Hemma i "the city of bullshit"! ;D

Har haft en underbar helg i göteborg, var riktigt trevligt!
Båda katterna ligger just nu på mig och vägrar flytta sig, dom har nog saknat mig ;) 
Iaf så gick vi på "jul på lisseberg" när jag kom ner i lördags, var verkligen jättemysigt! (nästagång tror jag dock pojkvännen får följa med då skulle det va helt perfekt :P)
Nej men helgen kan helt enkelt sammanfattas som den perfekta semestern, utlandsresor i all ära men allt man egentligen behöver är lite miljöombyte och trevligt sällskap =)



Min pojkvän förrästen, han är en väldigt söt liten prick, en väldigt underbar sådan också.
saknar honom väldigt mycket just nu, varlängesen vi sågs sist men om man ser det positiva i det -då kanske det inte blir lika jobbigt i sommar!
Tror att jag behöver något att se framemot efter hans resa, något som bara han och jag kan göra tillsammans och verkligen få ett par dagar med ordentlig kvalitéts tid när vi gör något roligt och ordentligt tillsammans, med tanke på att han kommer resa bort ytterliggare tremånader senare sen så vorde det väldigt skönt. Ska prata med honom om det nästagång vi ses, och börja planera något =)

Puss!

På tåget och snart framme i göteborg! :)

Hejsan nu sitter jag på tåget och som vanligt har jag genom gått förvandlingen-från sunkiga och stressade karlstad tjejen till tjejen som är snygg och på awesome humör påväg till paradiset(vilket alltid är den destinationen jag ska till, denna gång göteborg) Jag stortrivs såfort jag låter mig själv känna mig ledig. Kommer va framme om ungefär en halvtimme, sen ska jag ringa ett samtal innan jag är ledig, meningen var att jag skulle ringt nu på tåget men teckningen är lite opålitlig :P Men ni får ha en bra helg! ;) Pussar och kramar! <3

Gomorron alla bullshitters! xD

Jag är vaken och enligt pojkvännen "för pigg och pratig" ^^ hehe
Inatt har jag sovit ca 4 timmar och vilat ungefär 4 timmar så jag känner mig faktiskt ganska utvilad trotts bristen på sömn, skönt!

Idag ska jag städa packa och ikväll ska jag på inflyttningsfest en snabbis, blir nog inte långvarig dock av tre anledningar; 1 försöker vända rätt dygnet, 2 ska till Göteborg imorgon med halv ett tåget! 3 jag får inte dricka någon alkohol eller ta värktabletter innan jag vart iväg och tagit prover/blivit bra eftersom att de(dvs de på sjukvårdsupplysningen) inte kunde hjälpa mig att svara på varför man ser (röd-brun)solbränd ut på vintern när man inte solat sen sommaren och inte använder några brun utan sol produkter. Även de sa som alla andra sagt (dvs mamma) att så länge jag inte blir gul så är det nog lugnt. Ärligt talat så skulle jag hellre bli gul så att jag visste vad som var fel, det här är bara obehagligt. (Om jag var gul så skulle det troligen vara hepatit a, vilket är helt ofarligt och läker ut av sig självt) Men de två senaste dagarna när jag sovit "rätt"-timmar och ätit bättre så har jag börjat gå tillbaka till rätt nyans, så det var nog bara brist/överskott på något, kan ha varit att jag överdoserade järntabletter förra torsdagen också (men det borde gått ur för längesen!)



Över till göteborg och min kommande helg!
Ska äntligen komma ner och hälsa på kattis och johan, har ju lovat att åka ner i två år, så är ju definitivt på tiden.
Det blir bla jul på lisseberg, vilket jag ser fram emot likt ett litet barn som väntar på tomten, det är ingen hemlighet att jag blir lite små knäpp när jag börjar julpynta och sålänge ingen stoppar mig kan det gå hur långt som hellst! Jul på lisseberg har iaf varit en dröm i många,många,många år! Så det ska bli riktigt roligt =)
Kattvakt är fixad och jag tror att dom kommer ha det mysigt här hemma =)
Ska bli väldigt kul och träffa Kattis igen, och sen kommer det bli väldigt skönt med lite semester!

Pussar och kramar!

Sova?

Jo det kanske vore en bra ide, men jag lyckas inte få någon ro i kroppen. Min kropp vill liksom inte somna, har legat helt stilla och stirrat upp i taket ca två timmar nu, men inte f*n blir jag tröttare för det... Magknipen har iaf släppt nu, tydligen så får jag obeskrivliga smärtor i magen så fort jag ätit en vettig portion med vettig mat...*suck* jag vet vad det beror på, min magsäck har krymt igen för att jag knappt haft någon matlust eller ork att laga mat ett par veckor nu. Varför det varit så har jag dock inget svar på, men jag ser på kroppen att jag förlorat ett kilo eller två. Jag kanske börjar känna mig instängd? Vet inte, eller så beror det på den ökade stressen jag fått över min ekonomi, det är snart jul och det bästa jag vet är att få ge saker som jag vet kommer uppskattas, men iår så måste jag tänka ekonomiskt och det går helt emot mitt sätt att se på gåvor/presenter. Men jag försöker trösta mig med att det är bara i år, det vänder snart och framtiden ser väldigt ljus ut! :) Men som en mycket vis person sa för inte så längesen "ge när du har möjlighet och ta när du måste" han pratade om sparande, men man skulle kunna försöka se det så när det kommer till presenter och klappar också. Igårnatt så trodde jag förrästen att jag skulle dö i sömnen igen, jag kan få en såndär knäpp ibland när jag ska somna och då går det bara inte jag blir ledsen och rädd och vet inte vart jag ska tavägen. Dregen kröpp upp på kudden brevid mig och sov där hela natten, djurvet verkligen precis vadman behöver.<3 Varför jag inte kan somna idag däremot är nog bara för att jag ligger och försöker komma på varför jag inte kan somna. :P Haha och sen ligger jag och skriver ner alla mina filosofiska tankar i bloggen via min iphone :P Det kanske är dags för ett nytt försök, för att se det positivt -jag får ju massa vila iaf ;P Puss och gonatt kära vänner och läsare! ;)

Mitt blivande hem....

är uthyrt. *snyft*
Jag fick inte min dröm-lägenhet dock så står jag i kö för en exakt likadan, och jag vet att det kommer ut en omgång till med fyra stycken till exakt likadana lägenheter dock med senare inflyttningsdatum. Men det känns ganska okej ändå, dock så måste jag hoppas på att det kommer ut någon mer som fynd lägenhet eftersom jag egentligen har förlite poäng hos kbab för att få en sån lägenhet. Men det kanske är lika så bra, som jag sa till min pojkvän "det är dumt att fastna här" för ärligt talat så är vi bara 20 år han har inte ens pluggat klart och jag vet inte om karlstad är rätt för företaget, det kan vara för litet här, men det är en bra början!

Dock så känner jag att, jag vill verkligen flytta, få något som jag kan göra till ett hem, jag vill ha ett hem.
Jag vill ha en möjlighet att skapa ett hem tillsammans med den jag älskar och det mina vänner är min högsta önskan just nu. Men innan det behöver jag säkra en inkomst gärna en lite högre inkomst än den jag har nu och jag har dessutom bestämt mig för att läsa klart alla delkurserna i pilatesen och där med bli en utbildad pilates instruktör, jag menar då har jag ju iaf äntligen en titel som jag kan söka jobb med, dessutom så planerar jag att titta lite närmare på lite nya utbildningar/kurser på universitetet som kan ge mig annan kompetens som kan främja mitt företag och min ekonomiska framtid.

Massor med kramar!

Kärlek och julstämning <3

Jag älskar julen, jag älskar julpynt och jag älskar min man. Och dessutom så älskar jag mina små bäbisar, mina kissekatter ;)
Det är äntligen lite julstämning i min lägenhet, dvs. jag har sätt upp julgardiner i både köket och stora rummet, det är inte i närheten av hur det såg ut vid den här tiden förra året. Jag har ingen gran i år(då menar jag en str grön gran) och jag vet inte vart jag ska placera den lilla svarta granen. med tanke på katterna då menar jag ;)
Jag funderar på om man ska ha något julfrukost mingel (ja ni känner ju mig vid det här laget, har tusen idéer och alltid något pågång...fast nu var det ett tag sen =P) eller något liknande på julafton, så att man får träffa sina underbara vänner också, för sen på eftermiddagen/kvällen så är man ju med familjen och kvällen/natten spenderas med pojkvännen (såvida jag inte ska jobba :S har inte fått schemat får december på tempel än!) Vill dock inte jobba julafton, eller nyår heller för den delen. Jag vill spendera båda högtiderna med min pojkvän, med mina vänner och med min familj.
Jag skulle mer än gärna kunna tänka mig att jobba fram till 13-14 på julafton för den tiden på det dygnet gör man ändå inget vettigt direkt, men jag vill ha kvällen och natten till mina nära och kära. Och nyårs kyssen är viktig för mig, nyår förövrig så är det för mig en högtid för vänner och firande med god mat, massor med skratt och mycket god dricka. Förra årets nyår var nästan perfekt! Förutom en liten olycka i soffan^^  och lite andra smågrejer som någon som kanske borde varit någon annastans och sånt där ^^ x) hehe nej men nu ska jag inte va sån min lilla lägenhet var fylld med en massa roliga vänner, god dricka, fyverkerier och shit det har redan gått ett helt år!! :O
Det har hänt väldigt mycket det senaste året, jag blev singel ( i några månader? två...tre? minns inte riktigt), jag bestämde mig för att släppa taget gå vidare, som jag gjorde när jag träffade Kajsa, så det var vad jag gjorde också och jag började dejta igen. Jag träffade några olika killar och två av dem lyckades faktiskt få mitt hjärta att slå lite extra, men ingen utav dem var rätt. Sen kom han med ett stort H och han sa de där orden som jag behövt höra så länge "jag vill ha dig, jag vill" han visste vad han ville och det var precis det jag behövde, jag visste också vad jag ville (och jag ställde de krav jag behövde för min skull) och sen den dagen så har det varit vi och jag har aldrig kännt mig lyckligare. 
Under året som gått har jag även börjat starta upp mitt egna företag, det ska bli jättekul och se hur det kommer utvecklas är nästan lite som att skaffa barn (A) ^^  haha
Och jag håller på att söka jobb jag behöver ett heltids- och dagtidsjobb, min kropp orkar inte riktigt med nätterna längre jag kan inte somna i tid på kvällarna osv. men jag får försöka hålla ihop kroppen tills jag får något annat, det är ju fortfarande ett riktigt roligt jobb som jag verkligen älskar.

aja nu när jag lyckats komma ifrån ämnet och äntligen blivit trött så ska jag gå och sova ;P
gonatt <3

Extra förmånligt att bli VIP-kund hos Meddo just nu!

Bli VIP-kund nu och ladda ditt nya solkort direkt med 100 kronor så får du sola för hela 200 kronor. Det är enkelt och det går snabbt att anmäla sig. Som VIP-kund solar du sedan alltid förmånligare. Tryck bara på länken här nedanför så kommer du direkt till hemsidan.
http://satserving.com/c/88/7

I Värmland så har vi ett Meddo i Kristinehamn, utöver det så finns det även två stycken i örebro vilket är ganska nära värmland.


Kolla in erbjudandet och ha en trevlig kväll! (det är helt gratis att anmäla sig!)

Kram!

så sugen på flytt!

Jag tror hel hjärtat på min företagsidé och är helt säker på att det här är början på mitt nya liv.
Och jag tror helt och fullt att om ett halvår så kommer jag va redo att flytta in i en nybyggd fin tvåa på orrholmen!
Ända sen visningen i torsdags så har jag kännt mig super taggad på att flytta dit!
Lägenheterna kommer va så sjukt fina, dessutom så är det en perfekt lägenhet att flytta ihop i sen och dessutom så känns den såå jag!

Hoppas verkligen att jag får en sån lägenhet! :O

HOPPAS HOPPAS HOPPAS!! :O

Kära tomten!

Jag tror att du vet allt om mig, men då måste du också veta att jag behöver ha ett högavlönat arbete eller vinna på lotta för att få igång mitt företag. Och från en företagare till en annan (alla vet ju att tomten driver världens största verkstad! ;P) så tror jag stenhårt på min idé, men som alla idéer så har den brister så jag fick en idé till!
Jag tänkte att du och jag kunde göra ett sammarbete nu vid jul, något som kan komma att kickstarta min verksamhet och uppfylla många flickdrömmar om ett sagobröllop! ;)
För det bästa du vet tomten det är ju ett lyckansleende och det roligaste jag vet är bröllop, så om du kan hjälpa mig att framföra nyheten om mitt underbara julerbjudande där det ingår en överraskning till de 5 första kunderna som bokar sitt bröllop hos Lily´s Wedding!

(sen kära tomten så önskar jag mig verkligen den där lägenheten ;P)

Pussar och kramar, sov sött nu och glöm inte att titta in på Lily´s Weddings fb-sida imorgon kväll för mer information om julerbjudandet och uppstarts kampanjen!

En lily lånad från google

(En lily lånad från google, jag älskar sånna där blommor! <3)


Visning på torsdag!

Åh på torsdag ska jag på visning för mitt drömboeende just nu!
jag hoppas verkligen att jag får den lägenheten och jag tror inte att det är helt omöjligt.
Den är helt perfekt både jag och katterna skulle stortrivas där, den är dyr men den är sååå värd varenda krona (enligt mig iaf)  månads hyran ligger högre än här men den är större också.
Men som jag sa till pappa det är inte inflyttnings datum förrän om 8-9 månader så jag kommer garanterat hitta ett jobb med högre lön/få igång företaget innan det.

Känner mig spänd och förväntasfull håll alla tummar och tår så får vi se vad som händer och sker! ;D

Pusshej! <3

Åter igen så har jag hittat något

aja det jag ville säga kort och gott är väll att jag kommer prova en heldel nya saker ett tag framöver nu.
Dock så har jag inte bestämt mig för hur jag ska göra med det jag var på möte om i torsdags, det finns mycket som låter positivt med det, men det är fortfarande ett säljjobb och som ni vet så är det inte direkt min starka sida.

Jag kommer även vara rätt frånvarande en vecka eller två då jag ska sitta och bygga en hemsida med tillhörande webbshop har även planer på att bygga om bloggen den känns gammal och lite trist.

Snart så ska jag iaf åka mot jobbet, hoppas att kroppen orkar med natt jobbet ett tag till, jag kan nämligen ha satt mig själv i en rätt så jobbig sits som det kan vara svårt att ta sig ur. men vi får se vad som händer och fötter!

Vet ni någon bra hemsida eller guide för att bygga hemsida så får ni gärna säga till, jag har nämligen aldrig försökt mig på det tidigare! ;D

Puss och kram!

Grattis!!

För här e jag och jag söker jobb!
Jag behöver ha ett arbete att ha vid sidan av mitt företagande, något som är dagtid och som man tjänar ganska bra på.
Jag läste mediaprogrammet på gymansiet och gick ut med både medelmåttliga och toppbetyg, det beror på vilka ämnen man tittar på. Jag läste med huvud inriktningen grafiskdesign och en a-kurs i foto. På min huvud inriktning fick jag högsta betyg rakt igenom både a,b och c-kursen, det exemplet följde även foto-a kursen.
När det kommer till min arbetslivserfarenhet så har jag jobbat som allt ifrån reseptionist till barback men oavsett vart jag jobbar så ger jag alltid 110%.

Eftersom att jag har skickat ut otaliga mängder med CV:n (det känns iaf så) så tänkte jag nu skriva ut ordentligt att jag söker jobb här på bloggen för vem vet vad det är för folk som läser egentligen. ;)

Imorgon ska jag ju dock på någon typ av arbetsintervju tror jag, ärligt talat så vet jag ingenting om vad det gäller eller vad det är. Det är nämligen så här att när jag jobbade i lördags så träffade jag en tjej när vi stängde, hon undrade om jag någonsin funderat på att byta jobb (ÅH JA, var min första tanke, jag menar vem vill jobba på ett ställe där man får lönen två veckor försent? räkningarna väntar inte två veckor liksom!) jag svarade att tanken har väll slagit mig och hon bad om mitt nummer, hon sa att jag såg trevlig ut och att hon skulle ringa så kunde vi träffas och prata "jobb och sånt". Igår (tisdag) så ringde hon och tydligen så jobbar hon på ett hälsoföretag men mer än så vet jag inte, jag hoppas att det inte är ett jobb med provition för om jag ska va ärlig mot mig själv så klarade jag inte det så bra isommras (lär av dina misstag Therese och ta aldrig mer ett sånt jobb, såvida inte endel av lönen iaf är fast.) Så nu sitter jag alltså här och är förväntansfull och väldigt optimistisk, samtidigt som jag försöker va lite realistisk och tänka att man får inte att bra jobb som ett brev på posten speciellt ofta, men tjejen verkade väldigt seriös och min magkänsla säger att det här kan va något rikitgt bra! =)
Men det återstår att se, imorgon får jag veta mer om vad det är och imorgon får jag förhoppningsvis veta om jag kommer få ett nytt jobb nu äntligen (kroppen orkar inte jobba nätter längre den är påväg att sparka bakut, jag älskar mitt jobb så misstolka mig inte det är skitkul, men orken är snart slut.)

Så håll nu tummarna för att ni ska få höra från en lycklig tjej imorgon! (annars så håller vi tummarna för att det dyker upp något annat väldigt snart!)

Pusshej och gonatt! <3


gomorron!

Klockan är halv fem och dygnet är åter igen helt uppfuckat pga av jobbet... imorgon måste det vändas rätt igen, för då är det möte klockan två som gäller.
Tänkte även försöka ringa lite samtal innan det och ta mig till arbetsförmedlingen. :P
träffade en tjej på jobbet igår precis när vi stängde som ville ha mitt nummer så att vi kunde prata "jobb och sånt där", det kändes lite roligt får väll se om det ger något ;) 
Vill verkligen ha ett nytt/ett till jobb just nu, för jag vill verkligen ha den där lägenheten som jag fallit pladask för och gjort en intresseanmälan på! som läget ser ut nu så är den i dyraste laget för mig, men bor man två där så är den helt plötsligt billig ^^ 

men vi får väll se vad som händer och fötter :P
företaget är ju också pågång, och jag känner i ryggmärgen att jag är påväg att lyckas med något som andra bara tänkt på. hålll tummar och tår så kör vi!

Nu blir det mat, puss och hej leverpastej!

RSS 2.0