tacopaj!

Jag har just slängtihop en riktigt god tacopaj, dessutom är den väldigt enkel att göra.
Man börjar med en vanlig matpajbotten jag brukar använda det har receptet;

3 dl mjöl
150 gram smör
2 msk vatten
1/2 tsk salt

Förgrädda bottnen i ugnen 200 grader i 7-10 minuter.

Sen blandar jag köttfärs, tacosås(någon salsa sås) och creme fraiche och lägger det i den förgräddade bottnen.
Ovan på det så smular jag majschips eller tackoskal och sen täcker jag hela pajen med riven ost.

Efter det är det bara att ställa den i ugnen tills osten har smält.

Klart att äta på mindre än 20 minuter!

Ha en bra kväll ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0