Det funkar inte så...

Du kan inte förstöra någons liv och sen förvänta dig att du får leva lyckligt resten av ditt liv sen, det bara funkar inte så. Det måste finnas något som gör att du förr eller senar får ett rejält slag i ansiktet!?
Och jag är ledsen men det här slaget är inte hårt nog för att du ska få må ens i närheten av vad du fick mig att gå igenom....så det kommer nog ett till men det kommer inte jag vara delaktig i, för här med avsäger jag mig att bry mig om vad du eller dina föräldrar gör säger eller jag vad än ni skulle hitta på från och med nu kommer det inte röra mig i ryggen, du har gjort nog med skada och nu får det vara nog.
Att gå runt och snacka skit och nervärdera mig på det här sättet när du inte ens har något med mig att göra längre...varför? Och vad vet du om min framtid jämfört med dig har jag hela livet kvar! Jag är strax över 20 och kan förändra hela mitt liv om jag vill det, du är över femtio och har ägnat ditt liv åt att rasera drömmar och självförtroenden, vad är det för jävla prestation?
Jag är strax över 20 och har presterat och åstakommit mer än du någonsin kan drömma om, vad spelar det för roll om jag tar en paus på ett par år får lite prestationsångest och vet inte riktigt hur jag ska toppa att jag redan varit med och gett ut en bok, inspirerat andra människor varit på botten och klättrat ända upp i ljuset igen...att jag tagit en paus är väll inte helt sant du lyckades knuffa ner mig igen, sabba mig igen! Men fan om jag inte ska lyckas igen!
Och mitt företag det kommer bli fantastiskt och om det mot alla odds skulle misslyckas, då startar jag något annat som kommer funka. Sen tänker jag gifta mig och skaffa hus barn och hela kittet men vet du jag ska ha och ge något du inte vet vad det är KÄRLEK, mina barn kommer bli älskade och uppskattade och jag kommer bli en jävligt grym mamma en vacker dag en förälder med pondus och självkänsla.
Jag kommer ge mina barn något du aldrig klarat utav att ge någon en härlig barndom och en jävligt bra start i livet och det, mina barn kommer ALDRIG känna sig otillräckliga, ovälkommna eller oälskade. Det är ett löfte som jag vågar ge och som jag kommer stå för rakryggad hela mitt liv. jag kommer inte föra det här helvetet vidare och att du ens försöker få folk att tro att du någon sinn brytt dig om mig på något annat sätt än en person du kunnat ta ut alla dina barndomsfasor och agritioner på äklar mig du är så jävla vidrig som männsika och jag hoppas att jag aldrig någonsin behövver se dig igen.

Jag kommer aldrig prata om dig med någon annan än psykologer och kuratorer igen du är här med utesluten ur mitt liv och min framtid, om ett tag kommer jag ha reparerat de skador du orsakat mig och efter det kommer jag skina klarare än solen.

Aldrig mer något som har med dig att göra, aldrig igen ska du få mig att må så dåligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0