They can't fix us... cause we're not broken!

Inspirerad av både Emma, Pride veckan och Marit Bergman, fortsätter jag på temat.

När jag började lyssna på texten till årets pridelåt ordentligt så blev jag påmind om ett samtal jag och Kajsa hade förra sommaren strax efter att det tagit slut.

K- Så när har du tänkt och börja stå för den du är?  (lite små sur.)
J- När mamma inte tycker att det ska fixas och lagas och att det är en sjukdom det finns bot på, eller helt enkelt när jag inte bryr mig längre.
K- Man kan inte laga något som är helt. (ännu surare)
J- Men hon tror att man är trasig och onormal om man vill vara med en tjej.
K- Du dumpade mig säkert bara för att slippa ta konsikvenserna med din mamma. (börjar bli riktigt arg)
J- Du vet att det inte är sant! (arg, och lite halvt förtvivlad över att ämnet kom upp på det sättet igen.) Jag älskar dig du vet det, men det finns problem du måste lösa med dig själv.
K- Du skyller bara på dom jag är inte heller trasig du behöver inte laga mig!!! (slängde på luren)

Jag satt då åter igen ensam i mina tankar... gjorde jag rätt? Hur hade hon mage att kalla mig homofob!?  Jag förstod inte vad hon menade då men det gör jag nu jag var en sån som ville laga... för jag hade det inpräntat i huvudet att det var fel.... Men det är inte fel, människor är inte trasiga dom behöver inte lagas... inte när det gäller kärlek! 
All kärlek är vacker kärlek.

(dock så var det hennes sätt att dölja den verkliga orsaken... men hon hade kansek delvis rätt min flicka!)

Pussar och massor med kärlek! <3

Be PRIDE of who you are!

Den här veckan är det Pride-festivalen uppe i Stockholm oooh jag skulle älska att va där, men det finns mycket som saknas, en outfit out of the usual, pengar det är trotts allt inte gratis och sen det viktigaste av allt någon att åka dit med.
Jag har aldrig varit på Pride men jag är väldigt säker på att det inte kommer dröja många år innan jag varit där.

I år är det Marit Bergman som står för Pridlåten den heter Casey, hold on och jag tycker att den är riktigt bra! :)

Den versionen jag länkat till är en aning hackig men det var tyvärr den bästa jag kunde hitta... dock så går det att ladda ner den gratis här!

Jag är bisexuell för den som missat det.  ;)
Jag kom ut för mina vänner 06(tror att det var då?) men ser det som en del av mig som inte är något man måste komma ut med, därför fick pappa lista ut det själv när jag nämde mitt ex Kajsa för honom i en diskution. Min mamma vet fortfarande inget hon skulle aldrig acceptera det.
Jag döljde mitt förhållande med Kajsa trotts att många redan visste att jag var bisexuell var det inget jag vågade stå för när det väll kom till kritan fegt(!) ja det tycker jag nu i efterhand men jag ville inte förlora mina vänner.
Men att inte stå för Kärleken var fegt och dumt!
Nu är hon borta föralltid min ängel! <3


Puss på er och styrkan att vara sig själv finner man på insidan! ;)  <3

hihi ^^

Det var visst fler än nödvändigt som tog åt sig ^^
Saker kan ju misstoklas, det som står i inlägget jag skrev inatt handlar om en förredetta vän till mig som svikit totalt och nu går bakom mig rygg och gör saker som kan bli väldigt jobbiga för mig, som hon vet att det till och med kan orsaka väldigt hemska saker.

Det inlägget var inte skrivet till någon annan. Timingen var väll lite dålig bara ;)

Någon läser visst min blogg?

..haha för någon tog visst åt sig lite^^ 
BRA! Det behövde du ;)

Saker kan förändras, det kan dom alltid. Men inte förrän man själv tar steget fram.

Ensam hemma sen i måndags! =)Så här äter jag när jag är ensam hemma (lunchen i måndags) Gravad lax :D MUMS!!Veckan har vart väldigt mysig och jag längtar redan tills nästa gång jag får va själv! (blev ingen "fest" jag valde bort det.)
Men det här har definitvt ökat min längtan efter ett eget place, ska börja ta tag i jobbsökandet ordentligt igen!

Och sen ska jag ställa mig i kö för en fin lägenhet i stan! =)

Puss på er! <3
I'll stick to my believes until the day i die!

Jag har funnit en hjälte, en vän som alltid finns där, en person att alltid älska, en person som alltid inger trygghet!
En underbar människa!
Men även vårat förhållande har dalar och toppar, ja jag kallar det ett förhållande, det är vad jag anser att man har med alla människor i sin omgivning. De bästa stunderna jag vet är när min hjälte kan skydda mig från allt som gör ont, kyssa mig i pannan och säga "allt kommer bli bra du är stark, se på allt du redan klarat, skulle det här stoppa dig?" det är sällan han öppnar munnen och säger orden men jag känner dom, varje gång. Han känns som den storebror jag aldrig fick.
Den här personen kommer alltid vara en stor del i mitt liv han kommer alltid att ha den största platsen i mitt hjärta, för jag tror inte på familjeband.

Det är få personer jag möter som reagerar illa när dom vet vad som hänt men jag vet en. Avund? Det hoppas jag verkligen inte! Då vet personen inte vad den avundas! Men det här är den enda människa jag tänkt nog skulle måbra av att få veta hur det är att uppleva iaf en liten del av allt jag upplevt. Det jag pratar om är min bristande tro på att blod skulle vara tjockare än vatten, min bristande tro på en mammas öma famn som tar hand om dig som skyddar dig från det onda när du är liten.

Jag tror på prinsessor, och jag är en (definitvt, du får gärna kalla mig galen, jag kan säkert ha lite häxa i mig jag med) jag föddes av den onda drottningen, strax innan hon lämnade min pappa kungen för den onda trollkaren. Tvingad att bo i de gula ruinerna med trollkaren och onda drottningen växte jag upp, mina rop på hjälp var många, men svaren var inga. Fram tills en dag, då jag mötte honom min hjälte (men den här sagan är inte som alla andra, det slutar inte lyckligt här bara för det, nej han var ingen prins bara en lång ståtlig riddare med brunt hår och perfekta händer.) min hjälte gav mig trygghet och lycka, han gav mig modet och krafften att lämna ruinerna och ta mig tillbaka hem till pappa kungen!
Min sökan efter drömprinsen har bara börjat och min hjälte står strax bakom mig, han står där visar att han aldrig lämnar mig utan vakt för aldrig tänker han tillåta att jag får utstå samma smärta engång till. 


Kanske kan du genom den extremt förfinade berättelsen förstå att mitt liv inte varit en dans på rosor?  Men att jag ändå älskar mig själv är det något konstigt för dig? Jag skulle aldrig ge upp den personen jag är för att bli någon annan, ett enkelt liv skulle inte passa min karaktär. Jag begär inte att du ska förstå jag begär att du lägger ner den elaka attityden och visar lite empati, är det så helvetes jävla svårt!? bit ihop håll huvudet högt ingen kan skada dig smärtan försvinner någongång på någotsätt(det är mina ord som stoppar.)...jag har fått tillbaka tankarna och rädslan jag vet precis vad det beror på, men jag kommer definitivt aldrig att säga det högt, för du kommer aldrig lyckas med det du gör. Jag är starkare än dig, jag tror mer på mig än vad du någonsin kommer tro på dig själv, jag har erfarenheter som du bara kan drömma om positiva som negativa och jag vet att du är så dumdristig så att du hoppas på att få uppleva smärtan som aldrig kommer lämna mitt innre, besök mina drömmar så kommer du ångra att du hoppas.
Jag hoppas för din skull att du endag också lär dig att elaka ord endast räddar dig tillfälligt.

Min hjälte kommer alltid att vara min hjälte , för jag tror på vad hjärtat säger tills det slår sitt sista slag.
Och jag vill än engång tacka honom för den trygghet han för med sig.
Så tack min hjälte, "bror" och bästavän för att du alltid ställer upp, för att du alltid finns även när du inte förstår <3


(du fick mig att gråta din ord sårade men det är bra tårar läker, det är därför den starka alltid gråter i sin ensamhet.)
Edit: Det är olika personer som är "DU" i inlägget.

saker som forskare bör hålla tyst om.... 1

"Oftast gifter sig inte män med kvinnor de är störtförälskade i utan föredrar att ha full kontroll på sina känslor". .. jahapp så det där betyder att när någon friar så är det inte alls äkta kärlek ? utan han kan snarare va kär i någon annan... typ min kompis ? ... vilken tur att man inte är förlovad då hade jag definitivt fått kalla fötter nu XD haha undrar om det här är en såndär sak som fastnar i huvudet eller som jag släpper snart..... forskaren kan ju ha fel... han var ju trotts allt man! ^^  haha (fan det där kom ut fel ...jag älskar män tro inget annat om mig nu! ;P)

Puss på er iaf (och död åt alla extrem femenister som pajat hela grejen med feminism, jag älskar män och vill bli hemmafru!) <3

Hemma!

Nu är jag hemma från vårat äventyr iaf!

Det var väldigt trevligt hos Linda, det får göras om tycker jag!

Imorgon blir det en ganska tidig morgon .. eller nja inte egentligen ska möta upp sötisen Emma i stan (vet inte exakt tid än), vilket ska bli jättekul!! Saknar henne just nu, ändå var det inte så toklängesen vi sågs!

Aja, har iaf klickat hem massa kläder och skor från HM nu och sökandet efter en vinterjacka får fortsätta ^^
Hittar inget som duger åt mig i min priskategori... vill ha en fårullskappa som är lite figursydd vilket ingen bilig variant verkar vara dom är bara raka... *suck*

Men jag kanske hittar något snart har ett par månader på mig!

Ha en bra kväll!
Puss!!

Roadtrip!

Imorgon gör jag och Madde en roadtrip upp till värmlands norra skogar... det vill säga vi drar upp till Charlottenberg och Linda!
Så imorgon blir det ingen sovmorgon till halv två (A) haha jag gillar att sova länge! ^^
Iaf så lär det bli fotografering och dessutom blev jag ombedd att ta med saxen. Det innebär att någon vill bli klippt ;)

(ops jag glömde publisera det här :O)

Puss på er iaf! <3

VILL HA!!

Haha precis som rubriken säger så finns det något jag vill ha en Nikon systemkamera, en D80 närmare bestämt. Men då dom är utgående... så säljs dom endast på ett ställe och priset har stigit endel igen.. jag har dessutom inga pengar just nu.

Men jag funderar ändå på om det vore värt att investera i en D90 ist sen när jag får råd?  En kamera snäppet sämre än D80 är inget jag är ute efter och och Canon är inget för mig. Men foto suget stiger och jag vill lära mig massor, men utan pengar är det svårt att göra något åt problemet.

Ett annat VILL HA!! är ett jobb vilket är något passande då pengarna tryter... men ett jobb är inte det lättaste att få.

Puss på er nu ska jag få igång fixandet av min bärbara dator så ska jag ta nya tag med jobb sökandet senare! <3

Skönt!

Fan vad skönt att vi lyckdes ta oss igenom det där hyfsat smärtfritt ^^ 
Det känns som om vi nog kan åter gå till en hyffsat normal relation nu, det har lättat en tyngd från mina axlar och jag är glad för att det inte blev värre än såhär.

Nu ska jag iaf försöka fixa mig något att äta!
Jag hade tydligen än engång blivit GLÖMD!! Vid sånna här tillfällen önskar jag att jag inte förväntade mig något alls av min familj och jag hoppas innerligt att jag kan få ett jobb och flytta här ifrån snart, väldigt snart!

Puss på er iaf <3

besviken.

Jag har nog aldrig blivit så besivken på någon som jag har blivit på dig, ändå förlät jag dig just än engång av den anledningen att du är den bästa vännen jag skulle kunna drömma om och du är en helt underbar människa! (egentligen!)
Men så som du behandlat mig och betett dig mot mig den senaste tiden är helt sjukt barnsligt och endal saker är egentligen helt vidrigt elakt, det här gör dock inte att jag vänder dig ryggen. Men det fick mig att vakna ur någon sorts kärleksdvala jag fortfarande befann mig i, TACK! Det behövde jag... nu kommer jag helt garanterat aldrig att falla i den gropen igen. Jag är öppen på marknade igen och den här gången kommer det inte krävas att någon slår ner mig till marken för att få mitt hjärta att slå.

Men att du är min bästa vän och den enda som vet allt om mig det vill jag inte för allt i världen ändra på! men jag kan heller inte förneka att utav den här kaos färden så fick våran vänskap sig en regäl törn och kanske kommer vi aldrig få tillbaka det vi hade.

Jag vill aldrig mer va mer än vän med dig och jag vill heller aldrig mer va mindre än vän med dig!
För mig är du ändå en äkta vän och jag älskar dig högt, jag vill aldrig förlora din vänskap.

<3

Inget va i stan vid 10...

Haha när jag vaknade imorse så hade jag fått ett sms från Linda vi skulle inte ses idag trotts allt så jag åter gick till min sömn och sov tills 12 ungefär.

Men jag ska iaf träffa Björn i stan vid sju tiden ikväll, vi ska ta en öl och äta någonstans! Trevligt! :D

Vad som händer innan det får vi se... kanske solar lite.. eller så gör jag något annat ^^ :P

Puss på er! <3

Imorgon!

Ska jag möta Linda på stan vid tio! (som upplagt för att jag ska försova mig! :O men nej det ska jag inte göra ska ställa klockan på halv nio och gömma mobilen!)
Sen ska jag umgås med henne ett par timmar och prata om allt vi missat i den andras liv sen studenten!! OMG har vi inte setts sen dess!? typ inte... känns lite läskigt!!! :O

Sen blir det nog hem för mat och senare tillbaka till stan för en öl med Björn!
Och för er som undrar vem Björn är så ska jag berätta det för er, han är en väldigt bra vän (och enligt min syster så är han en Panda-björn!), han är även en grymt duktig basist och han spelar i bandet Reverb (ni vet dom jag jobbar som manager för, det hoppas jag att ni vet!) en gång i tiden fanns det en blogg om björn, eller den finns fortfarande men uppdateras inte tyvärr! Men vill ni veta mer om denna trevliga person rekomenderar jag er att läsa där ;)  LÄNK

Det blev visst många rader om Björn ^^  haha men vännen du är en offentlig person... typ (A)

Men ni får ha en bra kväll jag ska betala lite räkningar och sen sova! (om jag bara kunde hitta den där förbannade fakturan från hm...) påtala om den! Jag har helt glömmt bort att fixa bilder på dom nya bikinisarna jag köpte! Det kommer någon dag! ;)

Puss på er! <3

Vågen gav mig en bra siffra! :)

Snart ska jag och pappa åka till Deje .. (skrev fel förut (A)) för att hämta min lilla syster som sovit över hos en kompis där!

Vet ni!! Jag vågade ställa mig på vågen förut! efter alla festivaler så trodde jag att jag skulle ha rasat som jag gjorde förra året... det vill säga tio kilo på två veckor ... ursch skräck! men iaf jag har bara gått ner ett och ett halvt kilo! ligger nu på precis 50! Känner mig så lättad och stålt över mig själv, kanske kan jag nå mitt mål trotts allt! Kanske kan jag väga 55 innan året är slut! ( jag vet själv att det vore ett mirakel då det räcker med en grövre förkylning för att mina kilo ska försvinna fortare än jag lyckades få dom..men nu kan jag ändå fortfarande hoppas!) Håll tummarna för mig!!

I dagens sammhälle är jag väldigt ensam om att vilja gå upp i vikt! Jag möts ofta av
-VA?! Vadå menar du att du vill gå upp i vikt? Jag skulle göra vad som hellst för att ha det som dig!
Men nej det skulle du inte om du visste vad det innebar! Vilken dag som hellst kan min förbränning sluta fungera som den gör nu och då kommer jag ist sluta som en 200 kilos kloss och det vore inte så jäkla kul eller hur? Jag vet ärligt talat inte till 100% att jag skulle klara av att ändra på mig helt och på allt jag lärt mig om hur jag ska äta, mitt hälsosamt är inte det samma som för en person med normal förbränning eller en med låg förbränning.
Jag blir upprörd när folk säger att jag ska va glad för hur jag är, vissa dagar kan jag vara glad för det. Men ni ska veta att det är precis lika svårt för mig att gå upp i vikt som det är för en person med låg förbränning att gå ner i vikt och den personen behöver väll aldrig höra
-Du ska va glad för att du har det så bra och så lätt!
Med den här långa utläggningen ville jag få fram att om min vikt någonsin ska kommenteras så ska det låta så här
-Bra jobbat vad duktig du är som lyckats gå upp alla dom där kilona!
Eller
-Vad skönt för dig att du inte gick ner mer än så!

Tack för att kanske någon läste och tog till sig det där! DET ÄR INTE LÄTT OCH SKÖNT MED HÖGFÖRBRÄNNING!! även om jag sagt det ibland men jag orkar inte tjafs jämt....


Haha puss på er iaf! <3

Utgång?

Jag vill ut! Dansa, dricka och umgås!

Jag vill äta gott på Koriander snart igen, har blivit helkär i deras mat deras design och allt!! Vilket underbart ställe!!
Längtar tills jag blir lite äldre så att man kan gå dit på deras nattklubb också!
Ankan är också ett ställe jag gillar, nöjes känns på tok förstort och man tappar bara bort folk.
För min del blir det bara nöjes när det är spelningar trotts att ljudet inte är det bästa och man bör ha hänglås på byxorna!

Ibland är jag starkare än jag ser ut, i alla fall när jag måste försvara mina kroppsdelar från sliskiga typer på krogen och det är något jag är jävligt glad för!

Men för att jag ska ha råd att leva som jag önskar krävs det pengar, och för att få pengar krävs ett jobb!

Dagens drömyrke; PR-konsult


Puss! <3

Sämst på att svara på kommentarer?

Jag får väldigt lite kommentarer ändå svarar jag sällan på dom, varför?  Jo för att min blogg baseras inte på mina läsare den är endast till för att jag ska skriva av mig sen är det självklart lite kul att få kommentarer och att se att folk läser.

Ville bara säga det så att ingen tar åt sig, är inget personligt! :P 

Idag ska jag tydligen få köra till forshaga när vi ska hämta min syster!
Känns skönt att få komma igång med övningskörningen endel igen :)
Måste nämligen få halkbanan avklarad innan 27 (?) september, det där paketet jag fick förra året gäller nämligen bara ett år!
Så nu har jag ett mål som måste nås!

Körkortet blir därför prio 1 just nu och pappa verkar även han ha förstått det nu, var nämligen ute och körde igår med!

Puss! <3

Anastasia!

Såg just filmen som engång får många årsen fick mig att drömma mardrömmar i tremånader efteråt!

Kännde att jag var tvungen att se den igen, köpte den på impuls i helgen efter att ha suttit och pratat disneyfilmer och andra tecknade filmer med Björn!

När jag såg filmen sist var det på bio när jag var 6-7 år, den kommer nog inte att ge mig mardrömmar längre men den pressar mig fortfarande till tårar.
Så mycket i den filmen som jag på så många sätt känner igen mig i, trotts att mig uppväxt har en annan typ av monster så smärtar det och minnen dras upp till ytan!
Kanske ligger den här filmen till grund för min stora kärlek till Paris!

Jag som hon behöver lägga barndommens hemska minnen i det förflutna och hitta min väg i livet, jag vet bara inte hur än.


Den rena tryggheten som jag i dagsläget bara har en källa till är det jag konstant söker, mitt behov av att känna mig säker är större än behovet av något annat! <3

Musik som man blir glad av!

Under alla kläder, barfota i solen Sommarvind,
du är våt och jag är törstig

Vi är som fåglar, fåglar som frågar

Vad ska vi göra?
Varför ska vi tänka?
Vi behöver bara sjunga "la lala lala lala"
Vad ska vi göra?
Varför ska vi tänka?
Vi behöver bara sjunga "la lala lala lala"

Puss! <3

Ge mig inte en lugn stund nästa vecka!

Jag behöver en vecka med späckat schema, utgång, grillning, promenader! You name it!
Fixar inte att sitte inne och bli tokig längre måste ut och röra på mig och när andra snor mina vänners uppmärksamhet får jag ut och finna nya ^ haha nej fel ordval jag får finna fler! Tänker inte göra mig av med någon! :P

Haha men jag behöver seriöst saker att göra! :P

Imorgon ska jag va med Emma iaf och på måndag/tisdag minns inte vad vi sa ... ska kolla upp det ska jag iaf va med Kattis! Var längesen men nu ses vi igen! X)


Ska ringa Linda också!
Ser fram emot en späckad vecka med mycket för mig!!

Puss på det! <3

En överpositiv människa sökes!

Jag kräver en person som fixar att vara lika naivt positiv som jag känner för att vara just nu!
Jag tror att allting kommer lösa sig jag tror att jag kommer bli en framgångsrik människa jag tror att jag innom ett år kommer ha en egenlägenhet, med ett stort fönster som man kan sitta och filosofera i, jag tror att jag även kommer ha en liten söt vovve och massor med rött vin! en laptopp och party så ofta jag orkar!
Jag tror att jag mitt i detta kommer att finna en person som gör mig raktigenom lycklig och tillfreds med livet (känner redan en sån person kanske kan det vara samma, återstår att se, just nu gör människan mig mest förvirrad. men det finns ingen jag älskar så ovillkorligt som denna person!)

Jag har drömmar större än ni kan ana och jag tänker göra dom verkliga, dock så behöver jag hjälp av en lika naivt positiv person med stora drömmar! Någon som känner nån som passar in på den beskrivningen!?

Betrakta detta som en efterlysning! ;)

Puss på er! <3

Ps. Jag är snygg och liknar tydligen även Lady Gaga(?) so let's get famous!! (förstår dock inte den likheten alls, får ta en ny bild på mig imorgon och lägga upp och gämföra) Ds.

Jag är nog lite halvt ond...

jag önskar att alla som jag vill ha kvar här hittar någonting så att dom blir fast i värmland!
Sen har jag kommit på att jag vill plugga och just nu hatar jag mig själv för att jag failade i svenska b, jag kommer behöva en sysselsättning i höst!
Dessutom vill jag träffa massa nya människor!

Jag har tråkigt, det är inte kul att va ledig när ingen annan är det.
Ge mig ett jobb, något att plugga, en stor fin lägenhet, massor med pengar, en söt lurvig hund och massa folk att umgås med på dagarna! Jag lovar att jag skulle vara dig evigt tacksam och jag skulle dessutom vara en av de lyckligaste personerna på jorden, för i det läget skulle jag sätta första foten i en bra spiral! ;)


Idag har iaf vart en väldigt bra dag, jag började med ett utav delmålen att meditera, ja det här är något jkag är seriös med jag ska förändra mitt liv ^^  haha

Sen nu på kvällen var Jimmy här vi såg på "Vi hade i alla fall tur med vädret! Igen!." Den var rolig och det var kul att träffa honom! (jag har en förmåga att sakna folk väldigt fort och mycket när jag har lite att göra!) ^^
Vi hade väldigt trevligt iaf! :)Visste ni att jag engång i tiden hade brunt hår och var mammas flicka?
Det kommer aldrig hända igen! När jag blev blond så blev jag fri och det skulle jag aldrig ge upp! :)

Puss på er och ha en bra kväll! <3

Delmål! (dom första fem!)

För att börja mitt liv med målet att må helt fantastiskt bra helatiden, så måste jag sätta upp delmål! och jag tänker börja med dom här fem! och jag ska avklara ett per dag! ;)

*Sluta fokusera på det jag är rädd för!
*Börja meditera (för att lära mig att fokusera på det jag vill!)
*När något känns jobbigt ska jag sätta på en låt som gör mig glad! (ist för att titta på en sogligfilm^^)
*Tänka mer positivt (mer passionerat possitivt, än vad jag gör och oftare!)
*Innom femdagar ska jag ha mer positiva och glada kännslor än jag haft tidigare!

Det här är flummiga delmål och jag begär inte att någon ska förstå. :P

PUSS!! <3

Balen och Studenten! :)

Här kommer en bildbomb ^^
Hemma hos mig innan balen!

Framför bilen vi åkte dit i!
Min underbara snygga dejt för kvällen!

Ballonger!!
Jag var sötast när jag var liten! ^^ 
(tackar gudarna för att mamma inte längre har makt över mitt hår! Pottfrilla oh yes!)
Glad och har precis sprungit ut!
Min outfit för dagen!

Söta Emma och Jag på champangefrukosten hos Lisa!
På bussen till skolan, hela klassen! <3(Hoppar lite)
Klassen på flaket!!Jag och min underbara blåsfisk!
Linda jag saknar dig!! (kom hem från Hultan och umgås med mig nu massor (A))<3<3Bilderna från kvällen på nöjes ser alla ut ungefär så här och jag mindes knappt hälften av alla jag träffade under kvällen!
Jag hade iaf en underbar student en underbar bal och en helt awsome kväll på nöjes, men begär inte förmycket av kameramannen efter 2 minttu och 3 och en halv appeltini! haha ^^ 

Massa pussar från mig iaf! <3

Jag vill leva ett långt och lyckligt liv med...

jag har hittat det ultimata sättet att leva på om det funkar förstås.
Det lär ta ett par veckor kanske ett par månader innan jag märker det, men oavsett vilket så lär jag må bättre av att leva såhär.
Jag tror på teorin och är ganska övertygad om att det fungerar.

Hur det förklarar jag en annan dag lite längre fram! :)Puss för att jag ha en underbar dag! <3 (hoppas att ni också har det!)

Bara för att jag har en sån bra dag så bjuder jag på en bild på mitt hår från balen! =) Tänkte även lägga upp ett inlägg med fler bilder från balen och studenten efter det här! :)

Kram!!

Kanske har jag inte gjort något ändå ?

som ett svar på mitt inlägg förut fick jag ett svar från personen det handlade om, personen som jag väldigt gärna skulle vilja träffa men som jag inte kommer få träffa på minst två veckor till men sen skulle vi ses?  Jag hoppas iaf på det!
Han är en speciell vän som jag egentligen precis börjat känna, men det kommer nog inte bli mer än det var innan jag åkte på festivalerna det tvivlar jag på.
Mitt hjärta känns för tillfället allt för fullt. Och på den frånten står jag för det jag har sagt! Allt får ta sin tid men mitt hjärta sitter redan påplats, den som inte har känt denna känslan skulle aldrig förstå mig. men jag kan vänta tills tiden tar slut. <3

God natt sov gott!

Jag skulle aldrig förfölja dig, men jag skulle aldrig klara att vara ifrån dig. - Bruni

vad har jag gjort nu?

jag börjar tro att jag gjort någonting väldigt fel, men jag kan inte komma på vad och personen svarar inte på mina sms.... sånt här gör mig tokig!
Det här är en peron som jag träffat ett par gånger och som jag tycker om att umgås med han har fått mig att känna mig "mänsklig" igen (eller vad man ska kalla det) efter allt som jag vart med om.
Jag vet att vi inte har mycket gemensamt och nog inte skulle fungera i ett förhållande, men jag ville inte bara ge upp den kontakten vi hade .. och jag hoppas fortfarande att han ska svara.
Vill inte tjata eller verka påstridig mot honom heller ...

Vet inte alls hur jag ska lösa den här sitvationen .. förstår inte varför han helt plötsligt inte längre hör av sig alls...

RSS 2.0