åååh vad jag blir sugen på tårta av det här! (A)

jag sitter och letar efter inspiration och leverantörer just nu och tänkte dela med mig lite.
Idag kan man få alla delar och små detaljer till sitt bröllop i unik design och det är ju även mitt mål att kunna hjälpa till att ge alla mina kunder ett personligt bröllop och det är ju även tårtan en stor del av.
Så här kommer det följa lite bilder på unika tårtor från weddingwindow och tårtdekorationer från amazon

Den här tårtan tilltalade mig på någotvis, dock inte riktigt min stil på bröllopstårta.




Den här ser också väldigt god ut! ;D



Kanske vill du att alla dina gäster ska få äta en sko?


Eller så har du alltid velat äta metal?



Ni kanske är vin-älskare?



Eller så gillar du bara musse och mimmie!



Eller så har du svårt att passa tiden?



Ni kanske reser mycket?



Eller så behöver ni bara slappna av och längtar efter bröllopsnatten.



går allting alltid fel?


Ni kanske bara älskar blommor.



Eller så har du alltid velat se ur du skulle passa som tårta?



Sen hittade jag de här söta topdekorerna (eller vad heter det?) på amazon, har du nykeln till din man?



Eller är bruden rädd för att binda sig?



Har du maken på kroken eller måste du ut och fiska först? xP


Har han mycket spring i benen?


Eller bara kallafötter?



Du kanske vill ha en klassisk



Hihi jag gillar tjuvnyp (A) Den var visst inte så klassisk x)



Den här är min personliga favorit! =D Passionerat och den utstrålar både kärlek och lycka! <3

Fast jag måste erkänna att jag känner mig lite besviken det finns inga med två män eller två kvinnor, det måste jag hitta någon som säljer! =)

Nu ska jag dock sova, om ett par veckor så kommer jag ha läget under total kontrol igen, innan det så förväntar jag mig dock kaos och problem att lösa! ;D
Sovgott nu alla bullshitters!

går fram och tillbaka

just nu så struttar jag runt fram och tillbaka i lägenheten har så obeskrivligt ont så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Jag tycker inte alls om att va ensam när jag har ont, saknar min älskling väldigt mycket mer än i vanliga fall just nu.


Nytt ämne! ^^

Min lilla lägenhet är helt städad och jättefin just nu, katterna är ny badade och allting luktar jättegott, jag känner lite för att bjuda hem alla jag känner innan det blir förstört igen (A)
Imorgon så måste jag försöka tvätta bara så att jag har arbetskläderna rena till helgen! :P

Men det var allt från mig just nu orkar inte sitta ner längre! :(
vi hörs en annandag KRAM på er! <3

Ryggskott, drömmar och en längtan till framtiden.

Ja, ryggskott är det jag har och ont som fan gör det. Men ska inte gnälla allt förmycket, det kunde ju vart värre.

Just nu sitter jag och drömmer mig bort, hittade en trea som jag blev helt förälskad i..hyran är lite mycket för det jobbet jag har nu..men om företaget kommer igång och börjar rulla så skulle det inte va några som helst problem, det ena rummet skulefå fungera som företagskontor och då får jag ju dra av den delen av hyran på företaget, vilket skulle sänka hyran alldeles lagom mycket och då skulle jag klara hyran utan problem helt själv dessutom.
Ska ringa och ta en fika med min vän (och personliga företags coach) till veckan tror jag. Just det lägenheten som jag fallit pladask för lär ju knappast finnas kvar när det är aktuellt för mig att flytta till något så stort men det finns säkert någon liknande då =)
Jag har börjat drömma mindre om att flytta utomlans, jag vet inte varför men det känns mer realistiskt med drömmarna om ett liv här.
fast jag har fortfarande en längtan till solen och värmen...
aja vi får se vad som händer och sker :P

Men jag längtar efter framtiden, jag längtar efter att få börja ett liv tillsammans med den jag älskar, jag menar när man bor ihop och har ett helt liv tillsammans. Jag längtar efter det, men det ligger i framtiden.


nu ska jag hoppa i duschen och snart får jag besök =)
Pusshej!

- Du kommer jobba ihjäl dig! ;D

Är något jag hör ofta, just nu tror jag inte att det är någon risk men med ett företag påväg igång så kommer nog risken öka.
Jag hade en liten kreativitetssvacka (på tremånader) vilket skrämmer mig lite, jag tror nämligen att den kom av stress och förlite sömn.
Men jag tog mig ur den och nu är jag igång igen.

Företaget kommer som jag sagt tidigare att rikta in sig på fester och bröllop i förstahand för privat personer.
Mitt koncept innebär att jag inte sätter några som helst gränser, din vilja är min lag och jag tror att varje idé har sin perfekta lösning. Vill du gifta dig i alperna, varför då nöja sig med att ha bröllopet i en kyrka här. Ditt bröllop är den viktigaste dagen i ditt liv och jag vill hjälpa dig att göra den dagen perfekt, där ingår allt från hår, klänning och bukett till plats, lokal och bordsdekorationer.

Just nu så sitter jag och lyssnar på kärleks-musik och pillar på en inspirationsbok som mina kunder ska kunna titta i och få idéer. Lite klipp och klistra, samt texter som ska översättas till engelska. Min plan är ju att ta med mig företaget om jag (som planen ser ut) flyttar utomlans.

Men just nu gäller det att skapa ett kontaktnät i sverige och hitta till kunderna. Mer info om mitt företag och dess utveckling kommer att hamna här på bloggen och i framtiden även på företagetshemsida.

Nu ska jag tvätta mitt hår och fixa lite mat innan jag ska dra iväg mot jobbet! :D

Puss och kram! <3

Jag kom på det..

anledningen till att jag skriver det inbäddat i en historia, varför jag behöver tänka på att fånga läsarens intresse även om jag nog aldrig kommer låta det läsas.
För även om jag behöver skriva ner det, även om jag berättat det säkert 1000 gånger. hur många gånger jag än berättar historien om huset dar fasaden var viktigare än tryggheten som borde finnas i ett hem och om det nya golvet som fick mer kärlek än barnen. Så vill jag inte erkänna för mig själv att det är min historia och att jag är ett utav barnen. Jag behöver kunna ha en distans till allt det där för annars blir det för påtagligt och då gör det för ont.
Det är ju sådär jag gör med allt jobbigt som har hänt jag låtsas att det är en påhittad historia att det inte är verkligt att det inte är mitt liv egentligen.
Det är därför som jag inte kan släppa det och gåvidare, jag vågar aldrig se det för vad det verkligen är..jag vågar inte reagera.

Jag vill flytta här ifrån för att mina minnen är påväg ikapp mig, och jag vågar inte riktigt vänta och se vad som händer då.
Sen så vill jag planera ett liv och en framtid för att komma bort ifrån det som skrämmer mig.

Nu ska jag laga mat och sen blir det nog en snbb tur på stan.
Puss och hej leverpastej.

Och där var det...

allt jag någonsin önskat mig.
Så nära men ändå så långt borta, nu sitter jag vaken igen.
Kan inte sova på nätterna och det är ingen idé att söka hjälp för det, inte innan jag hittat ett nytt jobb. Jag är nog en såndär som inte klarar av att jobba natt trotts allt, fast jag älskar det! Det är ett helt underbart jobb och jag trivs verkligen. Visst alla dagar är inte lika underbara, men jag skulle inte vilja något hellre än att göra det 7 dagar i veckan. Varför? Jo för att varje gång man jobbar så träffar man nya människor, människor man känner och trivs med och människor man aldrig trodde att man skulle träffa igen.
Jag gillar att det är varierat att en dag aldrig ser ut som nästa.



Idag är det den 13 oktober, imorgon fyller min syster 15 och om tre dagar skulle min farmor fyllt år.

Jag sitter vaken och skriver, det handlar om sanningen, det handlar om mig och det handlar om hur det skulle kunna ha varit. Och hur framtiden kunde ha sett ut, lite överdrivet såklart så att det blir intressant att läsa.(varför tänker jag på att det ska fånga läsaren? ingen kommer ändå att få läsa det) Men det som känns tragiskt när orden tar form är att det som hänt inte behöver överdrivas.
Engång när jag var 13 år så trodde inte jag att jag skulle bli äldre, idag är det den 13 oktober och min poäng är att imorgon är det en ny dag.
Och den dagen när jag var 13 känns som en hel livstid bort, det enda som finns kvar är ärren innuti.

Nu säger jag gonatt, ska sova ett par timmar.
Vi hörs!

Kreativiteten är tillbaka!

Nu är det bara att hoppas på att den tar mig långt bort härifrån!
Jag vill inte bo i den här stan jag vill inte leva här jag vill inte uppfostra mina barn här, den här stan är full med bullshit, dåliga minnen och människor jag inte vill vara nära.
Det finns dock rätt många fantastiska människor här med, ett gäng bra minnen och säkert ett par trevliga stunder att se fram emot. Men min framtid är inte i Karlstad.

Min framtid är någonstans där jag får en möjlighet att börja om, någonstans där jag kan njuta av livet, njuta av kärlek och någonstans där jag kan trivas. Just nu känns det som att det kan vara vart som hellst fast inte här :P ^^
Därför ber jag nu för att få ett jobb till väldigt snart så att jag har råd att börja om lite snabbare än i den här takten. x)
Men kanske vänder turen lika snabbt som kreativiteten kom tillbaka kanske behöver jag bara stirra ut genom ett fönster i tretimmar så kommer lösningen till mig? vi får väll se vad som händer och sker, oavsettt vilket så vill jag ut och se världen, jag vill resa till nya platser, prova nya yrken, lära mig surfa och hoppa fallskärm.
Som brandmannen på jobbet sa i lördags, -lev livet nu, passa på när du är ung.

Och till min pojke, jag saknar dig lite smått! <3

Men nu ska jag sova imorgon är en ny dag! <3

Goda nyheter smittar av sig! =)

Idag fick jag ett helt brev med goda nyheter på posten! ;D
Känner mig väldigt mycket lugnare i kroppen nu än jag gjorde igår kväll och det är ju en väldigt bra sak! :P

Men nu måste jag hoppa i duschen så att jag hinner i tid till mötet på jobbet!
Vi hörs senare!

Pilates

Idag började pilates kursen och det kändes roligt och riktigt bra, jag tror att det är en bra typ av träning för mig och även en riktigt bra utbildning =)
Och eftersom att jag känner så här för kursen och träningen så blir det nog även fortstättnings kursen till våren.
Vilket skulle innebära att jag inte behöver få panik med lägenhetsletandet än trotts allt :P 

Men nu blir det sova tänkte bara updatera lite och äta något :P
puss och gonatt <3

Kärlek!

Jag måste bara få berätta om hur underbar min pojke är och vad lycklig han gör mig! =)
Igår när jag kom hem från jobbet så hade han tänt ljus, tappat upp ett bad åt mig och förberett ost och kex! <3
det här var alltså efter 4 på morgonen, hur många personer skulle göra en sån sak?
Han är verkligen helt underbar och jag har aldrig varit lyckligare än nu =D
Jag har kommit fram till att kärlek inte går att planera eller bestämma över, för vad än besluten hjärnan tar är, så kommer hjärtat att gå sin egen väg.

Det enda som känns lite jobbigt är att mitt hjärta just flyttat, idag närmare bestämt. Jag kommer sakna honom när han inte är här, men jag överlever har ju trotts allt katterna (:

Idag var jag och hälsade på min farbror med pappas familj, han hade fyllt år så vi firade honom och påvägen hem så stannade vi och sa hej till farmor och farfar vid kyrkogården där. Om två veckor så fyller farmor år, pappa och jag bestämde att vi ska åka dit med hennes favvorit blommor då.

Men tillbaka till mitt hjärta, hehe, jag har alltid kännt med talesättet "home is where your heart is" jag har funnit kärlek i en annan person, jag har funnit kärlek i mina katter, men jag har fortfarande inte funnit ro i ett hem och då menar jag ett hem som i platsen man bor på, lägenhet, stad och allt sånt.
Jag vet att det inte är i sverige, eller jag vet iaf att det inte är i Karlstad iaf inte under den här perioden i mitt liv, men jag kommer bli kvar här iaf ett, två år till. Men det märks.

Nu ska jag sova har varit uppe på tok förlänge...fastnade med att slipa på tv-bänken den ska få helt ny färg.
Gonatt och sov gott! <3

Oh what a night! =)

Helt fucking underbar kväll! ;D
kollegor i "fina kläder", skuttande kaniner, en bettuad engelsk(?)man, ångest (det var ju iofs inte så positivt, gick dock över snabbt!), mycket skratt och en hjärtattack(gnagis skrämde mig :O)! = Oktoberfest! ;D

Ja såmycket mer att säga om kvällen finns där ikke! ;D
Nu ska jag lägga mig under mitt varma täcke och sova en stund, imorgon är det DLK på Tempel, vilket betyder massor med folk! ;) 

Puss och gonatt på er alla bullshitters (det är nog mitt nya ord för ingrodda karlstabor xP ...ta inte illa upp i onödan ;P) där ute! =D

(puss och gonatt till mina vänner också <3)

RSS 2.0