Varning jag är gnällig! ^^ xP

Min mage gör ont!!! Jag har fruktansvärd mensverk snart borde verktabletten börja verka, jag hoppas iaf att den gör det.
För det här gör mig inte roligt :O BLÄ!!! :O  nu ska jag diska undan dagens disk (ja jag har blivit lite duktig!...ibland)
Sen ska jag äta en glass till för det är jag värd!
Om någon vill muntra upp mig med en gullig kommentar så är det välkommet annars gonatt! ^^


Kommentarer
Postat av: Elinor

Om två veckor du så kan vi sitta där tillsammans och äta glass och klaga!



Och för att besvara det du kommentera på min blogg:

Han säger att han inte tycker att vi kan säga att vi är tillsammans eftersom vi bara träffas typ en gång i veckan. Men han säger samtidigt att han är kär i mig och vill vara med mig och inte någon annan. Han smsar massa varenda dag, säger hela tiden hur mycket han längtar efter mig. Vill ha barn med mig om några år, vill att jag ska flytta in hos honom när han flyttar hemifrån och säger att DÅ kan vi ju bli tillsammans... herregud säger jag. Okej, det borde kanske inte vara nån big deal för mig, men jag vill ändå ha bekräftelsen att vi är tillsammans som jag trodde att vi var. Så vem fan vet hur länge det kommer dröja innan vi faktiskt är tillsammans på riktigt då.

KILLAR!! Eller snarare, MÄNNISKOR!!!!!!

2010-06-09 @ 00:29:23
URL: http://engkvist.blogg.se/
Postat av: bli inte arg...

Krya på dig.. <33



När kommer din videoblogg som du skulle lägga ut i vintras? hehe jag är bara nyfiken, bli inte arg ifall du tycker att jag tjatar men det skulle ju vada roligt at få se den, du har ju sagt att du har spelat in en redan ! ;)

2010-06-09 @ 15:19:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0