Det finns verkligen inget tråkigare än att diska!

Det finns inget som jag tycker är roligare än att laga mat!
Jag kan verkligen stå i timmar, jag menar såvida jag får göra något roligare än köttbullar och makaroner.
Att står och göra såser från grunden, exprimentera med kryddor, tillaga kött, lax eller annan fisk på nya sätt med nya saker till. Det finns ärligt talat inget roligare.

Något annat som jag tycker är sjukt roligt är att baka och i förra veckan så hittade jag till en helt nystartad tårtblogg, det är en tjej som heter Johanna som driver den och sen jag hittade dit så kan jag inte släppa tanken på att göra egen sockerpasta och slänga ihop ett ätbart konstverk!
Så jag funderar på att låta min nyfunna idé bli verklig och bjuda pojkvännen på en snygg och god tårta när han fyller år på torsdag förraåret så blev det en bil i grön marsipan och färdiga tårtbottnar, iår så blir det något annat jag kommer bara använda saker som redan finns i skåpen nämligen (tur att jag har så mycket bra saker att baka med hemma^^) Förutom det jag behöver till sockerpastan då men det är inte så mycket lite kokosfett och gelatin bara annars har jag resten hemma, älskar verkligen att ha välfyllda skåp på något vis gör det livet så mycket lättare.

Nu de senaste veckorna när jag inte mått så bra, så har jag bakat och lagat mat och det lyfter verkligen humöret.
Igår flyttade jag dessutom min kontorsplats till köksbordet och diskade undan nästan all disk, får ta det sista idag.
Det finns verkligen inget tråkigare än att diska, men nu har jag snart inget kvar!
Dock så måste jag laga massor med mat idag tänkte nämligen göra om råvarorna jag har i frysen till mat som bara går att värma!
Det blir en köttfärspaj och chiliconcarne MUMS!!! =D

Puss och kram!

RSS 2.0