Hej!

Jag har inte skrivit på ett par dagar, det har varit ganska medvetet faktiskt. Men vi behöver inte gå in på varför.
Dock så har det känts väldigt skönt, att liksom få va ifred.

Min födelsedag var fantastisk! Och jag vill bara dela ut ett stort tack till ALLA som gjorde min födelsedag så underbar! ;)
Det blev tillslut så att vi åt på Tempel, jag kände mig lite besviken på Menyn hos den resturangen vi skulle varit till först och sen blev det liksom så kort inpå så jag valde helt enkelt att ringa mitt jobb och lösa den lilla krisen jag själv skapat.
Haha så typiskt mig att va ute i extrem god tid och sen göra sista minuten ändringar precis innan det är dags, fast den här ändringen tog nog priset i vanliga fall brukar det ju bara va små grejer som tex vad jag ska ha på mig eller vilken mat jag tänkt beställa och sånt velar väll alla med ibland (a)
Haha sen blev det hem till mig, katterna och pojkvännen, för lite förfest och senare drog vi tillbaka till Tempel.
Och det var en riktigt trevlig kväll, jag hade en super bra dag helt enkelt från morgon till kväll! <3

På lördagen så var det kräftor, räkröra och bakadpotatis med pojken, super gott och super mysigt!

Söndag och måndag var min(a) familj(er) här och firade mig jag är en brödrost och lite annat smått och gott rikare! =) 
Idag införskaffade jag en liten söt bokhylla på IKEA för delar av födelsedagspengarna, förutom det så kommer jag ta en trip ner till götet och hälsa på framför allt en av mina närmaste tjejkompisar men sen är det rätt mycket andra vänner som flyttat ner dit också så hinner kanske med att träffa någon mer =)

Har även sökt ett dagtidsjobb med fast månadslön, så håll tummarna för att jag får det! (om jag får det så planerar jag att jobba kvar på Tempel ändå, eftersom jag trivs så sjukt bra där! fast kanske inte jobba varje helg)
Har även fått ett par lägenhets erbjudanden som ser ganske lovande ut. så vem vet allt kanske ordnar sig nu innom två månader får hoppas det! ;D

Men nu ska jag hoppa på min cykel och åka mot jobbet!
Ha en toppen kväll mina vänner...och alla ni andra som bara läser min blogg för att kunna leverera bullshit hoppas att ni hittade något smaskigt ;)
Puss och gonatt! (jobbar hela helgen på tempel så titta gärna förbi och säg hej nån kväll! <3)

Idag är ingen vanlig dag...

för idag är min 20 årsdag HurraHurraHURRA!!!! ;D
Har redan (klockan är 8 på morgonen) fått massa grattulationer på både sms och fb, det är trevligt att fylla år! :P
Mina söta vänner som skickat massa gulliga sms vill jag säga extra tack till sånt gör mig verligen glad! <3

eftersom att jag skriver långsamt så har det nästan gått två timmar sen jag påbörjade dagens inlägg (A)  haha
men förrutom att jag har en helt awesome dag! så här långt så har jag rensat ut ytterliggare ett par fasla skitar ur mitt liv känns underbart!
Ikväll blir det middag med några av mina flickor! <3 (på en än så länge obestämd resturang, typiskt mig att ångra mig i sista stund :P)
Sen blir det party på Tempel! (kanske borde äta där också, jag menar god mat, trevlig personal och en mysig resturang dom har ju allt (A) får se ska fundera en liten stund till :P, går ju inte att boka om innan fyra ändå...)

Puss på er idag blir toppen!! :D

Check!

Utväxten fixad och klar tack för hjälpen älskling! (måste ju ha bästa pojken jag menar hur många pojkvänner hjälper till att slinga håret? men tur är väll det hinner inte planera med någon av mina vänner innan fredag då jag jobbar på gymmet imorgon!)
Nu är det bara lite småsaker kvar att fixa! En flaska vin eller något annat roligt tills på fredag (kommer va på systemet 1 thing in the morning!  hehe eller nått) Det blir ju förfest hos mig innan krogen och efter middagen, sen blir det som sagt Tempel!

Åh vad jag är taggad för fredag!
Det kommer bli toppen!

Tänk det att den 00.05 morgonen den 24/9 1990 så föddes jag. Om ca 23 timmar är det exakt 20 årsen.

Puss kram och gonatt! <3

3 dagar kvar!

Sen blir jag 20! vilken grej!? haha jag har nog satt förmycket press på mig själv för dagen då jag jag når den magiska åldern och nu har jag åldersnojja! Jag skojar inte...känner mig gammal! :O 
Jag har bara 5 år på mig innan jag någ min nästa mål ålder och det är inte mycket.... det är såmycket som jag vill göra på 5 år.
En sak som jag gärna vill göra är att bo utomlans ett tag, det har jag funderat mycket på den senaste tiden och det vore toppen.
Men vi får väll se vad som händer sånt går ju inte direkt att bestämma i förväg och jag lär bo kvar här iaf 2 år tilloch på de två åren är mina stora mål att skaffa en yrkeskompetens inom ett globalt yrke och starta upp och lägga mitt företag på en stabil växande grund.
Med en blå regering så har jag de förutsättningar som jag velat ha, så nu kan jag sätta igång på allvar!

Men det jag skulle skriva om var inte mina framtidsplaner utan det var om min fredag, min 20 årsdag! (jag har fortfarande inte bokat bordet pratade med dom på Korriander idag, ska ringa och göra klart bokningen imorgon eller om jag till och med väljer ett annat ställe.) Efter det så blir det självklart utgång, jag har ingen aning om vad det blir för folk som hänger med ut :P det blev ju inte riktigt som planerat men det löser sig, "the big thing" kommer senare ist ;D

Men för er som vill fira mig ute på fredag så är det Tempel som gäller! :D
Pussar och kramar (behöver fortfarande hjälp med företagsnamn!) <3

Taggad för ännu en awesome kväll på jobbet!

Vi ses väll på Tempel ikväll? 
Det är rocking friday, jag är taggad lite mindre förkyld och har fått första födelsedagspresenten för i år. En soda stream, 12 liter energidryck och en ny städad lägenhet...tack mamma! :P  (btw när sa jag att jag önskade mig en sån? kanske har sakt att det kan va kul och ha... fin var den iaf! :D)
Nu ska jag stoppa laxen i ugnen och sen ner till tvättstugan!


Puss och gonatt ....eller puss och let's party kanske passar bättre! ;D

Tävling - kom med namn förslag! ;D

Hej, jag la precis up en liten tävling på min fb och jag tänkte att ni som läser min blogg skulle få en möjlighet att delta ni med!

Jag håller på att starta ett företag, men när det kommer till namn så är jag hel kass på att komma med förslag och eftersom jag inte fick igenom mitt (som jag i efterhand har kommit på var rätt dåligt...varför kan ingen berätta sånt för mig direkt? haha) så tänkte jag ge er möjligheten att vinna ett fes/bröllops arrangemang för halva priset.

Tävlingen går ut på att komma med namnförslag och den som kommer med det vinnande förslaget får priset inte svårare än så. Men här i bloggen så vore det fint om ni lockade lite fler personer till tävlingen skriv om det på era bloggar och kom gärna med mer än ett förslag för större chans att vinna!

Och vad ni än gör missa inte att få med kontaktuppgifter för vinner ni så vill jag ha möjlighet att kontakta er!

Have fun! och lycka till nu kör vi!! (Den som vinner kommer själv välja när, var, hur och varför det är fest! =P)
Vill ni så får ni självklart mejla era förslag till [email protected]!

I'm back!

och jag är en lycklig flicka, mannen i mitt liv, min pojkvän, min älskling ja han gör mig jävligt lycklig! =)
Han står på min sida, han finns där för mig och han ger mig frukost på sängen en söndag morron.
Han tog hand om min disk, gick ut med soporna och matade katterna sen gömde han sig i min säng och väntade tills jag kom hem från jobbet i lördags.
Jag blir äntligen behandlad som jag förtjänar, av en person som jag älskar väldigt mycket.

Känner att jag kanske inte skriver såmycket vettigt men jag antar att det blir så när man är kär och har feber ^^
just det jag är sjuk, därför jag inte har uppdaterat ordentligt på ett par dagar.
Förkylningen bröt ut efter att jag blev inlåst i ölkylen i lördags...ställde dörren på glänt och sen blev den igen knuffat och det tog en mindre evighet att ta sig ut eftersom att låset krånglar från insidan.
Men men sånt är livet, jag är nog frisk nog för att jobba imorgon iaf! hoppas på det.

Nu ska jag ställa mig och laga mat, ta en c-vitaminbrus och sen så ska jag slappa framför tven och sova tidigt =)

Puss och kram!

Nej, jag lever inte på vatten och bröd!?

ojdå här blev folk oroliga! Tack söta ni för era stöttande ord, men att plugga inte var min grej det är jag öppen med och inget jag skäms för alla gillar inte böcker och sånt är livet.
Pengar har jag så att jag klarar mig, tror ni att jag skulle skaffa två katter annars? 
Visst jag skulle nog måbra om jag kunde ge mig själv lite vardagslyx ibland med jag lever ungefär som en vanlig student (fast jag jobbar).
Jag älskar mitt jobb och mina kollegor är verkligen underbara, kunderna är underbara och varje dag på jobbet är rolig. Det är så jag vill känna när jag går till jobbet då mår jag bra, sen har jag fler jobb så det går ingen nöd på mig jag bara jobbar inte lika mycket på de andra ;) Och till det där med att jag skulle misskött mig på arbetet så citerar jag min ena chef -Ditt jobb är att knuffas.
Ett jobb som är dagtid vore dock inget fel med, nattpass tar på krafterna.
Och sen kommer vi till den stora anledningen för att jag söker lägenhet (behöver en med inflyttningsdatum 1/12 btw så ser ni något minst 35 kvm, ordentligt kök och hyffsat centralt så säg gärna till) 
Jag pluggar inte längre med andra ord jag får bara bo här tremånader till, eftersom att min fina etta är ett studentboende.

Så nu var alla de frågor besvarade och att folk reagerade och blev oroliga måste väll visa att jag har väldigt bra vänner! ;D

(fina smeknamn...känner bara en person som är nog mycket småbarn för att ha kommit på dom! ;)  jag menar min lillebror hittar på fyndigare saker och han är två =P)

Imorgon är en ny dag, på kvällen jobbar jag och innan det skulle min lilla hemlighet titta förbi (MYSIGT!)!

Puss och gonatt! <3



This is the city of bullshit and rock n' roll!

Yey nu har jag iaf tröttnat. Min framtid säger att om två år bor inte jag i karlstad längre, USA kanske? Italien är mysigt.
trött på att inte längre få en chans innan man är dömd.
Nu blir det tillbaka till jobbet, prata med chefen om trygghet på arbetsplatsen och sen jobba ett långt pass!
Rensade nyss ut min fb på lite folk.

Mina vänner vet att jag inte ljuger och det är det som räknas. (och jag räknar fortfarande dom som inte längre bor i the city of bullshit som mina vänner och jag älskar er alla! <3)

Vart är min örfil?

Jag känner mig lite besviken! Vart fasen är min örfil?
Jag blev lovad en ikväll innan jag tagit mig hem från jobbet... lessen du missade! haha jag är hemma nu.
asså förlåt om jag går rakt på sak och om någon ser det här som ett person angrepp men är det inte rätt korkat att hota någon på dennas arbetsplats!? Där vakterna är på min sida.
Jag valde att inte följa upp händelsen av den simpla anledning att tjejen var riktigt full och jag hoppas att hon har bättre omdömme i vanliga fall! (trotts att jag hört att så inte är fallet)
Btw du lilla arga flicka om du läser detta, jag jobbar på sittningen imorgon! (GRATTIS! =P)

Det mest komiska lär ju vara att jag öppnade kvällen med att snällt le och säga hej.
Efter det gjorde jag inget annat än att le och va trevlig, men sånt är livet när andra människor inte kan gå vidare utan lever i det förflutna.
No bad feelings?  glöm det ^^  haha

Jag har adrenalinet på topp just nu hetsade upp mig själv "lite" när hon satt och väntade långt efter stängning! Jag menar vad hade hon tänkt göra?
Gett mig en örfil?  efter att jag stämlat ut så kan hon ju glömma att jag tyst och snällt bara skulle ha tagit emot och låtit henne gå, man slår inte mig thats it! (nu får jag det att låta väldigt mycket, nej jag hade nog inte slagit tillbaka heller. Det är bara Kajsa som sett mig i en riktig girl-fight och jag tror vi låter det stanna där men bara för sakens skull -jag vann den gången och det hade inget med mängden muskelmassa att göra!) 

Nu blir det sova imorgon ska jag va istan och jobba klockan 14!! ;O  oh shit vad gör jag egentligen mot mig själv? ^^  haha gött när lönen kommer dock! :P
Pusshej! <3

Get a gig!

Imorgon/idag så spelar Reverb på get a gig! Missa för gudskull inte det nu :O Spelningen är 16:30, på teaterscenen i mariebergsskogen.
Vi ses där ;)

Puss och kram!

Jag är ingen elak människa.

Iaf inte med flit, dock så var någon så arg på mig igår att denna någon fick gå hem för att hon inte kunde hålla sig ifrån att slå ner mig annars, ja det var vad hennes gapande vän sa när hon skällde ut mig för att jag existerar.
Jag kunde bara skratta åt situvationen jag menar vem skulle ha fått problem om hon rört mig? Jag som bara skötte mitt jobb eller tjejen som såg mig och blev så arg att hon kände sig tvungen att slå mig? 
I det läget så förstår jag faktiskt inte vad jag hade gjort för fel ^^ haha asg !

Jag vet att vi har en historia av hennes oförutsigbara beteende och jag vet att jag kanske inte alltid varit världens snällaste emot henne, men så arg kan jag väll ändå inte ha gjort tjejen, eller?

aja nu blir det att skutta in i duschen och sen dra in mot stan och hjälpa en vän med något event på ankan =)
Tror att det här kommer bli en kul vecka, synd bara att vädret är så fint på dagarna! :/ Jag menar nu när jag sover dagtid ^^

RSS 2.0