mest bloggat om just nu

Mona Salin's väska och alla hjärtansdag.


Så vad ska ni göra på alla hjärtansdag? 

Jag vill bara ha det jättemysigt med Jimmy, äta gott och mysa till det ordentligt. :)


Nu ska jag åka till stan och köpa skrivar papper och nötter, ikväll ska jag plugga och se på någon riktigt tjejigfilm tänkte jag. Jimmy ska ut med pojkarna så jag blir själv :P

Pusshej!

jag tänkte städa...det är väl tanken som räknas?

att bo ensam är inte bara guld och gröna skogar även om jag älskar tystnaden och friheten så kan det kännas lite ensamt. Speciellt när man inte är helt frisk, jag sitter här med feber som troligen beror på medicinen jag äter och jag väntar på min pojkvän. Jag tänkte städa, vi städade faktiskt igår... men det är inte helt klart än. Dock så orkade jag inte riktigt så nu ska jag ta disken och göra iordning maten så att det bara är och äta när han kommer sen!

Jag har märkt en sak, jag är mer känslig nu när jag äter medicinen än vad jag är annars.
Jag vill bara sova helatiden kramas och mysa... men snart är det fredagsmys ;)  haha

Puss!

träna, träna, träna!

Yes nu ska jag iväg och använda mitt gymkort första gången! ska bli väldigt kul, jag behöver verkligen träna vill inte bli sjuk och om jag någongång skulle vara i behov av en operation så vill jag klara av den. I det otränade skick jag är just nu skulle jag aldrig fixa återhämtningen efteråt, och tänk om man skulle bli på smällen! Jag skulle aldrig kunna föda en unge i det skick jag är nu och en dag vill jag ha barn.

Haha med andra ord jag har hittat massor med anledningar till att skaffa ett gym kort dessutom passar inte mina kläder längre ^^ Och även om det är väldigt positivt att jag går upp i vikt så vill jag inte bli fet nu när allt vänder för mig! :)  och så vill jag bli piggare och må bättre så att jag orkar med skolan och allt sånt där! :P  ska söka lite mer jobb sen när jag kommer hem också.

Pusshej och massor med flås! ^^

Städdag! ;)

Jag har haft städdag ^^ haha har städat hela lägenheten! håller på med spisen just nu men jag får ingen luft när jag andas in det där medlet ... blää....

nu är det bara disken kvar, skönt! :)  man behöver ta en sånhär dag då och då när man inte bor hemma längre, det känns liksom inte okej att det är saker överallt och damm på golvet när man har en egenlägenhet!
Jag städar lägenheten grundligt en gång i månaden, då menar jag toalett (tar jag iofs varje vecka också!), damsuga, torka av tavlor, hyllor etc. torka golven och vädra ja osv. Idag tog jag ugnen också, tror det är ganske lagom att ta den varannan månad (speciellt eftersom jag mådde så dåligt av medlet...:/)

Jag började plocka bort julen idag också... känner att jag inte har riktigt plats för jul längre ^^  haha det tar utryme... sånt utrymme där jag vill ha en svart stor fin hylla från IKEA som jag iofs inte har råd med just nu men jag vill iaf se till att den får plats, jag menar utifall att jag plötsligt skulle få råd.. vinna på lotto eller något! ^^

Ett nytt soffbord vore heller inte fel, jag borde så vinna enmiljon eller något ... tycker jag! ^^  haha jaja drömma kan man ju iaf ;)

(Nu hoppas jag att min pojkvän kommer hem med sallad och dill snart jag är hungrig!) 

Puss på er och ha det fint!  

Happy, happy, happy!!!

Just nu sitter jag och ler som ett stort fån och är lyckligast i stan! Min pojkvän åkte nyss och trotts att han bestämt sig för att inte sova hos mig i natt så lyckades han få mig att le bättre än mona-lisa i lovren! <3
Hela min värld ler mot mig och jag älskar åter igen att vara jag, känner mig inte lika uppstressad och nervös inför gynbesöket nästa vecka, vilket är väldigt possitivt!
Jag är en glad liten flicka som svävar på stora moln, nu ska jag snart sätta mig och plugga. Sen måste jag ju laga mat också!

Idag fick jag pengar för den matta som blev förstörd på nyår så imorgon blir det en tur till matt affären med Jimmy för att införskaffa en ny, ska även passa på att panta och handla mat.
Men innan det så ska jag försöka pallra mig bort till konvux och fråga om jag kan få läsa upp min svenska kurs som ingen vill fixa till åt mig ... jag borde ha ett bra betyg där men ikke aja det ska fixas till så att jag kan börja läsa ett program till hösten eventuellt ... kanske ska läsa upp matte c också vill ju gärna läsa projektledningsprogrammet tror det skulle passa mig men det innehåller lite ekonomi så jag behöver matte c som jag inte har. ska kolla upp om det går att fixa. annars kanske man kan prata sig runt det på något sätt har läst att det ska gå ^^  haha idag känns det som om jag kan lösa alla problem så det blir säkert kanon!

Puss på er! (och btw min sminkning idag är perfekt fick massor med komplimanger för den (A) )<3

Mitt 2009

Jag kör på med samma årssammanfattning som jag skrev på bdb, men lägger till ett par bilder här! ;)



Året började med en kolaps pga stress, sen fortsatte det med en helt underbar resa ner till Italien vill tacka för den underbara veckan jag hade där! Trotts att jag under samma vecka förlorade någon jag älskade mer än jag hade förstått innan under den veckan så var det en av de bästa veckorna på året.  Kajsa vila i frid <3


I bussen till skolan!

Sen var det studenten, midsommar, festivaler och en riktigt härlig sommar. Studentbalen var en såndär sagolik askungen känsla.








Nu under hösten har jag flyttat hemifrån, återförenats med mitt livs kärlek, jobbat och pluggat. (han ringde förrästen förut bara för att se till så att jag hade koll på hur mycket han älskar mig, han är den sötaste underbaraste personen jag träffat! <3)


Jag spenderade julen med min pappa's familj och sen kvällen hos Jimmy, hade en mini-jul som var den bästa mini-julen på många år när jag bjöd hem mamma, syster, mormor och morfar på fika i min lilla lägenhet på Orrholmen.

Och nyår blev även den i min lägenhet med mossor av trevligt folk tyvärr urartade kvällen lite efter tolvslaget men jag ser det ändå som i sin helhet en lyckad kväll :)
 

Någonstans däremellan var det även en solsemester med mamma och syster till gran canaria.
Det enda jag känner att jag saknat något under året som varit och som jag vill kunna ge mig själv under det kommande året är självdiciplin ^^

Ett datum jag föralltid kommer att minnas är den 11 juni, studentmiddagen och klassfesten i marias stuga, resan till italien och den där stunden när Jimmy frågade om han fick kalla mig för sin flickvän igen. Det har varit de bästa och underbaraste stunderna under året som varit.

Mitt bästa köp i år var nog vattenkokaren eller den gravade laxen i mellandagarna för uuuuh vad jag hade varit sugen på det länge! ^^ 

Det jag har spenderat mest pengar på i år är nog studenten, mat, hyra och resor.

Jag
2009 har varit mer säker på mig själv än tidigare men samtidigt mer osäker på mig själv än jag varit tidigare, jag har varit snyggare än tidigare(?) haha 
Jag har börjat tro på talesättet "det man vet, det är" 

Sen bytte jag ju även ut min design här på bloggen under 2009! :)

Min gamla bloggdesign
Den gamla designen.


Hoppas att ni har haft ett bra 2009 men nu väntar ett ännu bättre 2010! :)
Pusshej!


frystfrukt och mjukpepparkaka!

Jimmy har bakat en jättegodkladdkaka och för att undvika att äta upp den innan han kommer hem så gjorde jag lunch ... det jag var sugen på det vill säga frystfrukt och mjukpepparkaka.
Och det är så sjukt gott!
Jag kom på varför jag älskar fryst frukt såmycket!
gott nyttigt och enkelt! x)  Och dessutom blir jag ju så pigg utav det! blir att köpa mer frysta mangobitar sen tror jag! MUMS! <3

Jag har kommit på något som jag vill skriva om!

Jag tänkte börja skriva lite inlägg om hur jag känner kring flytten hur det är att bo i första lägenheten, problem som dyker upp och ja allt som hör till hur det går för mig och min lyx mat ^^ haha det är ju inte billigt att äta bra god mat som tex. lax hela tiden (A)  haha
Sen tänkte jag skriva om hur livet som student går och om hur det går med jobb och sen min och pojkvännens kommande resa till underbara paris!

Titta jag har saker att skriva om som inte är super personliga och jobbiga ^^  haha yeey!

Så är det något kring dom ämnena som någon undrar över ellerkanske något helt annat så skicka gärna en kommentar nu ska jag få ordning på bloggen igen och även strukturera upp livet lite ;)

Pusshel leverpastej jag tänkte slänga upp ett inlägg med tvätt-råd sen! <3

RSS 2.0