Bingo!

Spelet bingo är ett tidlöst sällskapsspel som man samlats för att spela i många år, det finns i många typer och former. Bil-bingo är något som jag vet är väldigt populärt här i Värmland jag har dock aldrig testat det själv men jag har funderat på det några gånger, minns när jag var liten och vi satt hela familjen framför tven och spelade bingolotto varje lördag, finns det kvar fortfarande? Det var iaf en familjetradition som jag saknar lite det här med att gemensamt sitta och spela bingo tillsammans, även när vi var bort bjudna så spelade vi bingolotto och jag vet att ibland så vann man en eller två hundra lappar, men det var aldrig riktigt det som lockade utan det var kännslan av att få göra det tillsammans som familj. Fast självklart så ville man ju vinna stor vinsterna en resa för hela familjen eller 10 miljoner bara sådär vilken dröm!

De senaste åren så har bingo blivet ett stort spel på internet man kan spela utan att satsa pengar men man kan även spela det och satsa lite pengar och vinna olika mycket på olika bingo spel, jag brukar spela bingo gratis på internet ibland när jag har tråkigt det har även hänt att jag spelat med pengar någongång men jag har inte vunnit något än.


(inlägget är sponsrat)
Ha en super trevlig eftermiddag i solen och ät massor utav jordgubbar!
Krammar från mig! ;)No. 1

Jag satt och pratade med en utav mina närmsta vänner i säkert en timme förut, hon var nyss hemkommen från en festival och hon lät som sig själv för första gången på ett tag. Kanske var det för att hon fått träffat sina största idoler eller kanske var det för att något annat gett henne fjärilar i magen, oavsett vad det berodde på så blev jag så sjukt glad för hennes skull. Vi pratade o allt mellan himmel och jord har inte träffat henne på vad som känns som en hel livstid i hennes liv men kanske en månad i mitt, för mig har det nämligen knappt hänt något nytt alls, hon däremot lever nästan ett helt annat liv än för några årsen. Tänk att jag var såndär engång driven, engagerad och tog för mig av livet jag gjorde saker året var 2008. Nu känner jag mig lite som en deprimerad gamal tant som inte kommer någon stans i livet för att det känns bättre att bara ligga kvar under täcket hela dagen.
Jo visst jag har TYP sommarlov, men jag har ett sommarjobb och jag har ett företag under uppstart som skulle behöva en hemsida trotts att jag fixat mig själv världens bästa deal så orkar jag inte ta mig för att göra den lilla biten jag måste bli klar med. Fast humm jag väntar ju på en annan person också....BULLSHIT varför kan jag inte ta mig för av livet som jag gjorde då 2008? Jag vill bli den personen igen innan en del av mig dog inombords, innan jag föll ner i den här ofattbart långa deppritionen som aldrig vill ta slut, jag är trött hela tiden och har slutat tvinga mig själv att göra saker på dagarna, lyser solen ligger jag och bättrar på brännan, regnar det så ser jag ikapp eller ser om serier jag fastnat i (just nu ser jag hela How I Met Your Mother IGEN) Hur många gånger jag sett sex and the city vill jag inte ens gissa, nästa som skall laddas ner (the pirate way!) är couger town, jag vill ha ett sånt där vinglas son Jules har! Såååå coolt^^ haha eller kanske tragiskt men jag kan ta fram det fylla det och dricka vin när jag känner mig tragisk =)
Tillbaka till poängen men mitt svamlande, jag känner mig tragisk jag har inte åstakommit ett **** skit sedan studenten och jag var en driven person som skulle ta över världen....jag har inte ens läst upp mitt svenska b betyg vilket i grund och botten får mig att känna mig så förbannat värdelös så att jag inte orkar se min snygga spegelbild i ögonen längre!
Har kommit på vad jag vill bli vid sidan av mitt företagande, jag vill läsa till fritidspedagog och senare läsa upp till lärare. Men mina kära vänner först måste jag skaffa mig ett betyg i svenska B. Så det ska jag göra vid sidan utav mitt arbete i höst till våren och nästa sommar ska jag försöka påbörja en utbildning för att nå mitt mål så har jag iaf åstakommit någonting sen.

Jag menar förutom att lyckas med att bli arbetslös, få ett jobb för att sedan bli bostadslös och sen förhoppningsvis hitta en bostad innan det skiter sig helt!
Om jag lyckas med det så kanske jag kan se min snygga spegelbild i ögonen igen utan att skämmas.

Ge mig en lägenhet någon!

För att visa att jag inte är fullt så tragisk rakt igenom som jag fått det att låta fram tills nu så ska jag väll tillägga att mitt liv består av lite mer än ambitioner som har med arbete och boende att göra jag menar när man vänder på mytet så har jag ju vunnit jackpotten när det kommer till kärlek, jag är fullt frisk (typ iaf), jag två mysiga katter som förgyller min dag varje dag!, jag har en familj som det börjar bli någon form av ordning på (ja om vi bortser från att jag fortfarande inte litar ett jota på ett par personer som ingår i den så sker det stora framsteg varje dag), mina kärleks familj är exemplarisk och jag har något att eftersträva när jag får egen familj i framtiden, hamnar min familj någonstans där i mitten så skulle jag va väldigt nöjd med tillvaron!

Så jag kanske borde åter gå till "Den här tjejen brinner mer än alla ni tillsammans"-tjejen som jag var 2008 och dra igång mina projekt på riktigt, jag ska nog börja se mitt bostads sökande som ett projekt genom ögonen på tjejen som vägrade misslyckas.


Det här är krönika no.1...eller mja jag vet inte om det kan räknas som en krönika men jag känner att det var bättre skrivet än ett vanligt blogg inlägg, så bättre än så här lär det bli när jag kommer igång så småning om. :P
En början på en inblick i min vardag mitt tänkande änd so on!

Sov gott!

Krönikor

Ett lättsamt sätt att dela sin vardag med de människor som gillar att läsa om åsikter och dravell, sånt där vill jag också skriva!
Tanken slog mig när jag läste en krönika i senaste nummret av den lokala gratis tidningen, men jag har ett helt ointressant liv vad skulle jag dela med mig utav?  eller ointressant förrrästen....jag lever mitt i en stor jävla circus! Min familj är inte normal någonstans och mina vänner är för det mesta helt fantastiskt knasiga! Men mitt i allt konstigt och knasigt så lyckas jag hitta ett lugn i min lilla etta där jag bor med mina små söta bäbisar(katter menar jag så klart men för mig är de som små barn!)! Jag är bisexuell, jag är helt lyrisk över allt som har med bröllop att göra, jag har en pojkvän som jag älskar men som inte vill gifta sig i kyrkan, jag har just sagt upp min lilla mysiga etta men har ingenstans att flytta än, nej mitt liv är nog allt annat än tråkigt och ointressant när jag tänker efter.
Jag är en levande expert på att göra pinsamma misstag och sen vägra erkänna dem! Tänk om jag skulle skriva ner dem och dela med mig utav dem? herregud vill jag verkligen göra det här?  JAA det vill jag faktiskt så nu ska jag sätta mig och skriva ihop några arbetsprov och skicka iväg!

Kommer självklart att uppdatera bloggen oftare med tanke på mitt nyfunna mål! Ska dessutom försöka skriva mer målande och avslöjande inlägg det kommer INGA fler "idag har jag...." eller "oj nu var det ett tag sen...." Det ska bli lite roligare att läsa och varje inlägg ska följa ett tema.

Ska försöka ge er ett målande smakprov på mitt nya skrivande redan ikväll :P

PussochKram! :D

nytt jobb och bostadslös? :O

Nu i veckan så har jag precis skrivit på papper för en tjänst som jag påbörjar i augusti, den sista september så skall jag vara ute ur min lägenhet. Jag har inte den blekaste om vart jag ska bo efter det men det löser sig, skulle helst vilja ha något med inflyttning redan i mitten av september det är lite som måste göras med lägenheten innan jag lämnar nyckeln lite små saker som måste fixas (bla. lampor/lysrör som måste bytas innan besiktningen) och jag är mer nervös för att fytta än vart jag ska ta vägen :s känns inte vettigt alls med tanke på att jag i dagsläget inte har någonstans att ta vägen^^ :O


RSS 2.0