No. 2 Mitt liv i ett nötskal.

När jag sitter så här och funderar över livet, vad jag gjort, vill göra, ska göra, drömmer om och känner för så återkommer alltid mina misslyckanden främst i mina tankar och jag blir tillfälligt lamslagen och ledsen. Sen tänker jag igen och nästa tanke går till året som jag orkade leva och göra allt, sen blir jag åter ledsen för att orken övergett mig...sen kommer ett uns utav mitt jäklaranama och jag vill ta över världen.
 
Nu är jag i sista stadiet mitt uns, det kommer enligt mina beräkningar hålla i sig i ca 45 minuter till sen kommer tröttheten att lägga en dimma över mitt driv igen. Det här är mitt liv i ett nötskal. 
 
Vad jag ska göra för att mitt driv och mitt uns ska bli mer än bara ett uns, det har fyllt hela mina tankar under den gångna veckan och jag gör allt för att hitta en lösning. Men om en veckas semester ger mig ca 45 min av drivkraft, innebär det då att jag kan ha gått in i eller vara på väg rakt in i en vägg?
 
sen undrar jag varför det alltid måste komma en händelse och förstöra mina planer när jag står på målsnöret? Jag menar när jag är påväg att lyckas med något och göra framsteg på ett plan i livet så krasas ett annat plan sönder helt och det slår aldrig fel, jag menar ALDRIG! 
 
Om någon skulle kunna förklara varför det är så, så skulle jag vara den personen evigt tacksam! 

Omstartsknapp? Ja tack!

Varje dag så försöker jag tänka att jag har en chans, en chans att lämna allting bakom mig gå vidare. Starta om men vet ni?  Jag har ingen omstarts-knapp, det måste vara någon som missade att installera den.
Varför är det så enkelt för andra att bara släppa allting och gåvidare, börja på en nykula och lägga sina dåliga minnen i en låda längst in i garderoben?
varför vet jag inte hur man gör? 
Kan någon installera om mig eller ge mig en uppdatering? Min mjukvarucentral behöver ses över för det är något som är fel där. 

Hej mitt namn är kaos!

Hej mitt namn är kaos och jag tänker ta över ditt liv igen. 
Du släppte kontrollen för en ynklig sekund och då tog jag chansen, jag slet upp det fönster som du spikat igen.
Jag smög mig in och överraskade dig. 
-Hej mitt namn är Kaos och jag tänker ta över ditt liv igen. Du har inte en chans, du har inga krafter att kämpa emot. 
Mitt namn är Kaos och jag tänkter ställa till det igen! 
 
 
 

RSS 2.0