Komiskt men sant.

Det jag skulle önska mig just nu, eller ja inte just nu men om en två månader sisådär.
Jo jag skulle vilja träffa en tjej, en som tar mig med storm och sen vill jag ha en kort, hetsig, stormig och passionerad romans, så att jag kan få känna den pirrande känslan i magen, den känslan som jag just nu bara gråter när jag tänker på.
Det är min andra kärlek som fäst sig på mina tankar ikväll, det är Kajsa och det lustiga är att här sitter jag ensam igen, mitt förhållande med min första kärlek har åter igen förändrats till en vänskap men det känns faktiskt bra, det har varit såhär i...två en eller lite mer veckor okej jag har tappat räkningen...så helt bra kanske jag inte har mått men jag mår bra.
Jag saknar bara närhet, fast jag har en plan...jag tänker va själv ett tag.
Jag ska adoptera och skaffa jobb, för tänk om det är sant som dom säger att livet bara ger tre riktiga kärlekar då ligger jag illa till...nr 1 är bäst som min bästa vän vi båda mår så mycket bättre så och nr 2 ja hon har passerat till nästa liv, må hon vila i frid.

Och förrästen ang. adoptions grejen jag pratar om en kissekatt ;)

Nu har jag svamlat klart för kvällen och jag ska sluta tänka så mycket och bara skaffa katt och jobb så kommer jag må kanon sen ^^ :P

Droger...

"En drog är en substans, syntetisk eller icke-syntetisk, som inte primärt intas för näringens skull. Droger brukar vanligen förädlas utanför kroppen, för att vid intagande avge önskad verkan på olika kroppsfunktioner (bekämpa sjukdomar eller symtom och så vidare, för den användningen av ordet se vidare läkemedel). I dagligt tal avses med droger olika rusmedel med psykoaktiv verkan - något som ändrar sinnestillståndet utan att ta omvägen via sinnena - framför allt narkotika men även kaffe, olika tobaksprodukter och alkohol. Oftast avses droger som används i njutningsyfte, se rekreationella droger och njutningsmedel."

Detta är wikipedias definition av en drog.

Min definition av en drog (räknar inte in läkemedel, som tas på läkares ordination.) är som följer.
En drog är en substans som man intar för att fly livet, denna substansen förstör ens sinnen, känslor och förmåga att tänka alls. Detta orsakar att man sakta men säkert förstör sitt och sina närståendes liv, ibland tar man avstånd från sina nära för att de ska slippa smärtan som man egentligen vet att drogerna orsakar andra.

Jag gillar inte droger det för aldrig något gott med sig, därför har jag ett förslag.
Dumpa fröken H.

dusch och sen stan :P

Jag ska in till stan umgås med vänner och lyssna på när linus spelar på Uno.
Jag ska visa mitt stöd, ska möta upp Jimmy på torget halv sex.

Tänkte bara berätta att jag lever och sådär! :P

Tack för göteborgskramen! <3

Jag är lycklig just nu så det bara skriker om det!
Jag har en dröm och imorgon kommer jag ett stort steg närmare, känner mig helt ofantligt lycklig just nu! ;D

Puss på er!!! <3

Vart tog respekten vägen?

Jag känner mig sårad, lite korkad och är på humör för en långpromenad.
Det första är inte riktigt mitt fel, men jag kan inte göra något åt det på grund av det andra (hur fan kan jag va så korkad?) och det tredje lär ju inte bli av när jag knappt kan gå!
Jag tappar nästan tron på mig själv ibland. Som nu.

Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden tills i fredags och göra så att jag inte drack något, det skulle få mig att må bättre nu.
Jag skulle kunna gå och göra saker på dagarna så att jag inte blev så grinig på kvällen, så att min pojkvän slapp vara med om att jag bara är grinig. Jag vill inte vara sån jag vill stötta honom jag älskar honom över allt annat och jag vill vara mitt vanliga glada jag!

Inte griniga Therese som har en spricka i foten och knappt kan gå. Jag hatar det här!

Men över till något annat, för en liten stund sen så fick jag veta något som chockade mig.
Jag är en snäll tjej? Jag vill iaf tro att jag är det...
Därför sårar det mig när jag får höra saker som det här och jag hoppas verkligen att det inte är sant.
Det spelar egentligen ingeroll just nu, men iaf.

Jag fick något tillfälle med total klarsynthet (eller vad säger man?) jag skäms iaf för hur jag har betett mig mot en person som visst kanske har denna inte alltid behandlat mig rätt heller men vi är ju ta mig fasen inte mer än människor och jag kan inte direkt förneka att det var min blinda avundsjuka som drog igång spiralen från början.

Svartsjuka klär inte någon och jag gillar verkligen inte hur den ser ut på mig.
Jag måste begrava yxan och skrämma bort svartsjukan.

Kram på er och jag hoppas att jag lyckas min svartsjuka har förstört det här förhållandet förut och ska inte få göra det igen.

Tårar, minnen och hemska öden.

Hej!

Jag sitter hemma i soffan idag med, känner mig trött, sliten och har fruktansvärt ont.
såg nyss på Operah (stavar hon så?) idag handlade det om en man som blev sexuellt utnyttjad av sin mamma och han blev såld som prostituerad av sin mamma. Jag tycker inte om att höra om sånna här hemska öden jag hoppas att någongång i framtiden så ska alla barn verkligen synas och att vuxna ska våga se!

Det jag var med om som yngre var aldrig sexuellt och det tackar jag för, men det hände och jag lovar att ingen såg det på mig. Jag var den glada spralliga tjejen iaf på högstadiet innan det så var jag den tysta och försiktiga som helst inte syndes alls men jag pratade gärna mycket med lärarna, för att liksom visa vad bra jag mådde. När det egentligen var så att jag bara ville skricka rakt ut och berätta vad som hände när jag kom hem från skolan.
Jag är fortfarande rädd och nu var det många årsen jag bodde där.

Men nu ska jag se till att söka jobb så att jag kan behålla lägenheten till hösten, för jag kommer nog inte fortsätta plugga. Det passade inte riktigt mig. Så nu ska jag pussla ihop ett cv och kanske ringa till comunicare.

Men det jag ville få fram var att jag vill göra skillnad för barn som blir utsatta får våld hemma, det finns våld som inte lämnar blåmärken eller fysiska ärr tänk på det och öppna ögonen!


oro, skuldkänslor och en spricka i foten!

Hej!

Det var ett par dagar sen jag skrev nu. Sendan dess så har jag hunnit endel mindre bra saker, låt mig fatta det kort missade p-piller och ytterliggare ett bgäng bevis för att jag inte borde dricka sprit jag har tänkt på det i två dagar nu det vill säga igår och idag.
Jag har en spricka i foten jag har ingen aning om hur jag fick den där, men inte fasen kan jag gå ordentligt iaf.
Sen vet jag att jag gjorde bort mig och jag misstänker att jag blivit förlåten allt för enkelt. nåja man behöver väll göra dumma saker för att kunna lära sig?  *suck*
Men det är inte bara det jag har skuldkänslor för, nej jag har sett alla tecken på det här jag hade rätt och det suger verkligen. Jag vill hjälpa men jag vet att jag inte kan och det beror på att jag varit helt dum i huvudet och betet mig som en crazy biatch (jag stavar som jag vill^^)
Sånna här saker vill man bara inte ha rätt om.

Och jag hoppas,hoppas att jag inte blivit gravid för jag vill jättegärna slippa att göra abort!
Mitt ben gör så ont så jag vet inte vart jag ska tavägen! :O en timme kvar sen kan jag knapra fler tabletter.

Puss hej och jag hoppas jag kan sudda ut skuldkänslorna och gå vidare jag vet att jag gjort mycket dumt och det är inge bra sprit är inge bra.

RSS 2.0