såhär blir det nog... när jag känner mig tvingad ^^

Haha ursh vad det har gått länge sen jag updaterade bloggen nu, men jag gillar inte riktigt alla tråkiga nedsättande komentarar som kommit för att jag updaterat fördåligt.
Det är min blogg jag updaterar när jag vill och känner för det vill ni ha fler inlägg var snälla! ^^  haha
det känns även som om jag hade fått en heldel random läsare som jag inte vet vilka det var... iofs så blir det väll när bloggen inte är lösenordsskyddad men jag känner inte att jag kan skriva allt jag har på hjärtat längre.
Sen har det varit massor att göra också, jag menar med skola, lägenhet och livet i allmänhet.
bloggen är ju inte allt ;)

Jag har en underbar pojkvän som just nu ligger och sover i min säng! så söt han är (A)

Men vet n nu ska jag iväg på massage och lära mig att må bra igen min kropp skriker åt mig att inte leva på det sätt jag gör!

Pusshejleverpastej! <3

Pepparkakshus!!

Nu är jag mitt i mitt pepperkakshusbak självklart freestylar jag min hus design ^^  haha vi får väll se hur resultatet blir imorgon! ena väggen gick av när jag tog ut dom ur ugnen :( men det fixar jag imorgon! :)

Här kommer bilder.

Det kommer bilder till det här inlägget så fort det går att ladda upp bildr igen den funktionen var tydligen nere just nu...

Körlektion och bobutiken!!

ska med bussen till stan nu för en körlektion och besök på bobutiken hoppas på att kunna fia en parkeringsplats till min älskling i vinter! :)

Puss på er uppdaterar mer sen! :)

Ska jobba på lördag!!

På lördag så ska jag jobba på Tempel, det är bara att visa framfötterna så att jag får stanna sen som gäller.
Det var riktigt roligt att komma dit och prata med tjejen som är personalansvarig iaf, Louise var riktigt trevlig!
Så nu är jag glad det här har jag velat prova på ända sen prktiken i stockholm förra året!

det blir även juligare för varjedag som går här hemma i min lilla mysiga etta, har satt upp den lilla svarta i hallen nu och väntar på att mamma ska komma med den lilla gröna så får vi se om den hamnar i köket eller badrummet! Ska ju ha julfest här den 29 december så det blir att pynta fullt ut i år (som alltid när jag drar igång iofs.)  Men det är faktiskt lite dåligt med pynt här och jag kommer säkert anse att det är dåligt med pynt här oavsett hur mycket jag pyntar iår... har ju inte så mycket pynt egentligen ^^ 
Haha blir nog bättre när jag får upp den stora granen i stora rummet! ;)

Puss på er!! <3

längesen sist...

Får väll be om ursäkt för den dåliga uppdateringen.

Men jag har inte orkat, faktiskt. Det är mycket att göra på dagarna just nu, men det kommer väll troligen dala igen så småning om.
Jag funderar på hur jag ska kompencera er för det, och det kommer något roligt intressant och lite längre inlägg med mycket bilder så fort jag får lite mer tid över! :)

Jag trivs som fisken i vattnet i nya lägenheten och happas på att jag får jobbet som jag ska på intervju för imorgon! Håll tummarna för mig imorgon!

Puss <3

RSS 2.0