigt söt när han är så där uppslukad i någonting (A)

Pusshej leverpastej!

Jag brukar inte vara långsint...

men en sak har jag lärt mig av min uppväxt och det är att dåliga, falska människor kan inte ändra på sig.
Jag insåg precis att genom att gå runt och älta det här och hoppas på att få en ursäkt inte kommer hjälpa mig. Jag menar det kommer inte att hända, för en falsk och dålig människa kommer alltid att förbli just det falsk och dålig.
Och jag tänker inte välkommna en falsk människa in i mitt liv med öppna armar, nej jag har ta mig fan växtupp med en falskfasad, en fasad som jag varje dag har försökt bryta ner. 
Jag insåg att det jag har varit avundsjuk på inte existerar egentligen utan bara är en del av en falskfasad, det som alla stackars pojkar faller för det är inte äkta någonstans och i omed det så steg mitt självförtroende igen.
Jag är en bra tjej, jag är ärlig, jag är bara lite rädd ibland men jag vågar erkänna det och det är skillnaden på oss, jag är ärlig och på riktigt, du är en kass skådespelare med en falskfasad.

Med det sagt så tänker jag inte låta dig ta upp mer tid av mina tankar, jag tänker inte umgås med dig och jag tänker inte prata med dig mer än om det skulle vara absolut nödvändigt. Så nu tänker jag sova middag en stund och tacka för att jag slipper att ha ännu en falsk människa i mitt liv.

En falsk person är aldrig en bra vän till någon och jag kommer alltid ta avstånd från personer som ljuger en rakt upp i ansiktet.

vårkänslor plugg och en kropp som säger ifrån!

min kropp skriker efter sömn, ja jag vet jag har sovit dåligt.
Men dieten går bra och samtidigt som jag vet att jag fått förlite sömn så känner jag mig faktiskt redan "piggare" i sinnet liksom och just nu känns det viktigast.

Killarna gjorde en bra spelning igår, lite mindre fel och en stäng som gick av bara men annars var dom söta och det var kanon bra vill så gärna se dem på en större scen som gör dem rättvisa. BRA JOBBAT iaf pojkar! :)

VÅRVÅRVÅRVÅRVÅR
Känner ni också att våren är här?
Jag känner det i hela kroppen!
Solen lyser sådär vårigt varmt och känslorna spirar i kroppen och snön försvinner barar mer och mer för varje dag som går!

Men nu ska jag återgå till pluggandet och mina mangobitar! MUMS! :D

spelning, hår och falska människor.

Ikväll så har Reverb spelning på UNO i karlstad (klockan 9 ungefär, för den som vill komma och titta!), såg nyss att min falska "vän" som jag just för tillfället är rätt så arg på (som om den läser det här är skyldig mig en fet jävla ursäkt!)  kommer ikväll jag hade hoppats på att slippa se henne just nu om jag ska va ärlig, jag kan ju lova att jag tänker inte prata med henne som om allting är bra för jag är inte sån jag HATAR falska fasader!! Så med det sagt så tänker jag inte säga mer än hej till henne och om hon undrar varför så får hon gärna fråga så ska jag förklara det för henne. Jag värderar ärlighet och respekt väldigt högt och just nu visar den här människan ingen utav dom sidorna mot mig.

Mitt hår är iaf väldigt snyggt jag är mer än nöjd med klippningen, kommer fortsätta klippa mig hos den tjejen hon var grym!

Sen hoppas jag på att min pojkvän kommer hit och myser till det lite med mig sen (om han hinner innan spelningen så klart..), jag saknar honom har knappt sett honom sen i torsdags :)
Var och tittade på när han sköt pilbåge förut, det är en väldigt intressant sport tycker jag. Jag finner det faktiskt väldigt kul att titta på, jag blir liksom lugn i hela kroppen.

Mja men det var allt för den här gången nu ska jag massera min onda armbåge! :O

utgång!

Jag sitter och väntar på att Emma ska höra av sig, hon har jobbat så vi ska dra ut sen så fort hon känner sig redo :P 
Ska bli jättetrevligt jag behöver något roligt att lägga tankarna på just nu :)
falska "vänner" har tagit upp allt förmycket energi både idag och igår men nu ska jag släppa det och bara ha roligt! :D

Jag skriver nog någon rad imorgon också! :)

Diet!

Idag börjar jag på en diet som jag fått av en dietist, fast jag kommer nog inte att ha möjlighet och följa dieten helt och hållet man är ju inte miljonär ^^ haha men i stora drag så innebär den att jag ska äta mindre pasta, ris potatis och vitbröd. Jag ska börja äta rosenrot och algine, jag måste vara noga med att dricka två liter vaten om dagen och sen är det lite annat som hon ville att jag skulle börja äta bla. så ville hon att jag ska koka vatten med färsk ingefära på morgonen och dricka ist för te och kaffe men ja färsk ingefära är svindyrt!
Det skulle gå åt 5cm om dagen, en liten bit på ca 15 cm kostar 50 spän, det betyder att det skulle kosta mig lite mer än 100 kr i veckan, 400 kr månaden och lite mer än 4800 kr/år. Jag ska inte börja med färskingefära, haha iaf inte nu.

Det här var lite kort om min diet som inte ska få mig att gå ner i vikt utan bara göra mig piggare, när det blir varmare ute så ska jag även börja gå 15 000 steg om dagen. Men eftersom jag är en årstidsmänniska så tänker inte jag ta långa promenader när det är kallt.

Uppdaterar igen senare!

en dag...

så kommer jag bli världen bästa mamma, ibland när jag sitter själv så känner jag bara hur jag skulle vilja ändra på hur allting ser ut. Jag vill ändra på världen.
Jag sitter här och maskaran har runnit i hela ansiktet, det var en film som utlöste det, en film med Brittany Murffy (stavas det så?) den gick på trean. Men det var nog inte pågrund av filmen jag grät egentligen, jag tror att det var ilskan som behövde ut.
Jag är arg för att jag har behövt växa upp med smärtan och jag är arg för att min syster nu får leva med smärtan. Och jag är riktigt jävla förbannad för att jag inte klarar av att rädda henne från det onda, jag är för rädd och inte klarar jag av att säga det högt.

Men en dag så kommer jag att få egna barn, mina barn kommer att få kärlek, riktig kärlek!

(här följer ett pepptalk till mig själv)
Det är ta mig fan ett under att jag klarar av mig själv, det är ett under att jag klarar av att ha ett vettigt förhållande med en underbar kille och det är ett under att jag klarar av att ha min lägenhet och att ja klarar av alla räkningar och att alltid ha mat på bordet (det har jag visserligen många andra att tacka för också).
Men att jag klarar av allt det här, att jag klarar av livet det är jävligt starkt gjort efter allting som har hänt.
Jag klarar inte av att göra en anmälan, men jag kommer att klara av det...jag behöver bara bli lite starkare först.
Jag har alla mina underbara vänner som alltid finns där, jag har min underbara pojkvän som älskar mig och jag har min lägenhet.

Man faller bara samman för att kunna bygga upp sig själv igen.


Delkurs 2 och tatueringsplaner!

Hej alla söta! (undrar om jag har några läsare kvar efter mitt lååååånga uppehåll? kommentera isf!)

Idag började delkurs 2 i "Arbetslivets pedagogik" den ska handla om kompetensutveckling vilket jag tycker är väldigt intressant så jag har faktiskt suttit och antecknat under föreläsningen, det är något jag inte gjort sedan mitten på gymnasiet (jag hatar anteckningar) haha men nu var det så intressant så jag ville ha allt nerskrivet. 
 
Imorgon ska vi påbörja grupparbetet, det kommer bli väldigt intressant.

Jag tror att jag ska tatuera mig snart, får ju pengar imorgon.... och jag vill göra det men samtidigt så vore det en bra idé att väta tills efter resan i april.

Skriver mer imorgon!
Puss!

RSS 2.0