ringen som jag skrev om förra veckan!

Den ringen som jag skrev om förra veckan har sjunkit något så fruktansvärt mycket i pris den är på rea nu... för 33$ den har alltså gått ner från 250$ till 33$ vilket är helt sjukt. jag funderar på om jag ska köpa den och låta den ligga någonstans tills det är dags jag menar jag har aldrig sett en ring som skulle passa mig så bra, dessuom så är det endel som måste göras med den om den ska bli en vigselring. finns den kvar när första lönen från nya jobbet kommer så tror jag att jag ska köpa den jag menar den kostar ju ingenting :O

Men vi får se det är ju verkligen inte dags än på väldigt länge så det skulle kanske kännas lite sjukt och köpa en ring nu innan vi ens kommit så långt i planeringen liksom^^ :O
äh får se hur jag gör men den är ju SÅÅÅ FIN!! :O

haha

finns inga ord.

Jag är så sjukt trött på all skit ibland känner jag bara för att säga upp kontakten med alla inblandade, men jag vet att jag skulle ångra mig så fruktansvärt efteråt.
Det är jobbigare än vad det får vara det här, igår (? tror att det var igår) så pratade jag iaf med en inblandad person och hon sa något som fick mig att känna -JA ÄNTlIGEN! vart har den sidan varit förut?
hon har iaf aldrig visat den för mig innan.
Samtidigt som jag blir så förbannad utav hela sitvationen, det gör liksom ont i magen varje vaken stund.
ena stunden vill jag bara ställa mig upp skrika och slåss för det jag tror på, nästa stund så vill jag bara lägga mig ner och sova tills allt är över.

Den perfekta ringen.

Jag har alltid älskat ringar i antikstil gamla och "plottriga" fast plottriga på ett bra sätt.
Har suttit (som vanligt?) och kollat runt på bröllopssidor för företagets skull och sen kom jag på att det är säkert inte bara jag som blir helt svag i knäna av gamla silverringar med känsla av sent 1700-tal, tidigt 1800-tal. Jag vill ha en stor sten i min framtida ring med det är absolut inte nödvändigt att stenen skulle vara en diamant, om det kom någon och fridade till mig med en sånhär ring fast med en slipad rosenkvart i skulle jag säga ja utan att tveka. Titta vilken skönhet!

min drömring kolla så fin den är!

Den här ringen är dessutom i helt äkta sterling silver,
hittade den via google den låg uppe på en amerikans sida. (den ligger på ca 250$)

 

Materialet spelar mig inte så storroll det är hur den ser ut vad den står för och att den är silverfärgad, jag gillar inte gultguld vet inte riktigt varför men det är inte jag helt enkelt. Den här ringen bara skriker mitt namn och vill hamna på mitt finger, men som sagt skulle jag hellre ha en sten som står för något i tex en bergskristall eller rosenkvart, en diamant känns bara skrytigt speciellt i den storleken and thats not me!

 

Visste ni förrästen att det var först på 1800-talet som man började med de släta förlovningsringarna?
I USA har de tidigare ringtraditionerna hållit sig kvar och man har fortfarande stora pråliga ringar med massor av stenar på.

 

Nej humm... vad skulle man kunna kalla min drömring då jag tror det är en antik-ring i vitguld med new age inspiration (någon annan typ av sten än diamant).

 

Ha en super mysig kväll nu ska jag äta och senare blir det jobb!
Puss =)

 

 


Jag måste bara.....

få ur mig det här någonstans blir så sjukt trött på det svenska systemet, konstatera gärna både muntligt och skriftligt att någon beter sig som en psykopat och vägrar vägledning och hjälp, men sen bestämmer vi i alla fall att personen inte bara ska få vårdnaden om barnet utan att barnet dessutom skall bo där. Vart är logiken i det om jag får fråga mina kära vänner? Vart är det förståndiga beslutet man vill ha i en sånhär sitvation.
Händer det något så lovar jag att jag kommer ställa till ett helvete, då skiter jag i mina argument om "det som är historia det har jag lämnat bakom mig" och "det var så längesen allt det där hände". Men NO FUCKING WAY att jag kommer stå och se på och låta det hända igen, inga mer rädda barn bakom stängda dörrar i huset med den gula fasaden. ALDRIG MER.
Sånt får inte hända, så får man inte bete sig.

Aldrig någonsin i världshistorien så tänker jag låta min hjältinna utstå den terrorn, då åker jag hellre dit för kidnappning eller nått för jag kommer inte stå passiv. Säg till och jag är där snabbare än en fluga hinner skita.

Ville bara få det för evigat för det menar jag med hela mitt hjärta (jag är starkare nu än jag var då, det är ett löfte.)

(det här är förrästen anledningen till varför jag inte updaterat, jag vill inte fylla min blogg med massa kryptiska inlägg om mitt förflutna och allt det som vaknat till liv igen. och all ny skit)  

Skriver igen nästa gång jag kokar över eller när jag har något vettigt och roligt att säga.

Pusshej leverpastej!

RSS 2.0